Regisztráció Blogot indítok
Adatok
fujimo

0 bejegyzést írt és 539 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A nyúlünnep utáni első munkanapon köszöntök mindenkit, végre meg fog íródni a JLB utolsó része, ami igazából nem is JLB, hanem JLGY, mert bizony Vivi itt Jött, Látott és Győzött. Anikó szerint is így van ez, hisz a JLGY az bizony a JLB különkiadása..ám legyen. Könnyebb lesz címet adni ennek a 39…..
fujimo 2021.10.01 11:06:13
@LaciHogyVoltol: aztaqrva, nem szóltam semmit a sminkről... töröljük a jegyzőkönyvből... :')
fujimo 2021.10.01 11:25:36
@VV11Vikcsii: ...ezt én se nagyon értettem... ma már nem szokatlan, hogy 30-35 körül vállal az ember gyereket... ráadásul eleve nem gondolnám, h ez lenne "az ember mérőfoka"... ^^
fujimo 2021.10.01 11:32:30
@Fálki: az egy alig sarkított edge case válasz... ;p
Tudtam, hogy hiányzik valami. Tudtam, éreztem, itt viszketett szüntelenül. Nem volt ez persze ennyire direkt, a tevékeny mindennapokat befolyásoló tényező, mégis, ott lüktetett szüntelen a háttérben, tudatalatti rétegeimet kotlós tyúkként kapirgálva, hogy valami még kell, valamivel még lehetne ez…..
fujimo 2019.02.14 17:33:10
@Pamutbojt: a fb komment nzekció nem reprezentatív mintavételezés sztem... valahol olvastam már, h meglepően magasan iskolázott réteg is nézi az ilyen reality-ket... most akkor mi az egazság? :)
fujimo 2019.02.14 19:34:04
@mobilos perpetuum: <= iiigen, ez az egyik nick, aminek kb max 3 szaváig olvasom a hsz-eit... :))

...most sem volt ez másképp... :) ;) :p
Előre szólok, hogy nem a tegnapi adás volt minden idők legizgalmasabbika. Konkrétan úgy éreztem magam a nézése közben, mintha egy hétről hétre épülő igen fasza sorozatnak egy kivattázott, filler epizódját néztem volna, mint mondjuk a The Walking Deadnél a Glenn fejének szétverése után következő 15…..
fujimo 2019.02.14 12:50:00
@tanárnőkérem: ugyanígy... én sem kedvelem... nem is utálom... viszont ha egy légtérben lennék vele és nekem adná elő a sértődött - túltolt mutogatását... lehet ráfordítanám a mutató ujját az alkarjára... :D (igen, agresszor állat vok... de csak a pofám nagy a kanapéról... nyilván nem bántanám... bááár, ha lenne ott egy lapát... :D)

...nagyon magasan kvalifikált tréfát félre téve... én is úgy érzem, h kicsit hátrányos... és így pláne elnézőbb az ember... de éppenpontpláne ezért se nyerje meg...
fujimo 2019.02.14 19:41:07
@Maximista vagyok: popcooornt!!! :D
Zsuzsu ugyan visszatért a párbajról, de ezzel nem aratott osztatlan sikert. Legalábbis a villában biztosan nem, mivel ő volt az egyetlen, akit nem ünnepelt kitörő lelkesedéssel még a saját csapata sem. A legtöbben egykedvűen vették tudomásul, hogy a bolonddal kell lehúzni a maradék pár napot, és…..
Zsuzsu teakészítés közben olyan erővel koncentrál a Renivel szemben frissen életbe léptetett kommunikáció-stopra, hogy csak rendkívül lassan jut el hozzá a többiek segítő szándékú közlése: hiába szólongatja Adrit, mert kint van és nem hallja. Reninek ugyan rosszul esik, hogy drága barátnője, akit…..
fujimo 2019.01.28 07:19:36
Ma tovább folyik a harc a villérekért, és azért a fasza kis Vespa robogóért, ami ott guggol csendesen a villa udvarán. Szegény Zsú a tegnapi adás óta azon gondolkozik, hogy a lófaszba nem tudott lélegezni a víz alatt és amíg a csaj tényleg fullba nyomja a kretént, én azon merengek, ez rájátszik,…..
Kellemes estét, itt az elveszett gyermek, 6paw jelentkezik. Elnézést kérek a Belevaló hogyvoltok népes olvasótáborától, sajnos kaptam egy férfináthát, aminek következtében diétára küldtem az agyamat. De ennyit rólam, lássuk mi történt a vellában. Bajszi Petya köszönt minket olyan széles…..
fujimo 2019.01.04 07:51:42
@Im just here for the comments: ...a szimpibb vagy a kontraszt kérdésében? ...mind1, deal, megvettem... már így is túl van tárgyalva a semmi... :D
fujimo 2019.01.04 16:54:22
@mobilos perpetuum: tűnődtem ma ezen picit...

...tudom kicsit túlérzékeny talán, de nekem hunor - zsuzsut a fürdőbe záró és ott offenz módon udvaroló jelnete is picit rossz érzéseket keltett... (pedig nem vagyok zuzu petaz fan, meg tényleg nem volt olyan durva) ...messze volt egy éden hoteles szinttől, ami már a zaklatás egy tetten érhető formája volt... amit hasonlóan igyekeztek elkenni...

...amit ki akarok hozni, hogy valahol benne van a lehetőségekben , hogy visszasül egy szituáció... késsel rohangálunk részegen... isten se tudja mi történhet... ex vellalakó bent járt ismerős mesélte (kismocs széria), h simán megoldják benti emberkéknek, h akár tudjanak füvezgetni is...

...vagyis a szerkiknek is kell egy mozgástér "pozitív okokk miatt" (akár csak átrendezni a vellát egy játékhoz) és negatív oldalról is kell a szabadság, h ki tudják szűrni a vállalhatatlan részeket...

...és akkor kérdés, h ez milyen oldalról mennyire jó... elfogadjuk, h bizonyos mértékben szerkesztett a "való világ"... és akkor az a kérdés, h miben - mennyire... vagy lehetne akár full online is, akkor meg az rtl-nek előre kéne elhatárolódnia, hogy ami esetleg kilátszódik olykor, arra ő nem vállal felelősséget... :/

...messzire vezet mindensetre... hogy winstonék életét hogyan látjuk a nagybró szemén keresztül... a 101-es szobát nem biztos, h akarnám belülről látni... ugyanakkor a faxom a megrendezett két perc gyűlöletbe... :))
fujimo 2019.01.04 16:57:07
@Bekkara: jaja, ráadásul kivonta magát a játékok alól... ő azt a dresszt nem veszi föl.. .stb... kezelhetetlen öntelt majom... kihajítottam volna már hamarabb... jójó, megbüntettem volna keményebben... vagy kollektív, hogy a többiek is szeressék vagy csak úgy önmagába, h gondolkozzon picit...
Immár 2019 első napja van (már az adásban), ami ugye általában igen csendesen, visszafogottan szokott telni, de nem Bajusznál, aki valamiért még mindig pörög, mint egy bádoglavór a metlakin. Lehet tegnap sok volt az eki, mert ma ott folytatja, ahol tegnap éjjel befejezte, és ocelot…..
fujimo 2019.01.03 21:34:25
@UdvariatlanBolondvagyok: áá, ezt engedd el... melyiktől viszketne később a tenyered? ...az az adekvát kérdés... ill talán, h ha valamelyik még visszamegy egy hétre, melyik visszakúszásán lehetne kevébé elsüllyedni a szekunder szégyenben // fogadtatásán nyerítve röhögni... :))

...így visszaolvasva azt hiszem tényleg a paónik lesznek a megoldások... :D
fujimo 2019.01.03 21:36:54
@fujimo: jah, közben asszem leesett, h nem a párbaj, hanem azon túl... de így is a paónik maradnak... :))
fujimo 2019.01.03 21:48:40
@csincsilla72: ez már a 4. EKG kommented sorozatban... jár a pacsi! .o/

a sok trappolva ordítás között kifejezetten felüdülés egy kis stratégiai egyeztetést hallgatni, ahogy csendben elemzik a helyzetet...

...survivorban hatványozottan több az ilyen, de ez nyilván érthető... (ez amúgy megválaszolja azt a kérdést, h mi lenne a szórakoztató faktor a legaljatrash szereplők nélkül) ...azt sem az ügyességi/erőnléti feladatok miatt nézem... hanem a social game miatt... a jelentős különbség, h ott egymást kell "meggyőzniük" - a vv-ben pedig a nézőket... (akár az összes párbajra lehetne 1 állandó valaki, ha mindig visszaszavaznánk)
Boldog új évet és fájdalommentes éledezést kívánok minden VV és HV rajongónak! Rögtön egy szolgálati közleménnyel kezdeném: ezt az epizódot nagyon NEM ajánlom másnaposságra, mert gyakorlatilag semmi mást nem tartalmaz, mint a nyugalom megzavarására fokozottan alkalmas hanghatásokat. De az élet nem…..
fujimo 2019.01.02 18:37:29
@Sanda.Ipse: igen, van ilyen érzésem nekem is... bár abban igazat adtam neki, h olyan baromságokkal, amikkel betalálták... hülye lett volna leállni szüttyögni... (eránák vmikor a szaunában nagyon szépen kifejtette ezt) :))
fujimo 2019.01.02 21:00:39
@Costanza: ...és láthatóan mégis... :D ...am túl kevés, túl későn... :) ...mindensetre jó reggelt... :)
fujimo 2019.01.02 23:34:36
@Costanza: úú, igazán lekötelezel... ám csak semmi perverzió... :)

...mindensetre a manahálót jól látom, csakráim nyitottak, aurám fényes... de azért köszönöm, ohmmmmm... ,)
Fitt hét, izzadás, kavarás, sátánistakurvázás, gyere őrült, kiválasztás! Huh, nem panaszkodhatok. Ha trash kontentről van szó, nagykanállal ehettünk tegnap este. Ott tartunk, hogy a szeretet ünnepe után a vicces kedvű szerkesztők egy fitt hétnek becézett kínzásra fogták a lassan vágósúlyban lévő…..
fujimo 2019.01.01 18:34:13
@UdvariatlanBolondvagyok: ezzel hatványozva a konstans konkréta target nélküli merevedés általi mélyrepülést... hiába mondja lászlóka és roller, hogy ez igazán parafaktor kezd lenni... :)
fujimo 2019.01.01 22:09:25
@mobilos perpetuum: ez nekem is pont szimpi interjuhh volt... őszintén nyomta a tattikás nézőpontját... teljesen rendben volt... :D :D

...sztem egyiknek sincs illúziója, h a végén 1 azaz egy ember fogja-e megnyerni... :D
    Ancsa akkor a legjobb, ha ezt a "szomszédcsaj vagyok a kettőperhatból, van egy óvszered?" lookot hozza, mint most, haj egyenes, semmi fakszni, már csak a kamerába belebúgást meg a sztreccsfarmert kéne hanyagolni és jöhet egy számmal nagyobb feladat is, mondjuk egy Reggeli. Mindegy, ez nem az…..
fujimo 2018.12.31 03:42:48
@Cimili: jaja, face alapján radics is visszament volna... az nem mond semmit...
fujimo 2018.12.31 13:30:09
@úgymond olvasó mmkk: ugyanezen tűnődtem... hogy ezek a két legalja komolyan vita tárgya lehet egyáltalán? ...mennyi feleslegesen elhasznált, soha vissza nem térítendő billentyű leütés...

...sokkal rövidebb lenne péklapáttal berongyolni és addig csapkodni őket, amíg nem változnak masszává... <3 ...szigorúan a szeretet ünnyepének jegyében... <3 :)
fujimo 2018.12.31 18:19:34
@mentorosh lecsó: sztem erőltetett... nincs benne mély elementáris meggyőződés... tudom nagoyn meglepő lesz... de nem is akarja igazán látni a vérszökőkútarmageddont... <3 :DD
  Sajnos elfeledkeztem róla, hogy mára programom van, így eléggé sietve kell összeraknom a tegnapi öfit, de azért nézzük meg, mi jutott mára: Anikó outfitje so 80’as évek, igencsak kimeríthették az ünnepek ezt a lányt, ha hagyta hogy Baukó Éva régi fodrásza vegye kezelésbe.…..
fujimo 2018.12.30 14:47:16
@hereverő heverő: "ebben sem értünk teljesen egyet. Te onnét az óceánon túlról könnyen ekézed a magyarokat, de valahogy elfelejted, hogy az egyszerű magyar ember nem rosszindulatú, sőt egyik csecsemő se azzal születik, hogy ő eleve egy féreg szeretne lenni. A nevelés az ami rosszá teszi az embereket, és jobbá tenni a társadalmat (en bloc) neked pont ugyanannyira feladatod mint nekem. Vagy mint itt mindenkinek."

jár a pacsi <3 .o/
fujimo 2018.12.31 01:04:37
@Costanza: nah, túlragoztuk, rövid leszek... mondá a kígyó és felmászott a sínre...

"en is csak vicceltem, ironizaltam, hogy vajon ezeknek a roppant igenyes kommenteloknek, akiknek mindegyik jatekos szar, hogy felelne meg az akivel itt mutual seggetnyalnak. erted. ;) "

nem, de igazából ez nem baj... csak felületesen olvasok :D

"es a social justice warriornak mi az ellenpolusa? A nezzunk mindent egy utalatos csovon keresztul?"

ööö, nem? :D

"Hat en akkor sem ertem hogy hova lesz egy a kurva magas High Standard, ahol meg egy sima Zsu se fer bele itt a nagy intellektbe, mikozben itt a forumon itt a peklapattal veres, mindenfikazas megy? :D"

...megint másik csatorna... ;)

"ja hogy ez csak vicc?
en is tok viccesen gondoltam amikor leirtam amit gondolok"

ok, tökre úgy tűnt a betegséges kommentednél is :D

"Amugy a nagy Zsu fikazasban az is feltunik itt egyeseknek, hogy a csajt folyamatosan gunyoljak, beszologatnak neki kollektiven (tobben egyszerre), abuzaljak verbalisan, es ezert sertodik meg?"

nem, mert bár van olyan, h piszkálják, neki erre nincs szüksége a sértődéshez... epic skill

"Gondolom egesz eleteben ezt kapta, es ezert ilyen erzekeny ra."

...az első valamire való gondolat... :$ :) <3 ...komolyan, minden irónia nélkül! ...ez egyben szomorú... másrészt elismerés, részedről... harmadrészt nem kifogás...

"Vagy ezek a beszolasok elsiklanak itt a fulek mellett a nagy csovon nezes kozben."

nem, de mint mondtam nem releváns

"Meg az a szerencsetlen Roland balfasz is ugy probal vegre viritani valamit, hogy a zsut ekezi, meg ordit a semmirol, faszert figyelek en a reszletekre is, nezhetnem en is a csovon at."

ööö... okkkkééé 2... :D

"Kivanom neki nyerje meg. Nem kedvencem amugy, egyik sem egy nagy szam.
Karpotlasul amiatt a bantasert, amit a semmiert kap, mivel a kutyanak nem art."

...nem árt... asssszonnnydja, h nem árt... meg a semmiért... aaaa semmiért... :DDDD okkkééé 3-4-5-6-7... :DDDD

...am sztem itt oldjuk a combatot... sztem túl sok karaktert vesztegettünk erre... mármint zsura... ;))
fujimo 2018.12.31 01:28:07
@Costanza: ...áá nem hiszem... hogy ennek a megállapításnak bármilyen alapja lenne... MONDOM! ...de természetesen, ha részletekbe menően kifejted és helye van, fejet hajtok... ám nem tudom elképzelni... pedig mennyi fantáziám van... ahh, ne lenne... (nem a reklám helye) :))

...mindensetre egs! *kortyolegyetaborból* :)
Mindenekelőtt engedtessék meg nekem, hogy azzal kezdjem, hogy ma hajnali 4-kor keltem, hogy minőségi kontentet produkálhassak nektek. Nem volt könnyű, de ha menni kell, menni kell. Nagyjából 9-re készen voltam mindennel, képekkel, gifekkel együtt, nagy volt az öröm, megvolt az…..
fujimo 2018.12.06 14:35:28
@Hedo a szadista szexista anyuka: kb... :)

...roli sztem telitődött a sok sötétséggel... és most próbálja túlélni az agyhalálos dózis sokszorosát... :)

...hunor amúgy nálam is ilyen felemás alak... néha nagyon jókat tud mondani, máskor meg olyan... vagy semmilyen vagy fingós... :))
Puskás Péci van ma, egy olyan ingben konferálja fel az eseményeket, amiért remélem hogy valaki hamarosan felelni fog. Előző nap bent járt a villában és levezényelte a tippelős játékot: a lakók korábban szavaztak bizonyos kérdésekre a lakótársaikkal kapcsolatban, és most meg kell tippelniük, hogy…..
fujimo 2018.11.24 00:30:03
Szerencsétlenségünkre Bajusz celebrálja a mai szeánszot, akinek a műsorvezetői képességeire én nem vagyok hajlandó több szót vesztegetni, mert azok egyszerűen nem léteznek. És hogy tovább fokozzuk a nyomort, azzal a műsorelemmel kezdünk ma, amit én soha többé nem akarok látni a Való Világban: a…..
fujimo 2018.11.21 21:21:51
@hereverő heverő: víííííí, tegnap toten hosen, ma toydolls... mi van itt kééérem!! ...isten óvja a királynőt!!4 ...meg persze előre kurvák gengszterek! <3 :)))
fujimo 2018.11.22 10:46:59
@Angora Cardi: jajj, igenigen... még alá is raktam a dallamot, h kimaxoljam az élményt, ezer bocsánat, annyi volt az input, h elmulasztottam kifejezni milyen jó ez a múltidéző hangulat és persze mennyire csodálatos lett a mű! :)) <3
Anikó a fényesre lenyalt hajában jelenti pipaszár lábakkal állva a blue box díszletben, hogy gratulázik Puskás Petinek, amiért stabil légszomj mellett is levezényelte élete első VV párbaját. Node csaptyunk bele a lecsóba/-be, lássuk, hogy mi volt vasárnap before the tetemre hívás!..
fujimo 2018.11.20 23:40:17
@jóképűkirály: hide in shadows, camouflage, invisibility, stealth, ghost form :)))
fujimo 2018.11.21 12:09:00
@bElannaTorres: jahh... annyira elbúcsúztak tőle, h a kutyának nem hiányzott utána 3 perccel később... és nekifutásból úgy lealjasodtak, mint előtte soha... hibátlan! :D
Anikó személyesen látogatott el a villába, hogy kiossza a lakók között az idei évad lélegzetállító újdonságának számító szuperképességeket. Mint mondja, nem volt egyszerű dolga, és valóban, a takarásban nyugtatólövedékkel várakozó stábtagok sem tudták megvédeni Greg puszijától. Lássuk a…..
fujimo 2018.11.19 09:30:01
@Doktor PHD belebeszélek (SP után szabadon...): ... úgy tudom ugyanazok a kreatívok, mint a survivor-ben... így már annyira nem is csodálkozom a szellemi potenciál hiányán... :( :/

...60x jobban meg lehetett volna / lehetne oldani a balance kérdést és az értelmesebb foglalkoztatást is... a castingról már nem is beszélve...

...és nekem ez nem is szakmám, csupán sokat szerepjátékoztam... :) (=egy virtuális világban kell egy csapatnyi válogatott idiótát tutujgatni)
Élő adással nyitunk, és engedtessék meg nekem, hogy mint a szépre és esztétikumra érzékeny nő, néhány szót rögtön ejtsek arról, ami ma itt történt a színpadon. A sztájliszt vagy rádurrantott a crackpipára adás előtt, vagy kibaszottul rühelli Anikót és Pornóbajuszt, mert előbbi egy ikeás szatyrot…..
Nagy igazságok kimondásakor bátran bízzuk magunkat Survivor Verára, a nőre, aki miatt nem lett hótthalálosan unalmas az utolsó Survivor adás, az, aminek valójában akkor lett vége, amikor az előző rész végén, a Hany Istók Emlékfutam 2018 utolsó szakaszán Őszinte Tamás alulmaradt Nagybanipiacos…..
fujimo 2018.11.11 17:58:53
@Berborosz: háááát azért a survivor posztok alatt én több dávid + szerekesztők picsába elküldős kommentet látok...

...ill vannak még a tamás + vera... "nézzétek vissza az adásokat" szólamok... :))

...amúgy 10 millió mindenhez is értők hazájában... ápr8 után... már annyira nem lepne meg, h tényleg dávidnak szurkolt a tömeg... :/
fujimo 2018.11.12 09:33:21
@hopp11: "(mondjuk, csináltak egy titkos felmérést, hogy nézòk /nők/ kiért vannak oda leginkább, ki miatt nézik a műsort, és kiderült, hogy Dávid az)"

nem... tekintve, h felvételről x hónap elcsúszással sugározzák az adásokat

"Na, azt szerintem egyértelműen Tominak találták ki a szerkesztòk. Egyértelmù, hogy ez annak a versenyzònek kedvezett, aki a legnagyobb tömegű, legnagyobb izomzatú. Ez pedig Tomi volt."

tomi nem "jó"... maximum a szándékai... aggasztó volna, ha az rtl a primitív megvezethető bárgyú sötétséget akarta volna a végére pozitíva kihozni...

...amúgy meg a legnagyobb tömeget több energia megtartani... nem maradéktalanul egyértelmű, h kinek kedvez... (szandi szálkás, inas izomzatának mindenképp kedvezőbb... viszont kétségtelenül van súly szempont is a kérdésben) ...szóval távolról sem gondolnám, h tamásnak találták volna ki...

...ráadásul akárhogy is akarták, nagyon túlzásba vitték a játék pályájának döntögetését... mi a fészkes lótúró volt az a két elődöntő!??!? ...az első feladatot a holtak szigetén egy zsákmányért is kevésnek találtam volna... míg a második elődöntő konkrétan 4 külön évadot megért volna... akkora akadálypálya volt 5 kontinensen átívelően...

...hovatovább mindez nem csökkenti azon hiányosságokat, amik a holtak - holtak szigete - körüli információ áramlást érinti, valamint a kontrollálatlan keresztbe ordibálást és így az agresszor gyökerekhez történő asszisztálást jelenti.... gáborral és verával az élen... gáborkának fel kellett volna tolni mondjuk bencének egy mikrofon állványt, h "picit féreg, de bizony... fanni mondja csak szépen el a saját verzióját, na fojtsd bele már a szót ilyen tajparasztul"... és verát is képen kellett volna törölni, h ne ordibáljon már keresztbe minden mondatra... teljesen fullba nyomva a kretént...

...ennek már csak a csúcsa, hogy tényleg semmilyen kapaszkodója nem volt mondjuk zsöreminek arról, h mégis mi a frász történt a bentlévőkkel x héten át...

...emese kiejtése pedig tényleg csak hab volt a torta tetején... ://

...dávidot amúgy az elején még kedveltem is a mentális operációkhoz való hozzáállása miatt... aztán ahogy egyre többet láttam, "egyre több rész világlott ki a maszkja alól"... annál inkább vált visszatetszővé... és erre jött még a hátszél is... blöeee...
fujimo 2018.11.13 22:09:40
@hopp11: "Azt tudom, hogy mikor egy nő minden ok nélkül belém köt, úgy, hogy addig hozzá sem szóltam, az 10-bòl 9-szer azért történik, hogy felhívja magára a figyelmem, különben észre sem venném. Javítok, 10-bòl 10-szer.
Nézd, van esélyed, ha elég jól nézel ki és a közelben vagy.
Egy menetre.
A buta nőket nem bírom sokáig elviselni. "

...az kemény amit vállalsz... :o ...arcom-arcom széles vállam... :o :D
Ezt a kibeszélőt nem én vezettem, de ha rajtam múlik, az utolsókat nem is fogom a jövőben sem, mert annak rendes reunion-adásnak kellene lennie, Bencussal, teljes gárdával, ami persze logisztikai rémálom, de úgy az igazi. Ez itt fent egy csoportterápiás beszélgetés, olyan mélyen gyökerező…..
fujimo 2018.11.11 15:38:04
@Slépörskyvischoowskischowaciszkisöinsklein Slepy: erős a gyanúm, h nem... most is eléggé karakán és öntelt a kiállása... egyfajta "csakazértiskeménygörényvagyok"...

...vagyis nagy nehezen, de szembe kellett néznie a nyomásra azzal, h bizony féregként viselkedett és ezen a ponton nem a "taktikázásával" volt probléma... hanem ahogy és amilyen hangnemet megengedett másokkal... (gyengébb férfiak, nők)

...ami mellett ott pincsiskedett dávidnak... hát... neki is van hova fejlődni... :))
fujimo 2018.11.11 20:50:22
@mentolos lecsó: sztem magadra vettél valamit, amit én nem céloztam neked... szóval nem tudom mire gondolsz "valamin történő vekengésen"... de szívesen megnézném visszaidézve a mondatot, amiből ezt szűrted le... :$ :))

...ohh, a buzizás mondjuk továbbra is gáz... ://

...mondom úgy, h szerintem is undorító volt ennek a survivornek a 3/3-a... :))
fujimo 2018.11.12 09:38:47
@úgymond olvasó mmkk: jah... megértem amúgy... én is felhúztam magam azon, h 1 - ilyen szinten néznek hülyének... 2 - ennyire igazságtalan lett a vége... és konkrétan az az eredmény, h a féreg konstelláció és a harsányan ordibálás visz eredményre... 3 - egy kolosszális formátumot sikerül ennyire jellemzően elqrni... ://

...csalódás... ://
Akkor ugye ott tartottunk, hogy Dávid visszatért a Bayani törzshöz, ahol ő volt az egyetlen, aki nem találkozhatott a hozzátartozójával, hisz a szerkesztők nem sejthették ,hogy ő fog visszatérni a holtak szigetéről. És nincs az a last minute jegy, amivel időben a Fülöp-szigetekre lehetett volna…..
fujimo 2018.11.10 10:11:29
@szociál: @csillagporszem:

"A végére már kb annyian utálták Dávidot mint Gábort.
Gábor lehúzta az ő szintjére ezzel a levél manipulálós opcióval, meg az a lenéző vigyor a képén, tenyérbemászó egy csávó volt, sztem a 90% megáll."

...meg ugyanazok a személyiség jegyek... alja beszólogatások játékok közben... ...lekezelő öntelt féregségek... (emesének: vagy megbeszéljük vagy nem... igen bence, vagy nem...) nem tud ő sem veszteni... cserébe még betyárbecsülete is zéró van... mivel hű pincsijét úgy rúgta el magától a holtak szigetén, mintha leprás lenne... hatásosnak hatásos... (ebben a mezőnyben), de nem egy jellembajnok megoldási módszer ez sem... brrrrr... :) :/
fujimo 2018.11.10 10:44:11
@bElannaTorres: ...én már ott is nehezen emésztettem meg... de íliász még vállalható volt... pl szóvá tette, hogy nem tetszik számára az a homofób-feri hozzáállás... vagyis volt morálisan pozitív megnyilvánulása... (és nem olyan, mint amikor pl vera és talán emese párbajozott... és dávid mindkettőnek "szurkolt"... olyan végtelenül átlátszóan hízelgett mindenkinek... semmi őszinteség nem volt benne :/ )

...am csupaszívcsaládot először sajnáltam... aztán röhögtem rajta... végül lapáttal jutalmaznám, hogy egyértelműen beállt igazi díjnyertes magyar szavazónak... agyatlanul-másokat szopatva... a 60. átbaszása után is... :/
Robi távozása után tehát immáron már csak Fanni, AlexaSándor, és - Bruti tökéletes névválasztását elirigyelve - Bumbi szotyizgatnak a parton, Bumbi levelet hoz, gratula a top 3-nak, kapnak vacsit, amit maguknak kell megfőzniük, de kivételesen most nem AlexaSándor féle esőkabátos banán és rizs babbal…..
fujimo 2018.11.08 21:57:14
@csillagporszem: izé, no offenz, de tényleg nem tudom, h ugyanazt nézzük-e... valahogy te mindig másképp látsz minden szereplőt... :D :$

...honnan vesszük pl, h ha nem lehet megítélni, hogy nem olyan rossz? :$ :)) ...ugyanúgy feltételezzük? :))

...amúgy szerintem simán alap emberismerettel kiviláglik már, hogy kinek milyen a habitusa, beállítottsága, alap személyiségjegyei... minél többet látunk belőlük és minél több szituációban, energia szinttel, annál jobban...

...és ez alapján vera, gábor és dávid is nagyon leszerepelt...kilátszott a maszkok mögül az alap természet...

...noh nem mondom én sem, h anyagyilkosok lennének... de mindegyik erősen negatív és destruktív jellem... (terrormami, energia vámpír, nyers hadúr és ezek keverékei) :D

...de egyetértek, h összetett személyiségek... és biztos van pozitív oldaluk is... csak nem nagyon tört felszínre, h láthassuk... szemben az önző oldali féregségekkel... :))
fujimo 2018.11.08 22:20:30
@karoton: "Nagyon erőltetettnek érzem egy ilyen speciális környezetben-helyzetben mutatott - ráadásul mások által összevágottan elénk tálalt - viselkedés alapján diagnosztizálni valakit. "

ugyan, azért annyira nem vagyunk bonyolultak, h ne lehessen bennünk olvasni, pláne ennyi rész után... ami nem jelenti, h ne tudnának meglepni, biztos meg tudnának.... de azért nagy vonalakban simán lehet profilt alkotni... (kevesebből is :) )

...bár a fenti jellemzés szerintem sem áll dáivdra... :)
fujimo 2018.11.08 22:40:11
@csillagporszem: "nem tudom, én a Tvgo-n néztem általában, lehet hogy ott mást adtak.. :D"

ahha, tuti az lesz... mi az rtl moston nézzük... :D

"Nem tudom. Én nem hiszek ebben, hogy embereket meglehet ismerni egy ilyen rövid műsor alapján és ellehet dönteni róluk pár percnyi pillanatok alapján, hogy ők rosszak vagy jók."

Abban én sem hiszek eleve, h valaki jó vagy rossz... vagy a legtöbb képesség, képzettség, beállítottság jó vagy rossz lenne... tekintve, h ez már olyan értékítélet, ami erősen szubjektív... azonban se nem rövid, se nem pár perc... erős effektek és szituációk közepette látjuk őket... de kétségtelenül manuperálják a szerkik, h mit látunk... ettől még a gábor féregségeit láttuk, ahogy dávidot is láttuk, h mennyire nem érdekelte más... és még azt is mennyire nehéz volt kicsikarnia magából, h úgy csináljon, mintha érdekelné bárki is... :D

...verát beszólogatni, benit konfliktust és bármilyen interakciót kerülni, robit megsértődni, majd a végén mégis "heroikusan a mennybe menni"... nórit leaderkedve pofára esni... stb... ezek mind mind beszédes pillanatok...

"Ott volt vvattila, én nagyon nem kedveltem, egy köcsög játékos volt szerintem de pl nála is elismertem hogy megérdemelte a nyereményt mert jól játszott és nála sem mondtam volna soha hogy na ő jó vagy rossz ember."

...neeeem, vv atit én sem tartom "rossz embernek"... eleve nem tudom mi az, ezeket mind definiálni kéne és valami közös koordináta rendszerben elhelyezni... :D

...az viszont kétségtelen, h ezek után értékesítő gábortól nem vennék semmit... dávidnak azt sem hinném el, amit kérdez... verával nem állnék le vitatkozni... és bár tamás indítékainak őszinteségét és segítő szándékát nem vonnám kétségbe... sosem fordítanék neki sem hátat, mert hátha beszél vele valaki...

...vagyis szerintem mégis csak megismerhetőek valamennyire... amennyire egy üzletben egy eladót is nagyjából be tudsz lőni akár néhány mondat után is... még ha csak 1 alkalomból annyira, hogy éppen mennyire fáradt, milyen a hangulata... de ilyen hosszú idő után... ennnnnnyire sok szitut megjárva azért a kis csemetéket szerintem jobban meg tudtuk közelíteni... :)
Bayani törzs 37. nap. Robi lógó orral sétál a fövenyen, én sem a vjú, sem a tenger, sem a jó idő nem vigasztalhatja szörnyen háborgó lelkit. Emberünknek komoly lelkiismeretfulladása van, ennek megfelelően szól Tominak, hogy beszélniük kell. Ez a szigeten sosem jelent jót, főleg, ha a nagy igazmondó…..
fujimo 2018.11.08 12:22:32
@bElannaTorres: igen, tamás annyira fegyvertelen szellemileg, h az konkrétan ön és közveszélyes... jól fogalmazott egykor robi...

...és hiába érzem mellette, h tényleg jóindulatú... a pokolba vezető út is jóakarattal van kikövezve... :/
fujimo 2018.11.08 12:44:17
@bElannaTorres: "igen és a mama is jóindulatból óvja a fiát, és nem jót tesz vele"

jah, pontosan... saját bőrömön éreztem ezt én is... felemás módon nevelkedtem és az egyik oldal pont ez a túlzott elkényeztetés volt... és nagyon sokáig kellett a szociális elmaradottságomat behozni... ha egyáltalán behozható... :)

"Mindegy, remélem nem a két fiú lesz döntős, ha már robi az egyetlen szerethető kiesett, jeremy és Beni is az volt de még rosszabb játékot hoztak mint Robi "

+1 :) ...bár zseremi ugyan olyan volt, mint valami szerencsétlenségi bajnokság győzelmi esélyese... így nem volt komolyan vehető, de benitől én is nagyon sokat vártam... aztán semmi... robinak most nagyon szurkoltam, h sikerüljön visszajutnia... :) :/
fujimo 2018.11.08 14:25:16
@zorja: +1 +1 +1 <3 :)
Fanni törzsitanács-elemzésével nyitunk, és a rövid összefoglalót – mindig megbeszélünk valamit, aztán még véletlenül sem úgy lesz – követően rögtön ki is bukik belőle a számára legnyomasztóbb újdonság: Csak ez nem szokott lenni, hogy fogalmam se legyen semmiről. Most tényleg nincs, meg a…..