Regisztráció Blogot indítok
Adatok
maxval bircaman szerkeztő (törölt)

0 bejegyzést írt és 65 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha becsukjuk a szemünket, a menekültek eltűnnek? Ha börtönbe zárjuk őket, vagy visszatoloncoljuk a pokolba, ahonnan jöttek, a probléma megoldódik? (Ugyanezt a kérdést egyébként feltehetjük a hajléktalanokkal és szegényekkel kapcsolatban is. Attól megoldódik a szegénység, hogy…..
maxval bircaman szerkeztő (törölt) 2015.04.27 18:41:27
@dunántúli gyerek: szóval a magyar az ilyen gyűlölkodő korcs nép lenne, amit a legaljább ösztöneivel lehet pórázon vezetni?
Végre közzétették a május 1-jei jelszavakat. Évtizedek óta éreztük a fájó hiányt.Két megjegyzés:1. A fiatalabbak kedvéért jelzem, hogy a nemzetközi munkásmozgalom nagy ünnepéhez közeledve (szovjet mintát átvéve) az 1949-től 1989-ig tartó magyarországi politikai rendszer…..
maxval bircaman szerkeztő (törölt) 2015.04.27 13:24:59
@Karipapa01: sok a faggyú az agyamba, ez van.
A minielnök tanácsadója, akiről mindenki tudja, hogy tanácsadó, de mégsem az. Vagy inkább titkos. Vagyis, mégsem az. Hány dolgot tudunk összeszedni Habony Árpádról?  Miért olyan furcsa a haja? Kézzel varrott kabátban megy a szegénység miatt tüntetők közé? Kommenteljen még…..
maxval bircaman szerkeztő (törölt) 2015.04.25 21:28:43
          Kedves állampolgár, kérjük töltse ki az alábbi kérdőívet.            1. Mostanában sokat lehet hallani arról, hogy a miniszterelnök egy közönséges gazember, aki eladta Magyarországot az oroszoknak. Ön mennyire tartja fontosnak azt, hogy az országot ne…..
maxval bircaman szerkeztő (törölt) 2015.04.25 17:51:40
#484 Meleg a kutyám? Vagy csak jó neki? Miért áll a faszuk szarás közben, kérdezik megannyi nyelven, fórumon értetlenül. A rosszabbja tényleg attól fél, hogy "homoszexuális" (így mondja) a kutyája. Jó, az tényleg szörnyű lenne, ha egyik nap arra mész haza, hogy tollboában…..
maxval bircaman szerkeztő (törölt) 2015.04.25 13:09:12
Ha egy párt arra fókuszál, hogy bebizonyítsa, hogy vezető politikusai is érző, esendő emberek, van feleségük, gyerekük, szeretnek főzni, vagy utálnak porszívózni, akkor bizony nagy a baj. A Fidesz most megvásárolt néhány interjút bulvárlapokban, közéleti hetilapban, melyekben…..
maxval bircaman szerkeztő (törölt) 2015.04.25 13:04:06
@Brix: Eretnek gondolat. Orbán nem Bajai, hogy meghaljanak a libái, izé, hibái miatt.
Rogán minap azt nyilatkozta az RTL Klubbon, miszerint Habony Árpád magánemberként ad tanácsot a miniszterelnöknek, ezzel le is van zárva a Vuittonos Habony ügye. Ingyen, magánemberként. Bejelentett munkája ugyan nincs, jövedelme se nagyon, mégis mi az első? A nemzet. A…..
maxval bircaman szerkeztő (törölt) 2015.04.25 00:05:27
@Blogger Géza: téged kéne mán kötni géza. fölfele.
Borzasztóan örültünk az újabb orbáni cukiság kampánynak, amely most a Story Magazinban jelent meg. Mi azonban azt szeretnénk tudni, hol a lé? És mennyit tetszettek ellopni a közösból, amíg a saját lábunkra nem állt az egész família. Fontos és hasznos volt ez a színes-szagos…..
1915. április 24-én szomorú nap virradt az Oszmán Birodalomban élő örményekre. Több mint kétszáz vezető örmény értelmiségit tartóztattak le, majd kezdték meg deportálásukat Konstantinápolyból a kis-ázsiai régió szíve felé a birodalom belügyminisztere, Talat pasa…..
maxval bircaman szerkeztő (törölt) 2015.04.24 16:06:18
@♔bаtyu♔: de hogyhogy nem véded az illiberális török barátaid?
Úgy hat-hét éve elkezdtem hajnalonta kijárni a piacokra. Bárhol vagyok az országban az árupakolás rítusát, az árusok, trógerek felkészülését csodálattal nézem. A kor Tamburásai alig változtak az elmúlt ötven évben, szorgosan pakolnak, közben ugratják egymást. A piaci…..
maxval bircaman szerkeztő (törölt) 2015.04.24 16:04:45
@maxval bircaman szerkesztő: Az hozzátartozik, hogy valójában én csak a padlószőnyeg voltam a lottózóban.
A hírek szerint Ferenc pápa egy magánbeszélgetésen elmondta régi barátjának, Oscar Cresponak, hogy két fontos, szerinte elavult szabályt reformálna meg. Crespo szerint a pápa a papok házasodási tilalmán és az elváltak egyházból való kizárásán változtatna. A jelenlegi…..
maxval bircaman szerkeztő (törölt) 2015.04.24 16:02:02
A magyar nyilvánosság intézményrendszere sikeresen táplálja azt a látszatot, hogy van egy nagy baloldali és egy nagy (bár most már halványuló) jobboldali párt, holott akinek van szeme, az láthatja, hogy a fő törésvonal nem ez a magyar politikai rendszerben. Az említett MSZP (és…..
maxval bircaman szerkeztő (törölt) 2015.04.23 18:54:24
Dési János írása az Egyenlítő blognak. Jó hetven évvel ezelőtt Magyarország veszte az lett, hogy az akkori elit elhitte, az ország valamennyi baja egy csapásra elmúlna, ha a Trianonban elvett területek egyszercsak visszajönnének...
maxval bircaman szerkeztő (törölt) 2015.04.23 17:39:12
@Anticommunist Hungarus: oda van írva te gyökér, hogy Dési János írása. Baszod, hogy akarod Erdélyt visszahódítani, ha még olvasni se tudsz?!
Hol van már Pokorni Zoltán fenyegetése még 2010-ből, miszerint le kell vágni a kezét annak, aki a Fideszből először lop? És hol van már maga Pokorni Zoltán? Ez most éppen annak kapcsán aktuális, hogy a Világgazdaság közölt cikket Andy Vajna kaszinóbirodalmáról. Eszerint a…..
maxval bircaman szerkeztő (törölt) 2015.04.21 19:17:38
@Szelid sunmalac: jelentem itt vagyok még a szart is fölnyalom!
Karácsony Gergely az Egyenes beszéd c. műsorban azt nyilatkozta, hogy a baloldalnak nincsen érvényes gondolata az ország jövőjéről. Egyetértek vele. A helyzeten csak ront, hogy a jobboldal is csak taktikázik, ez az út pedig sehova nem vezet. 2004-ig közös, a polgárok meghatározó…..
Szóljál Viktor a Mihály barátodnak az N.G.M-be adja meg a telefonszámomat,és hívjál fel,amennyiben még több bőrt lehúztok a fizikai dolgozóktól,nagyon bele fogtok bukni,és a KDNP istene sem fog megmenteni Titeket. Talán nem ártana VISSZAHÍVNI az EU-s képviselőket,mert amit Ők…..
maxval bircaman szerkeztő (törölt) 2015.04.20 16:55:30
@meiname: é n még hisszek benne ő az isten
(kép forrása) Ezen a hétvégén megszerezte a Jobbik az első egyéni képviselői mandátumát a Parlamentben a tapolcai időközi választáson.  Ez egy igen szomorú hír Magyarország számára, hiszen egy szélsőjobboldali gyökerű, alapjaiban nyugatellenes párt nem szerencsés, hogy…..
maxval bircaman szerkeztő (törölt) 2015.04.19 20:23:17
A KARD Barátunk az MSZP? 2015.04.17 05:56:27
A tapolcai választások eredményét azt hiszem mindenki ismeri. TGM után szabadon: radikálisok 70%, többiek - ezt kénytelen vagyok a demokratáknak gondolni - 30%. Nem mondom, hogy örülök a Jobbik győzelmének, de azt sem állítom, hogy a másik két jelölt sikerének jobban tudnék…..
maxval bircaman szerkeztő (törölt) 2015.04.18 18:49:41
@Blogger Géza: It would be a bit complicated to make you understand that a real living language is not spoken as your schoolbook might suggest. Not that your kind ever gets a chance to mingle with foreigners.

As for you mum, she wasn't worth the condom.
maxval bircaman szerkeztő (törölt) 2015.04.19 00:27:46
@Blogger Géza: it wasn't what i was saying, although it it's pretty vain to say it to a troll. i guess it's quite pathetic if this is your respone about me fucking your mother, but keep practicing your english, who knows what the future holds...
Lám, ezt az Orbán-hasonlatot is utolérte a sors. Úgy rémlik, a hazai nyilvánosság első számú kedvezményezettje mindig számíthat arra, hogy a megszólalásait újságírók és politológusok értelmezik. Most még egy karikaturista is csatlakozott hozzájuk, Pápai Gábor - mellesleg…..
maxval bircaman szerkeztő (törölt) 2015.04.19 00:21:51
@A megvalósult amerikai ólom..: jaj ki ne nyald már a tekintetes miniszterelnökúr ánuszát!
Nagyüzem van a magyar politikai elemzők táborában azt követően, hogy Tapolcán történelmi győzelmet aratott a magyar szélsőjobboldal reprezentáns pártja. Mindenki keresi az okokat, kutatja az előzményeket, pedig a nem kéne nagyon mélyre ásnia az elemzők hadának ahhoz, hogy…..
maxval bircaman szerkeztő (törölt) 2015.04.14 13:46:55
A tapolcai vereséggel előre kalkulált a Fidesz (erről mi is írtunk, és az Index is, kis szépséghiba, hogy ők utólag), a kormányoldal számára mégsem volt elég az idő, hogy elő tudjanak állni valami épkézláb magyarázattal vagy legalább mentegetőzéssel. Nézzük, miket…..
maxval bircaman szerkeztő (törölt) 2015.04.13 17:27:38
@ózdi cigány: kuss, máma mindenhova washingtonosat büfögök.
Orbán szájából az elmúlt években is gyakran hallani kedvenc ellenségképének, a kommunistáknak megidézését, bár 25 évvel a rendszerváltás után már jóval megkopottabban lehet a saját tábort az efféle árokásással feltüzelni. Mindeközben a fideszes gazdaságpolitikában…..
maxval bircaman szerkeztő (törölt) 2015.04.08 16:56:08
Azt mondta az idegen szívű RTL Klub híradója a Policy Agenda megállapításaira hivatkozva, hogy Magyarországon sacckábé egy millió ember nyomorog, éhezik, a létminimum alatt keres. Vagyis sokan annak dacára is nélkülöznek, hogy közben dolgoznak, azaz kvázi állandó jövedelemmel…..
maxval bircaman szerkeztő (törölt) 2015.04.05 14:48:23
@program készítő: én kizárólag az m1-et, már a hírtv is buzerális.
A Szegedi Kattintós a teljesség igénye nélkül teszi közzé ezt a listát, hiszen a jelenlegi válogatás csak a teljesen nyilvánvaló ámításokat veszi sorra. Ha ugyanis azokat az ügyeket is csatasorba állítanánk, melyek még nem lepleződtek le egyértelműen, akkor Lev Tolsztoj…..
maxval bircaman szerkeztő (törölt) 2015.04.05 11:56:31
Helló világ, a Jobbik megérkezett a porondra! A cukiságkampány után a Jobbik és Vona Gábor meghúzta a váratlant, és a legutóbbi interjúra szinte már Je suis juif! pólóban ült oda. "a Jobbik osztozik minden áldozat gyászában – így a zsidóságéban is –, és ennek a…..
maxval bircaman szerkeztő (törölt) 2015.03.29 11:05:22