Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Fée verte

0 bejegyzést írt és 335 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Én nem hallottam még a Relax Goldról, így fogalmam sincs, hogy milyen az általuk forgalmazott párna, takaró és egyéb, az viszont nem túl bizalomgerjesztő, amit az agresszív, aranyozott marketing mögé nézve találunk.  A honlap 8 fő- és 19 almenüje össz-vissz 7…..
Fée verte 2015.02.05 23:04:33
@Mikorka Kálmán okleveles duguláselhárító kisiparos: Ez egy olyan professzionális igényességgel szerkesztett oldal, hogy menten le is lopom referenciamunkának!
Értjük a posztoló fájdalmát és felháborodását, de egy együttérző hátlapogatáson kívül sok mindent azt hiszem nem tudunk ezúttal felkínálni, tekintve, hogy az éves parkolási matrica megléte nincs összefüggésben a tilosban parkolással, az meg nyilván nem a közegeken…..
Fée verte 2014.12.02 07:46:31
@Freddy a Krüger:
A nap -ha nem a hét- kommentje! ,, Gyengélkedő Szellemi Karonülők Virtuális Nappali Melegedője" :-)

@dieter: Élükön a prosztolóval.

@Manyecska /kűdtem levélt!/: Azzal ingyen lehet parkolni? Jó ezt tudni!

@Bikli néni: Én a rokkantaknak fenntartott parkolóba álltam volna be, hogy a szefós prosztolónak ne jusson hely!

@Troppauer_Hümér: Van. És pont ide írogat. Mint én.

@ptspts: Ez az! etesd!

@fülesválasztó-punaszagú-tangakorc: Szifonszemű vigyázzon, ha nem éát rendesen, még villamossal is találkozhat a nagy pesti utczán!
Fée verte 2014.12.02 08:06:23
@Manyecska /kűdtem levélt!/: Hufnágel Pisti leginkább forintban (HUF) kapta a fizetését. én is szoktam Hufnágelként feloldani az oda nem illő HUF ,,rövidítést".

Babymatricásak gyakorta elfelejtenek vezetni. Úgy bevágnak az ember elé ,, a semmiből" mintha a körúton akarnának véget vetni a túlhordásos állapotnak. No, meg a zebrán is tesznek a más kölykére, ő fiatal ANYUKA, aki az oviba igyekszik. Sajna, nem tanulni. (Igen ovi utcájában lakom.)@Fazakas László:

@Bikli néni: Há' lebbezzen föl! Ki tartja vissza?! A törvény nem, azt látjuk...
(Azért a bíróság előtt nem parkoljon zebrára, rokihelyre, mert oda az érvelése!)

@dieter: Nem állt meg tilosban, csak odateleportált a verda. Nyilván piréz jedi a prosztoló.

@Aureliano Buendía:nem Újlipócia, Márcsak a jog előtti egyenlőtlenség okán kérdem?

@Fazakas László: A rokik délután 16, az autik, és szefók 17, a vakok 18, míg a siketek 20 óra után gyógyulnak meg. Reggel 6, 7, és 8 órakor lesznek újra fogyik. Mi?

@lófüle elemér: Keresztény halacska! Van olyan keresztyén ismerősöm, aki azért nem teszi ki, mert bevallottan elnehezedik néha a jobb lába, így nem tarja magát méltónak a hirdetésre...
Pár éve nagyott futott a magyar neten a Szlovák Fogyasztók Egyesületének vizsgálata, mely szerint előfordul, hogy más minőségű terméket szállít egy-egy multi Kelet- illetve Nyugat Európába. A multi- és EU-ellenesek azóta is véres kardként mutogatnak az eredményekre, más…..
Fée verte 2014.11.03 23:20:31
@Hentes pékné módra: és a coca cola íze is más.
Fée verte 2014.11.03 23:23:40
@Fée verte: kepes csi helyesen: kicsi.
Én ilyen szomorú bakancsfotót még nem láttam. Pláne, hogy a kis hülye fogpiszkálóval kitámasztott talp egy Vibram, ami a világ első, kifejezetten hegymászásra kifejlesztett vulkanizált talpa a megbízhatóság és a hosszú élettartam ígéretével. Persze, lehet, hogy ez a…..
Fée verte 2014.10.31 16:30:06
@ember a holdon?: van tizernéves bakancsom. Lekopott a talpa, de nem mállik szét a talpba berakott ,,technológia", mondjuk, nincs is benne ilyen ,,szuperréteg".
Fée verte 2014.11.02 20:11:33
@dr. phil. Sün‼ ツ: Az elmúlt idők Halottak Napjának szelleme, avagy az ételfutárrádöbbenti a moslék rajongóját az élet múlandóságára.

Ha az a fekete ótó úgy sietett,mint a trugyihordó cég, nemigen fenyegette veszéls Adminkàt Ha a fekete autó egy temetkezési vállalaté, és ládába helyezték a szerkesztőt, akkor baj van.
Sajnos a könnyebb olvashatóság érdekében muszáj voltam tagolni Dániel levelét, pedig egy tömbből faragott csodálatos iromány a döbbenetről, amikor a logikus világban élő fogyasztó találkozik a mamutrendszerek irracionalitásával. Csak annyit mondok: "a telefonos…..
Fée verte 2014.10.31 16:18:48
@atörökk: Miért? A mamutszerviz 1m, rövid i.
Fée verte 2014.10.31 16:21:39
@Manyecska: a miénk is. Csak műkő volt, ,,elengedte" a ,,vakolás™" a mester szerint. A váza utódját én csavartam föl. Azt a ,,vandálok" törték le. A harmadik rút kőváza 10 éve randállik kitartóan.
Az étel-házhozszállítós helyek a kajákat nyilván éjjel csinálják, de, hogy hajnali 4-kor meg 5-kor akarják átadni, én még ilyet nem hallottam. Sőt, szerintem tönkre is menne az, amelyik ezt rendszeresen műveli. Vagy lehet, hogy az Egészségkonyha titokban valami komplex spártai…..
Fée verte 2014.10.29 22:28:29
@poszter: Kocsonyát, zselét fogyasszonnapucid! Anyucimnak használ.

@atpijkamo: És a főpénztáros kísér haaza mindebkit a turiból. A kapu előtt jelzi a fiókvezető felé, hogy jöhet kódot pötyögtetni.Én sem vizelek Balcsiba! Nem vagyok én fogas!
Hilda vagyok, nem Auchan vásárló, így aztán nem annyira szakérteném meg a témát, remélem jól megteszi majd a köz. Az Auchant viszont megpróbálom majd megkérdezni a dologról. De mit csinál az ember 1 literes energiaiallal? Medvére vadászik éjjel??? sziasztok! Arra lettem…..
Fée verte 2014.10.29 22:09:17
@dr. phil. Sün‼ ツ: Nemigaziám! Taurin nuku!
Fée verte 2014.10.29 22:16:29
@Manyecska: A kolléganőm is. Viszont nem piál! @Martinicske: Talán ezért élnek szűkösen? Bár akkor inkább a szépemlékű Koccintós megy.@Aureliano Buendía: Mehetnénk tüntetni, fáklyával a távol levő poszterekért.
Én már egy ideje rászoktam arra, hogy a telefonos ajánlatokra kapásból az emailcímemmel reagáljak azzal, hogy küldjék el, majd jól megnézem. Eddig nem bántam meg. Tisztelt Cím! Az alábbi esetre szeretném felhívni a figyelmét: A Telenor előfizetője vagyok nagyon hosszú…..
Fée verte 2014.10.27 20:10:08
@dr. phil. Sün‼ ツ: Jaja. Nagykorú, cselekvőképes,és még szaporodhat is!

@megamen: poqnt így tettem a bankban. A türelmetlen ügyintéző udvariasan hellyel kínált /távolabb az asztalától, zárva kevő ablaknál/. Az olvasásóra után én visszaballagtam hozzá aláírni. Volt vagy 30 oldal bullshit, meg kb.2 flekk apróbeqű.
Fussunk neki a hétnek egy csudálatos, egyben kissé fájdalmas példával a művészet felszabadító erejéről. Géza ugyanis a bézbólütő helyett népies vers fabrikálásával gyűrte le frusztráltságát, melyet elromlott főzőlapja (és mosógépe és elszívója) generált benne.…..
Október 21-től új részekkel folytatódik a SuperTV2 képernyőjén a Pimasz úr Ottalszik, Papp Gergő műsora, amiben híres embereknél tölt el egy-egy éjszakát. Az első adás házigazdája az Omega énekese, Kóbor János lesz. A Pimasz úr ezentúl kedd esténként 21:35-től lesz…..
Annyit szidtuk már, ezért ne titkoljuk el azt sem, ha valaki megdicséri őket. A Homár egy elégedett Telemax-ügyfél levelével köszönti  hosszúhétvégét. Sziasztok! 2014. 06.14. én vásároltam egy Samsung Galaxy S4 Active készüléket a Partnero GSM-en keresztül. Hivatalos…..
Fée verte 2014.10.23 18:05:02
@Csimpi csumpi: Ha még nem lett volna esetleg:

A fenti poszt germékmegjelenítést tartalmaz.

Reklámot olvastak.

A reklámban szereplő adatok nemcsak tájékoztató jellegűek, nem minősülnek üzleti ajánlattételnek.

A posztban olvasható személyek és cégek nevét, néhány helyszínt és a Lánchíd oroszlánjait a személyiségi jogok védelme érdekében megváltoztattuk.

A posztoló NEM szerepel az usa tanúvédelmi programjában.
Sajnos egyelőre László nem válaszolt, így nem tudjuk, hogy azóta kivizsgálták-e a pizzakiszállítás meglehetősen fura módját a Pizza Karavánnál, de talán majd ők elmesélik nekünk, mi történt az elmúlt 12 napban.  Kedves Tékozló Homár! Egy mai panaszlevelemet szeretném…..
Fée verte 2014.10.23 16:57:12
@Rosszindulatú Vászka: hiteles források szerint a komancsok is éltek a lehető seggel. A cukorgyàr igazgatói fosőrje,állította, hogy a gyárigazgató elvt.- al szemben a báró /tulaj, vezető/ még képes volt önállóan felöltözni, de legalábbis az aktatáskájáért nem kellett ,,felszaladni" a kocsisnak.
Csudálatos téma hétvégere: be lehet-e vinni egy 4 kilós kutyát szatyorban az IKEÁ-ba? És egy 8 kilóst? És pórázon? Mondjuk egy 30 kilóst? És mit mond a rendelet? És mit mondanak a homárok? (Én azt, hogy tényleg nem közintézmény az Ikea, de ebből csak annyi következik, hogy…..
Fée verte 2014.10.17 20:19:35
@SzerződésSertés: kedves avatárképed van.
Jegygyűrű elvesztése az anyagi káron túl lelkileg sem egyszerű ügy, pláne nem friss házasok esetében. Luca és Dani ügyében innen nem lehet igazságot szolgáltatni, ez a rendőrség dolga. De azon elmélkedhetünk, hogy a hoteltől elvárható lett volna-e bármi egyéb tett a…..
Fée verte 2014.10.14 22:15:31
@venszivar: csak a péniszgyűrű a takarítónő Gandolfini-ujján!
Fée verte 2014.10.14 23:19:16
@Advanced Flight: Tényleg? Ezt nem tudtam. Habeleírja a szarződésbe, hogy a szobáért nem felelős, én meg aláírom, akkor az az érvényes, vagy ez?
Fée verte 2014.10.15 17:44:18
@venszivar: mert nyom. Jobb esetben nem az óra.
Ősszel slágertéma a nyílászáró-csere. Még nem fagy meg az emberben a lélek a gondolatra, hogy kiszedik az ablakait, de már érezhető közelségben van a fűtési szezon, a maga sok nullával járó költségeivel. Nem Gábor az egyetlen, aki bele akart vágni a projektbe, és sajnos…..
Fée verte 2014.10.14 20:22:59
@ergerberger: oda kellett volna betömködni a föltekert egérpadot!
Fée verte 2014.10.14 20:47:15
@gabors: a házmesterek kicsit Horthy előtt, a Tanácsköztársaság idején voltak fő Intelligencs Szervizek, majd a szocializmusban.
Mi van, ha nem működik a kártyás fizetés a benzinkúton, de nincs kp az embernél? Ráadásul a benzin ugye nem egy kiló kenyér, amit visszateszek a polcra. Remélem a clientcoach majd megfejti. Én annyit szeretnék leszögezni, hogy1. izompóló hordása nem bűn2. a benzinkutasok…..
Fée verte 2014.10.11 00:12:38
@AtiSnatch: ere tényleg ,, elment".
Indul az új élet, ez a Homár Közösségi Izéje, az Offoló esetleg Dühöngő. Kéretik ezentúl itt megbeszélni a vacsora és az élet nagy kérdéseit, hogy a posztok alatt a híres releváns tartalmak maradjanak a mindenkori sorstársakat, ötleteket, megoldásokat kereső vagy csak…..
Fée verte 2014.10.02 14:04:12
@ColT: Szoktam.;-)
Fée verte 2014.10.03 21:57:09
Fée verte 2014.10.04 23:05:47
@Aureliano Buendía: sőt, ezért tart itt ez az ország
Szegény Zoltánnal nagyon együtt tudok érezni. Ott van az a kis aranyszínű dundi csomag, kelleti magát ezerrel, az ember rákészül, előrehajol, hogy a kis csokigirlandos tetejét leharapva ne locsolja a ruhájára a fincsi alkoholt, mert mindkettőért kár lenne - és akkor nem jön…..
Fée verte 2014.10.03 20:26:48
Fée verte 2014.10.04 13:28:59
@Benoke2: Van szerencsi termék! Talán a váras és az Abc csoki meg valami pompomos. A Boci rég nem az, a szerencsi szerecsen se szerencsi.
Akár Danny Ocean következő akciójának egyik lépése is lehetett volna az a szépen kidolgozott és kivitelezett csapda, amibe Norbertnek sikerült gyanútlanul belemásznia, és még csak nem is tudom szegény melyik ponton tudta volna megúszni azon kívül, hogy nem megy bele az…..
Én még nem voltam olyan szabadréti koncerten, ahol ne lett volna óriási buli a kapukon kívül is, pedig már 1990-ben ott álltam sorban a keskeny réshez az MTK stadion falánál, ahonnan csodálatos rálátás nyílt a színpadra és David Bowie-ra hátulról. A rendezők persze…..
Fée verte 2014.09.29 09:27:22
@atpijkamo: @venszivar: Segígsetek rajta! Mit lehet tenni? Ti hogyan oldanátokmeg a problémáját? Én utcai árusként/ szórólaposként folyamodnék engedélyért a hatóságokhoz, így lepapírozva hallgatóznék a falon túl.
Fée verte 2014.09.29 21:11:20
@Shoyu: köszi az értékes hozzászólást! Olvasd vel ismét amire válaszolni próbáltál!
Hogy ne az legyen, hogy mindig csak károgunk, itt egy kuponos eset, ahol mindenféle szenvedés nélkül lezajlott a fogyasztás. Néha olyan jó ilyet is olvasni. (naplementés fotó innnen) Kedves Homár! Lehet bemelegíteni a billentyűzeteken a 'lúzer' a 'fillérb*szó' és hasonló…..
Fée verte 2014.09.29 12:40:38
@Dr Gregory House: de lehet. Pl.az Aldit is itt reklámozták.
Ez itt a kérdés. Egy titánvázas csudajárgánynál még oké, ott köt rá biztosítást a gazdája, de egy Átlag Béla valószínűleg max a családi fotókkal tudja bizonyítani, hogy övé az a Hauser. Az vajon elég? Sziasztok! Egy nagyon rövid történet: autós fellök egy…..
Fée verte 2014.09.25 21:37:49
@szigetipotyautas: jaj! A nácik már a fejedben vannak!
Asus notebook, szerviz, Media Markt, ezek a szavak ismétlődnek mantraszerűen Ferenc írásában, aminek a hossza megtévesztő, mert kb. fele egy jó hosszú, szó szerinti idézet középtájt. A sztori anélkül is megállt volna, de a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság fórumáról …..