Regisztráció Blogot indítok
Adatok
AD1

9 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
elektroncso-erosito 2019.02.04 15:33:28
      Puskás börzén látható volt a DU 412  rádiócső  után épített  változata. Uf 12,6V,  If 0,050A, Ua 48V, Ia 2mA..
OTL erősítő..
                                                                                                                                                                        Az  előbbi full transzformátor nélküli mini méretű csöves erősítő modul egy másik kissé nagyobb változata egy erősebb  40 VA -es…..
             A  prof.dr.- stúdium vezetéssel  az életből vett példák alapján,- amit más stúdium tagok  sikeresen a gyakorlatban sikeresen kipróbáltak és alkalmaztak,- stúdium szerűen megtanulhatók.       Sikeres túlélés, életmód kialakítás előfeltétele a függetlenség.  Először tekintsd át…..
            Full trafó nélküli csöves erősítő modul heveder táras kivitelben        Mini OTL erősítő szerelt, működő kitt 6 loktál csővel, fedéllel.       Univerzális 22 csöves erősítő kitt  doboza heveder tárakkal                    Univ. 6 csöves SE erősítő kitt        Univerzális pp erősítő…..
                                                                                                                                                                                     Az   elektroncső építés elektroncsövekkel azt jelenti,hogy a meglévő elektroncsövekhez hasonló, működő elektroncsöveket…..
A blog.hu csapata..
MidiTom zenei blogja Cső! 2015.01.29 19:15:21
Ha hiszitek, ha nem, a KORG beszállt egy elektroncső fejlesztési projektbe. Az elmúlt napokban mindenki a NAMM Show hangszer és hangtechnikai újdonságait vizslatta és elemezte, így valamiért háttérbe szorult a KORG bejelentése, mely pedig roppant érdekes lehet a zenei elektronikával…..
AD1 2015.03.21 12:48:30
@MidiTom: Az orosz szubmini cző érdekel?
spec elektroncso spec-elektroncso 2015.03.01 05:36:21
A spec-elektroncső megnevezés az elektroncsövek újszerű  alkalmazását, eltérő beállítását, és  az elektroncsövek  átalakítását, illetve az elektroncsövek  építését foglalja magába.         A téma az Old Timer      erősítők,  rádiók  készítéséhez, és…..
     1.1   Az elektroncsövek újszerű alkalmazásának egyik példája a hagyományos egyenirányító   csövek hifi erősítők végcsöveiként  történő felhasználása.         Ez abból adódik,hogy a hifi erősítőkben járatos amatőrök megfigyelése szerint a…..