Regisztráció Blogot indítok
Adatok
the_silencer

4 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Múlt héten került a mozikba a megtörtént eseményeken alapuló I Love You Phillip Morris, amelyben Jim Carrey és Ewan McGregor egy meleg szerelmespárt alakít. Ez adta az ötletet ahhoz, hogy Piszkos12 rovatunkban összeszedjünk egy tucatot azokból a filmekből, amelyekben, így vagy úgy,…..
TÚL JÓ NŐ A CSAJOM – A legújabb hollywoodi lúzervígjáték alapszituációja a címéből kiolvasható, a poénok jellegére pedig az írók előző dolgozatából (Szextúra) lehet következtetni. A Filmvilág kritikusa szerint: A Túl jó nő a csajom alapjáraton Apatow-féle…..
the_silencer 2010.05.19 20:25:00
@Reding Itell: óóó, több gondja is van ezeknél, de azért jó kis móka
A vámpírok megszívták: ugyan ők a domináns faj, de mivel az életben maradásukhoz szükséges vért szolgáltató emberek száma egyre fogy, a kihalás veszélye fenyegeti őket. Sötét és véres vízió egy vámpírcivilizációról.Előrebocsátom: örülök, hogy elkészült a…..
Geekblog Seventh Moon 2009.12.07 08:31:00
Meg kell hagyni, Eduardo Sanchez filmje korántsem olyan gyér, mint amilyennek első körön feltételeznénk (vagy éppen amilyen lesújtó pontszámokat kapott attól a cirka 500 embertől az imdb-n). Való igaz, hogy tucathorror, tucatszerkezettel, és igazán hozzávághattak volna az…..
the_silencer 2009.12.27 21:17:39
@mamba: mi?
Geekblog New Moon - Újhold 2009.11.20 13:11:00
Tuti, hogy az „undorító”, „nyálas”, „szar” Twilight-széria második fejezete „szörnyű” és „rettenetes” lesz mindenki szemében. Lássuk be, a frencsájznak 18 éves kor fölött nincs túl jó híre, ráadásul a trailer nem…..
Október 3-án szombaton 18.30-tól az Örökmozgóban a Metropolis filmelméleti folyóirat legújabb, Robert Altman életművéről szóló számának bemutatójára kerül majd sor. Meghívott beszélgetőink Pápai Zsolt, Réz András és Soós Tamás filmesztéták. Az érdeklődőket…..
Geekblog Új filmes szaklap: Prizma 2009.06.15 20:25:00
Mindig nagy öröm, ha új, komoly hangvételű, ambiciózus filmes kiadvány jelenik meg kis hazánk filmes-bilijében, és persze mindig kérdéses, hogy van-e rá szükség vagy igény. Hisz míg a tudományos szaklapok területén egyre telítődik a piac (lásd Metropolis, Apertúra), addig…..