Regisztráció Blogot indítok
Adatok
joeray

12 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy kiváló, látványos és nagyon tartalmas kisfilm arról, hogyan élték át a magyarok az elmúlt egy híján száz évet Erdélyben. A videó a Bornemisza Péter Gimnázium 2017. december 14-i Magyar Önrendelkezés Napja című rendezvényére készült. Forgatókönyv és narráció: Sugár Joel Videó: Mező Levente Külön…..
A közszolgálati média új csatornája, az M5 oktatási műsorokkal is vár bennünket, melyek között vannak igen érdekesek is. Na, de valamin fennakadtam. Lesz egy irodalmi-történelmi beszélgetős műsor, melynek egyik házigazdája Takaró Mihály lesz...
Elhunyt Elie Wiesel. Élettörténetét érdemes elolvasni, tanulságos, megrázó. Nobel-békedíjas, világhírű békeaktivistaként halála nagy hírértékű, így a legnagyobb magyar portálok is beszámoltak róla. Úgy döntöttem, beleolvasok a kommentszekcióba. Hiba volt...
Vigyázó! Csak öröm legyen! 2016.06.18 13:06:12
Magyarországnak nagy szüksége van az örömre. Az öröm felszabadít, új barátságokat szül, jobbá, könnyebbé teszi az életet. A magyar válogatott Eb-szereplése nemzeti örömöt gerjesztett. Tízezrek vonultak az utcákra, táncoltak, kiabáltak, ünnepeltek. Nagyon ritka az ilyen nyílt örömkifejezés…..
"A legmagasabb szinten is futballozva, 37 évesen a visszavonulás már egyre inkább kísért. Míg a legtöbb focista ennyi idősen már a ’végtől’ retteg, Gera Zoltán bátran néz előre. Talán azért, mert már életének korai éveiben szemtől szembe nézett a halállal…" – írja a Fifa.com a válogatott…..
„Megerőszakolnak minket. Ezért mi megöljük őket.” Egyre nagyobb a szigorúan csak jezidi nőkből álló fegyveres zászlóalj, melynek nem titkolt célja az Iszlám Állam gyengítése és harcosainak túlvilágra küldése. A terrorista milícia aktívan gyakorolja a szexrabszolga-tartást, a megerőszakolt, piacokon…..
Videoblogger, katona, keresztény, izraeli. Több mint negyvenezren követik a Facebookon és a Twitteren. Népszerű YouTube-videóiban Izraelről, hitről és a katonaságról mesél. Keresztény neveltetést kapott, majd tizenöt évesen odaadta az életét Istennek. Még tíz hónapja van hátra a kötelező katonai…..
Európa megdöbbent. Hogyan történhetett ilyen borzalom a kontinens kulturális központjában? Hidegvérű gyilkosok szórakozni vágyó, ártatlan fiatalokat mészároltak le. Európa pedig megdöbbent, az emberek megdöbbentek, a politikusok megdöbbentek. Kérdem én: min? Nem számítottak…..
Iszlám hittételek a közös ebédlőben, fejkendős lányok a kertben, arab feliratok a házakon - erről számolt be blogunknak egy debreceni tanár, aki diákjaival Nagyvizsnyón táborozott. Mint kiderült a tanulók nem a magyar iszlám közösség egy táborába csöppentek. A Radnóti…..
joeray 2015.08.24 19:08:50
@Manoofalvi: Ígyvan, kaptunk 'titkos' válaszokat melyeket nem közölhettünk. Tehát továbbra is várjuk azon válaszaikat melyeket megoszthatunk a nyilvánossággal.
joeray 2015.08.24 20:28:35
@Radnóti a legjobb: Lehet hazugsággal vádolni, de blogunkon tanuk tényeket tartalmazó állításait közöljük. Egyébként ahogy már többször is jeleztük, várjuk a Radnóti tényeket tartalmazó reakcióját.
Nemcsak ősi civilizációk, hanem a modern társadalmak is hagynak maguk után rejtélyes, kísérteties nyomokat. Korunk különös, elhagyatott látványosságaiból válogattunk néhányat. 1. Christ of the Abyss (San Fruttuoso, Olaszország) 15 méterrel a tengerszint alatt, korallok, halak…..
A keresztény csoport, elmondása szerint több mint 17 millió afroamerikait képvisel több mint 34.000 gyülekezetben. A National Black Church Initiative (Nemzeti Fekete Gyülekezet Mozgalom) mára már minden kapcsolatot megszakított a Presbiteriánus Egyházzal mivel tiltakozni akar az…..
A transzhumanisták kihívást jelentenek a vallásos emberek számára - hirdeti Zoltan Istvan magyar származású amerikai futurista, transzhumanista.  Mint arról a 444! is beszámolt, Istvan nemrég pártot alapított, amelyet stílusosan Transzhumanista Pártnak nevezett el. Elnöki…..
Raymond Kurzweil korunk egyik vezető feltalálója és gondolkodója. Nyughatatlan géniusz. Gondolkodó gép. Thomas Edison jogos örököse. Ilyen és ezekhez hasonló áhítattal teli mondatokkal van tele a sajtó, mind Kurzweil érdemeit méltatják. Ő találta fel a (síkágyas)…..