Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dicsak buksi!

0 bejegyzést írt és 34 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tegnap este, az egyik tévéstúdióban szóba hozta a műsorvezető, hogy Orbán Viktor a múlt pénteken közmondást idézett. A csinos újságírónő a szokásos miniszterelnöki rádióinterjújára utalt, amelyben az ország első embere a paksi atomerőmű bővítéséről beszélt, és ez…..
tényszerűen igaz, hogy minden terrorista migráns, a kérdés csak az, hogy mikor érkezett az Európai Unió területére. Ezt maga a miniszterelnök nyilatkozta a Politicónak. És azután csak csodálkozunk, hogy az osztrák kancellár a 30-as éveket látja, egy olasz lap meg…..
dicsak buksi! 2015.11.24 19:47:18
@Kurt úrfi [teuto-nordikus paraszt legény]:
Cso Szjunghuj a libsik álma. Nem európai, nem keresztény, fiatal férfi. Jőjjön belőle több tízezer. Vele kell megmenteni Európát!
Tiffán Zsolt, a sajátjait is maffiózónak nevező, minősíthetetlen stílusú írásairól elhíresült "hébér úr" a jelek szerint megkapta a selyemzsinórt Orbántól. A Baranya megyei Fidesz szervezetet tíz éven át vezető Tiffán az október 16-i megyei tisztújítás előtt…..
dicsak buksi! 2015.10.22 19:24:02
@Gyorgy Nagy:
Zsidózni mikor fogtok?
Földi László magyar-történelem szakos tanári diplomával rendelkezik, tehát nem buta ember. A volt hírszerző, műveleti igazgató, aki érintett volt a Nyírfa-ügyben és a Defend-sztoriban, sokszor szerepel a médiában, mint a biztonság, a hírszerzés, a külpolitika állítólagos…..
dicsak buksi! 2015.10.19 20:16:27
@high up!:
"a magyar genetikalilag a szolgai nyalásra van kódolva, amiből nem is akar kiszabadulni."
Mi magyarok mást sem olvasunk, minthogy szeressük és engedjük be a szegény békés menekülteket. Ebből tényleg nehéz kiszabadulni. ha azt mondom, hogy köszi, nem szeretnék Malmökülsőt Debrecenből akkor meg jön a lemez B-oldala: a magyar az egy mocskos idegengyűlölő...
Akkor mi a megoldás?
(Jár a kertészákosi fajelmélet kiváló követője díj!)
Az MSZP oktatáspolitikusa egy lehetséges orosz nyelvvizsgától is fényévnyire vesztegel. Eddig tartózkodtam attól, hogy csatlakozzam azokhoz a publicistákhoz, bloggerekhez, akik szerint a diploma megszerzésére képtelen Kunhalmi Ágnes MSZP-politikusnak enyhén szólva nem áll jól,…..
dicsak buksi! 2015.10.19 19:53:58
@baldoc:
Ezért szavazzak Kunhalmira merazorbán' ?
A klasszikus menzák az egyetemeken megszűntek. Nem is tudom, voltak-e valaha, de az új Közgazdasági Egyetemen megoldott a diákok étkezése. Nézzük, hol, mennyiért és mit eszik a jövő értelmisége. Nem lukullusi lakomák, miket itt adnak, nincsenek bőségtálak, de sokszínű a…..
Nem gondoltam volna, hogy egy szeretők és kapcsolatok blogon érintőlegesen a migráns kérdéssel kell foglalkozzak, de látván ezt a gyűlöletet muszáj megosszak veletek egy történetet, amit soha nem jutott volna eszembe leírni, ha nem lenne aktuális. Egyre-másra hallani olyan…..
Két Hitler kép között üzent az új tankönyvek megvásárlásáról egy pesterzsébeti tanítónő a Facebookon. A tanítónő - nem alábecsülve annak fontosságát, hogy a Kisszámolót a Kosutiban is meg lehet vásárolni - (amúgy egyik kedvenc könyvesboltom, ahol valóban minden…..
Van-e idegengyűlölet idegen nélkül? Ha van antiszemitizmus zsidók nélkül, akkor nyilván ez az idegengyűlöletre is igaz. Amikor Lázár János valami olyasmit mond, hogy persze, hogy megvernek mifelénk embereket, ha bevándorlónak nézik őket, ugyanis ezt teszi a bevándorlás,…..
dicsak buksi! 2015.07.24 08:37:51
@Ez a nap se múlt el Rogán botrány nélkül:
Vicces, amikor az európai értékek felkent védelmezői szó nélkül ráengednének a nyugati részre többszázezer mindenféle afrikait meg arabot. Sőt, még többet szeretnének.
dicsak buksi! 2015.07.24 08:49:22
@Miazmás:
Olvasd el, mire válaszoltam. A fideszező fiatal barát (úszítás és hergelés nélkül!) az európai értékek jegyében egyből Moszkvába küldi a másikat, mert az felveti, hogy Európának nem jó a tömeges bevándorlás
dicsak buksi! 2015.07.24 08:59:00
@Miazmás:
Rengetegszer lehet egy hozzászólásban olvasni, hogy az európaellenes fidesz egy szemét, mert nem akarja európára zúdítani a tömeget.
Az Európai Unió csalás elleni hivatala, az OLAF állítólag vizsgálja a miniszterelnök vejének korábbi üzleteit. Nevezetesen, hogy nevezett Tiborcz István volt cége nem nyomta-e meg egy picit a cerkáját, amikor a számlátkiállította. Esetleg azt is, hogy miért éppen ő kapta meg a…..
dicsak buksi! 2015.07.23 11:54:20
@csak egy néző:
Pedig ebben van igazsága. Nézd meg például a civil Ténytár blog címkefelhőit.
dicsak buksi! 2015.07.23 12:59:07
@csak egy néző:
Ez az egy van.
Egyébként ügyesen érvelsz, cáfolsz.
Ha napi 24 órában orbánoznék akkor nem terelnél?
dicsak buksi! 2015.07.23 13:27:43
@csak egy néző:
"" Orbánnal kelnek és fekszenek, ő áll minden gondolatuk és cselekedetük középpontjában""

Erről volt szó.
Szerintem a 'demokratikus' ellenzék többre vinné, ha a "patáson" kívül más mondanivalójuk is lenne.
Eörsi Mátyás latin-amerikai luxushotelből üzent haza. Bántóan betegek vagyunk, ő viszont bántóan egészséges. Amit az egykori SZDSZ-es, napjainkban DK-s politikus hétfőn késő este posztolt, az tökéletes összefoglalása a Szabad Demokraták Szövetsége nevű izé közéleti…..
dicsak buksi! 2015.07.22 10:26:47
@curio1:
A magadfajta "gondolkodó emberek" gyűlöletmentes okosságait el lehetett olvasni a patás nyaralását hírül adó bejegyzéseknél.
Ha jók az mno.hu értesülései (miért ne lennének jók?) ma távozik posztjáról Vida Ildikó. Az említett oldalon olvasható a nagyszerű hölgy búcsúlevele is, amiből kiderül: ő tulajdonképpen egy anyatigris elszántságával védte a mindenki által nagyon kedvelt NAV munkatársait, a…..
dicsak buksi! 2015.07.21 10:10:44
@sas70:
Ez csak max neked új. A baloldal mindig is így működött. Az utódpártok és a kommentelőik mitől lennének mások?
dicsak buksi! 2015.07.21 13:38:06
@bértrollbosszantó_kovi1970:
"Mert esetleg a ballibsiknak egyszer elfogy a türelmük és fellőgatják a fajtádat?"

Tanulhatnál a múltból, ez 1919-ben sem jött be annyira.
Az igazán egyszerűen belátható, hogy akit a Fidesz ültetett az Alkotmánybíróságba, az többet nem is fideszes - bizonygatja az Alkotmánybíróság elnöke, Lenkovics Barnabás a Mandinernek adott interjúban. Nézzük a tényeket: az Ab az esetek háromnegyedében a komány (illetve a…..
dicsak buksi! 2015.07.20 14:23:03
@Merlot:
Demokratikus rend helyreállítása rögtönítélő népbíróságokkal. Ez olyan mint a békeharc?
Folytatódik a migráns saga, aminek újabb ütközőpontja az összkomfort elhelyezés kérdése. Minden embernek jár a mai ismert európai jog alapján az emberi körülményekhez méltó elhelyezés. Más kérdés, hogy mi számít emberi körülménynek. Ha egy német menedzsert elhelyeznénk a…..
dicsak buksi! 2015.07.17 11:01:47
@csak egy néző:
Egyre többen fognak találkozni ezekkel a jóemberekkel, ők saját maguk legjobb propagandája.
Messze nincs vége az alkudozásnak a görögök jövőjéről (ha egyáltalán van még ilyen), de a tanulságokat kezdhetjük megfogalmazni. Az ugyanis teljesen világos, hogy a pávatánc hosszú távon nem vezet eredményre akkor sem, ha egy szélsőbaloldali politikus járja, és akkor sem,…..
dicsak buksi! 2015.07.14 11:51:16
@Rezsidémon vagyok, elveszem a munkádat: @fidesz a mutyipárt: @a nagy hohoohooo:

Az mitől függ, hogy mikor melyik nickedet használod?
A kormány továbbra is toldoz-foldoz, a foglalkoztatási adatok kozmetikázása pedig még mindig zajlik – a döntéshozókat már szinte semmi sem gátolja meg e cél elérésében. Az ügyben történt legutóbbi fejlemények jól mutatják, hogy tényleg semmilyen eszköztől nem riadnak…..
dicsak buksi! 2015.07.14 11:37:00
@Megoldó:
Az indexes blogokon azt olvasom, hogy 5 éve minden nap. Van, hogy többször is.
Egyelőre nem látszanak a menedékkérőknek a Nyugatról visszapaterolt százezrei, amelyeket kormánypárti megszólalók előszeretettel vizionálnak. Mindezidáig százakban mérhető a visszavetteknek száma, akik itt adták be első menedékkérelmüket, de később másutt is…..
dicsak buksi! 2015.06.17 18:16:22
Proszektúra Orbán kerítése 2015.06.17 14:35:39
A „Na ugye megmondtam!” bizsergető, eufórikus hangulata terjeng a Fidesz-KDNP vezetők köreiben. Na ugye! Ezektől már a magyar kamionosok sincsenek biztonságban, Franciaországban. A hazai baloldal mindeközben pedig bőszen és vadul hazát árul megint. A magyar családokkal szemben a…..
dicsak buksi! 2015.06.17 18:15:26
@látjátok feleim szümtükkel:
Nem is kell messze menned: felszállsz a 91-esre, lejössz a 'Dombról, ott lebzselnek a Margitszigeten és a Nyugati környékén. A beszámolók alapján tényleg sok a sebész köztük, mert eléggé jellemző a vágóeszközök használata.
A mi kis falunk lélekszámát tekintve sem világváros, összesen ha 111-en vagyunk (a 2014. január 1-jei állapotok és a Vágó Ági szerint, aki névvel is képes elsorolni őket), mégis igen jelentős probléma nálunk a migráció. Az őshonosok legfőképpen és leggyakrabban a temetőbe…..
Mindenki számára elérhető már a 2015-2018-as konvergenciaprogram, amelyben a kormány ismerteti legfrissebb középtávú gazdasági kitekintését.  Az elmúlt években leginkább azért voltak érdekesek a frissített előrejelzések, mert a Fidesz jobbára ezekkel együtt tálalta a…..
dicsak buksi! 2015.06.03 09:34:44
@Κara kán:
Csak egy tanács: inkább ne hülyézz le senkit a térkép miatt, amikor fentebb meg azt írod, hogy Felcsút Közép-Magyarország, mert ez kb. a Ténytár blog színvonala és csak magadat járatod le vele.
Mostanában, március vége felé, ismét aktuális ez a kérdés. Ám nagyon úgy tűnik, az embereket már nem olyasmik hozzák lázba, mint 1848-as elődeiket. Például a sajtó szabadságára finoman fogalmazva is tojnak a népek, amíg a napi valóvilág-show és bulvárhír adagjuk…..
dicsak buksi! 2015.04.01 10:56:38
@high up!:
Hehe, felmegy a vérnyomásod a magyar jelképektől, mi?
Tóni megint megmondta a tutit. Azt, amit a Fidesz előtt senki se mert meglépni Magyarországon és remélhetőleg senkinek eszébe sem jut azt követően, hogy a Fidesz a pöcegödörben végzi. Íme a Fidesz lényege: A Fidesz-frakció elvárása az, hogy a Beva a Quaestor-brókerügy minden…..
dicsak buksi! 2015.04.01 10:53:05
@giulio_vecchio:
A mai indexet olvasva most épp nácizmus van, de az államtitkár kifejezésről hallottál már?
Miközben Budapesten a Lövölde téri Lidlbe a házirend szerint csak kifogástalan öltözékben szabad belépni, egy San Francisco-i székesegyház komplett öntözőrendszerrel hívta fel magára nemrég a figyelmet, azzal próbálják távol tartani a hajléktalanokat a…..
dicsak buksi! 2015.03.28 11:53:09
@meiname:
Egyszer próbáltam volna hugyozni meg aludni egy jót a Dohány utcai zsinagóga lépcsőjén, de a kerítésen kívül még őr is volt, plusz belépőt követeltek.
Régóta látszik a tendencia, de eddig mindig elhessegettem a gondolatot arról, hogy a Jobbik kormányra kerülhet. Most, hogy a meccs 21-18-ra áll, érdemes mindenkinek levenni a szemellenzőt és átgondolni a lehetséges kimeneteleket arról, hogy hova vezethet és meddig tarthat a…..
dicsak buksi! 2015.03.19 10:59:16
@Pop40:
A kiválasztott nép felsőbbrendűségét szerinted ki meri megcáfolni?