Regisztráció Blogot indítok
Adatok
stevejobs

1091 bejegyzést írt és 1357 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Appleblog Let's talk iPhone - Live 2011.10.04 17:52:00
Most már tényleg ne menjetek túl messzire, este hétkor kezdünk. Az újságírók mindenesetre már erőteljesen gyűlnek:   Ladies and gentlemen, our presentation will begin shortly Egy perc! Elkezdődött a rendezvény. Ahogy vártuk, Tim Cook a színpadon. "Ez az első…..
Annak ellenére szeretem a pizzájukat, hogy igazán nem lehet a gasztronómia Fekete Pákójának nevezni. Számtalan jó étteremben ettem, tudom értékelni a minőségi alapanyagokat, az ízvilág finom kialakítását, ettől függetlenül a kanapén fekve valami amerikai akciófilmet nézve…..
stevejobs 2010.11.23 21:59:50
@Ooodri: hát ott pont gyakran előfordulunk, szóval várjuk a tippeket.
Folytatódik i-Doki megmondja sorozatunk, ezzel a poszttal a végére értünk a termékspecifikus hibák taglalásának. Ezután az i-Dokinál nap mint nap előforduló extrém meghibásodásokról lesz majd szó, képekkel szemléltetve. Lesz elgázolt iPhone, burjánzó tavaszi rétre…..
Az i-Doki sorozat újabb része következik, a MacBookok és az iPhone hibáinak felsorolása után ezúttal a különböző iMac-generációk szériahibáit szedjük össze, majd azokat a meghibásodásokat vesszük sorra, amelyek minden szériánál előfordulhatnak. i-Doki ebben a hónapban is…..
Még öt óra van hátra a hivatalos startig, az első iPhone 4-eseket Budapesten, az Aréna Plazában kezdik el osztani éjféltől. A sor azonban máris hatalmas, körülbelül 150-200 embert számoltam össze, akik szeretnének kapni a kezdő készletből. A sor elején a VIP helyeken…..
Na most eláruljuk nektek a tutit. Nemcsak hogy mindegyik szolgáltató fogja árulni Magyarországon az iPhone 4-et - mint ahogy azt korábban már megírtuk -, hanem az is kiderült, melyik cég mikorra tervezi a bevezetést.Ezek alapján a T-Mobile jó esetben szeptember végén elkezdheti a…..
Mondhatnám persze azt, hogy tudom, ki Miley Cyrus, de igazság szerint fogalmam sincs. Láttam már a bulvárhírekben, de leginkább akkor került a látótérbe, ha beírtam a Google-be a "celeb" és "apple" szavakat. Sokáig próbáltam megkerülni őt, de most kiderült,…..
stevejobs 2010.09.07 08:48:46
@holex: kezd beállni az egyensúly az erőben!
Már megint az történt, mint két és fél évvel ezelőtt: szerettünk volna az igényeinknek megfelelő blogot olvasni, de nem nagyon találtunk ilyet a magyar piacon, ezért aztán megcsináltuk. Annak idején az Appleblog született meg ebből az elhatározásból, most meg egy olyan oldal,…..
i-Doki előző posztjában megkérdeztük titeket, miről olvasnátok legszívesebben a következő részben. Egyértelmű fölénnyel nyert a MacBook és MacBook Pro hibáinak felsorolása, így most megkapjátok a magatokét.Alapvetően az Apple gépei a meghibásodásokat tekintve semmivel sem…..
A hálózatról ugyan továbbra sem tudtuk lekapcsolni, de a Nexus One-nal összevetve érdekes eredmény jött ki. Kiderült, hogy az iPhone 4 lényegesen lassabb tenyérben, és tovább lassul a halálos fogás következtében. A Nexus One-nál nem találtunk halálos fogást...
A Consumer Report is elvégezte a maga tesztjét az iPhone 4-gyel, és a következőkre jutottak. A három különböző helyen vásárolt iPhone 4 mindegyike eldobta a jelet, ha az ujjukkal megérintették az antennák találkozásánál található részt, így vezetőkké váltak. Egy…..
stevejobs 2010.07.14 15:13:12
@Enrico Palazzo: nem látom a képet, de Safariban is olvasható az index.hu zoom nélkül, a tesztben meg is írtuk:

appleblog.blog.hu/2010/06/28/kezunkben_az_iphone_4
Appleblog Ma már másodszor 2010.06.15 12:15:00
Na mi van srácok, elfelejtettetek valamit?update: Az amerikai store megnyílt, nincs új gép. Európában még zárva tartanak. Micsoda izgalmak.Szerintem először megpróbálnak megbírkózni az amerikai igényekkel, aztán jöhet Európa. Lehet, hogy a havi 3 millió iPhone 4 legyártása…..
stevejobs 2010.06.15 16:29:33
Ahogy az várható volt, frissítették az Apple legolcsóbb laptopcsaládját. A gép a 2,26 gigahertzes Core 2-es helyett 2,4 gigahertzes processzort kapott, és bár a memória 2 gigabájt, a merevlemez 250 gigabájtos maradt, a Geforce 9400-at a 13-as MacBook Próban is használt, másfélszer…..
Bennfentes információk szerint az Apple vezetői sűrűn látogatják az AMD főhadiszállását, a pletykák szerint azért, mert az Apple a csipgyártó új processzorait vizsgálja a jövő Apple desktopjai és notebookjai számára.A lépés nem előzmény nélküli, érezhetően feszültebb a…..
Az Apple tegnap nyilvánosságra hozta második negyedéves jelentését, vagyis a januártól március végéig tartó időszak pénzügyi eredményeit. Természetesen ismét rekord negyedévet (leszámítva a karácsonyi időszakokat) zárt a vállalat, ez nem meglepő, ezt minden harmadik…..
Appleblog iPhone OS 4.0 - Live 2010.04.08 18:25:00
Hétkor kezdünk. Nagyonnagyonnagyon messze már ne menjetek. Kicsit messze még mehettek. Én egy olyan brióst vagy mit kérek. Amúgy az event egy kicsit csúszik, lassan ültek le a helyükre a csávókáim. Steve Jobs kijött a színpadra. Ugyanúgy néz ki, mint mostanában mindig.…..
Szép kövér update-et kaptunk az Apple-től, a MacBook Prómon 438 megabájtot jelent a frissítés, ami várhatóan rendbe rak néhány alap Snow Leopard-problémát. Ez a harmadik verzió, az Apple operációs rendszerei körülbelül ekkora szoktak fénykorukba lépni, tehát mostantól…..
Korábbi tapasztalatainkat felhasználva elkészítettük 2.0-ás ajánlatunkat. A blog már több mint két éves, az elmúlt időszakban volt példa egyéni és csoportos hirdetésre is. Bár a Pakliban-kezdeményezés továbbra is él, így a hirdetőnek lehetősége van egyszerre az Addicton, az…..
Ahogy ígértük, keményen odataposunk, és útjára indítunk egy, a magyar blogoszférában szinte példátlanul nagyszerű sorsolást.Az apropó: a közelmúltban volt kétéves az Appleblog, ennek örömére jelezte a T-Mobile, hogy szívesen beszállna egy nyereményjátékba valamilyen…..
Előtte meg egy kis bemelegítés. Ahogy ígértem, három blog, az Appleblog, Handrás és a Plastik közös közvetítését olvashatjátok itt, egyesített erővel toljuk a legjobb kontentot. A legjobb közvetítés a kontinensen! iTablet! Ádám pedig itt nyomatja a legfontosabb…..
Utazónk ismét Sydneyből jelentkezik be, ezúttal Zoli zsebéből kandikált ki a kis szégyentelen. Zoli ugyanis a munkája miatt tartózkodott a kenguruk földjén, mint elmondta, az NSN-nél dolgozott. Egy gyors wikizés után megtudtam, hogy ez vagy a Nokia Siemens Networks-öt jelenti, vagy…..
stevejobs 2010.01.23 12:02:25
@Zool2107: vagy iPad... Ki tudja. De mi elhatároztuk Csabával, hogy a nagy napig minden posztban ott lesz, hogy iTablet, biztos ami biztos.
December vége van, közelednek az ünnepek, kalácsszag a konyhában, tűlevél a nappaliban, kisvasúttal játszó gyermek az esthajnalcsillag fényében, részegen hányó nagybácsi a mosdóban. Ha jobban belegondoltok, egy kis odafigyeléssel ez az év egyik legjobb időszaka.És persze ott az…..
Tegnap este az XMS-ben jártam, hogy jól megnézzem magamnak az új, 27-es óriás iMacet és persze az új fehér MacBookot. Vittem a saját másfél éves szappantartómat, hogy lássa ő is, hová lehet még fejlődni. Nekem ráadásul az iMachez adott Magic Mouse is újdonság volt még,…..
stevejobs 2009.10.29 19:50:27
@BarneyStinson: itthon is így van. A szervizt már a nagy alma végzi...
Biztosan hallottatok róla, hogy az Apcom, a magyarországi Apple-disztribútor vállalatának új vezetője Szeidl Tibor, aki Majoros Miklóst váltotta a bársonyszékben. Tiborral a magyar Apple-helyzetről, a kinevezéséről és a cégnévváltásról beszélgettünk, és megtudtuk, hogy…..
A jelek szerint nem fér a bőrébe az új operációs rendszer, nagyon ki akar már törni Cuperinóból. Akik korábban előrendelést adtak le a Snow Leopardra, arról számoltak be, hogy a rendelésük átment "szállításra előkészítve" státuszba. Ez egyrészt azt jelenti, hogy…..
stevejobs 2009.08.24 09:00:03
@retsam89: hát igen, a megszokás, köszi:)

elég gyorsan itt lesz, a meglévő Leopardos gépekben lévő DVD-t is kicserélik majd havasra. A DVD-sorozatgyártás talán kisebb erőforrást igényel, mint az iPhone-sorozatgyártás