Regisztráció Blogot indítok
Adatok
csiribi (törölt)

0 bejegyzést írt és 121 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem, cikkünk címe nem hatásvadász. A kormány anti-Tobin adója (erről később) megadóztatná a banki utalásokat, többek között a készpénzfelvételt és a munkabér bankszámlás utalását, de a cégeknek a járulék- és és áfa-utalás után is fizetniük kéne az új adót.  …..
csiribi (törölt) 2012.04.12 17:13:52
@plagi madár, az al kotmányt aláiro álamfö: Ja, még valami, vajon miért nem lehet a bankban "helyreállítani", ingyen, hiszen amikor a számlát nyitottam, mindent ott intéztek telefonon!!!...van még kérdésed?
csiribi (törölt) 2012.04.12 17:15:29
@kovi1970: csezd meg, erre nem is gondoltam, képzeld, a fiam ott ov:( egyik szemem sír, másik meg nevet...
csiribi (törölt) 2012.04.12 17:29:13
@plagi madár, az al kotmányt aláiro álamfö: "Hülyével - bunkóval - ne vitatkozz, mert előbb utóbb téged is annak néznek" - mondja a Mester:) ..hát ebből az aspektusból tovább nincs miről vitatkoznom veled, mert ez nem vita, hanem a te bunkóságod netovábbja:)...ballagj be a cibbe kispajtás, kérdezősködjél, okosodjál, netán nyiss számlát náluk, megismered a gyakorlatukat:)
Pá...buzikám:)
„Ahogy bejelentkezve intéztem a dolgomat, rámírt egy pasi, nyilván azt hitte, hogy a feleségem online” - a férj gyanútlanul lép be (felesége kérésére) az asszony levelezésébe, nem számítva arra, hogy megtalálja egy másik pasival folytatott pornó-chatelését. A férj…..
„Miután mindannyian aludni tértünk, egyszer csak ez a gyönyörű tünemény teljesen felajzva besurran hozzám egy szál bugyiban, mondván, hogy a férje küldte” – egy érett férfi jelentkezik, aki beavat minket a hármas szex titkaiba, és meggyőz minket arról, hogy az…..
ténytár.blog IMF hitel újra? 2011.10.17 09:30:00
Tavaly júliusban a „gazdasági szabadságharc” fennkölt eszméjének megfelelően, Orbán Viktor szó szerint kirúgta az IMF-t hazánkból. Figyelembe véve a magyar gazdaság jelenlegi állapotát, attól tartunk, hogy nem is olyan sokára a miniszterelnök maga kopogtathat a…..
Újabb ellenőri túlkapás - ezúttal a BKV egyik éjszakai járatán. Berilke fiának nem volt jegye, a kallerek pedig az egyszerűség kedvéért csupán lelökték a járműről. 2011.08.08-án fiamnak motor balesete volt. A sérülése nagyon komoly volt, újra kellett éleszteni. Arca…..
Tisztelt Mt!   Egy elég szomorú és egyben meglepő (legalábbis számunkra mindenképpen az volt) helyzetről szeretnék beszámolni önöknek és segítséget kérni, ha ez lehetséges. Elég régen olvasom a blogot, de ilyen helyzettel eddig nem találkoztam. A nővérem középiskolai…..
PrológusBár nem  mindenhonnan látszik, de a XXI.-ik században vagyunk, és ez néha azzal jár, hogy ha valahol jól működik valami, akkor az is "be tud gyűrűzni" ebbe a kis országba is. Az Amazon rendelési és szállítási képességei már sokak számára ismertek.…..
Én soha nem szégyelltem, hogy mim van, dolgozom keményen, abban a miliőben nőttem fel, hogy a munka nem szégyen, a munka eredményét se kell szégyellni, az ember kaparjon, gyűjtsön, építkezzen kockáról kockára. Aki erre nem képes, akinek nincs semmije, az annyit is ér. Aki nem vitte…..
Nem, ne várjon most senki az elején hosszú, mesterséges kertelést retorikai adalékanyagokkal, rögtön a közepébe vágok: azért szeretem a Kuruc Infó nevű hírportált, mert fikciós irodalomnak kitűnő olvasnivaló. Kitűnő, csakúgy, mint a magyar nyomtatott és internetes politikai…..
Elindultak a kis értékű lopások miatti büntetőeljárások, íme az egyik története első kézből. A posztolónak szerencséje volt, hogy nem állították elő az elkövetéskor.Szia Zugügyvéd, Csak meg akarom osztani, milyen procedúrával jár egy kis értékű lopás. Egy…..
csiribi (törölt) 2011.02.10 19:05:50
Sajnos nem vagyok ügyvéd, sem jogvégzett, jogot alaposan ismerő ember.
"Kisértékű" lopás... vajon ez mit takar?
2010. 06. 10. - én balesetet szenvedtem személygépkocsimmal, álló helyzetemben hátulról belém zúgott egy autóstárs.
Az nem kérdés, hogy vétlen voltam, a kötelező fizetett, törvény szerint.
Ugyanakkor három éves CASCO biztosításom volt a UNIQA biztosítónál,/kifizetve, előre!/ melyből a baleset napján még kerek tizenegy hónap "élő" volt./új autó!/
A kocsi totálkáros volt, kivetettem a forgalomból majd el is adtam a roncsot a kötelező biztosítást nyújtó biztosító /ALLIANZ/ segítségével. Ezek után a UNIQA biztosítótól visszatérítést kértem, jól jött volna az a kis pénz.
Először - valami zavaros törvényre hivatkozva - elutasítottak, hogy nekik ez "megjár".
Elfogadtam, ám néhány hónap múlva -élve a gyanúperrel hogy becsaptak - ismét hozzájuk fordultam tájékoztatásért, miért is tarthatják meg.
Nos, akkor már elismerték a visszafizetés jogosságát, ígértek fűt-fát, csak éppen NEM FIZETNEK!!!
2010. dec 10. - én tettek a kifizetésre ígéretet...
Éves díj egyszázötvenezer forint/év, nem nehéz kiszámolni, mennyit loptak el tőlem.
Mert nálam ez LOPÁS!!!
Sajnos a januártól megemelt havi negyvennégyezer kettőszáz forintos nyugdíjamból ügyvédre nem "fussa", így a - szerintem - TOLVAJ biztosító megússza, nem fizet.
Érdekes, ez bizony nem "kisértékű" lopás, a kutya sem foglalkozik vele, csesznek fizetni. Ők jól tudják...
Csak megemlítem: az ALLIANZ biztosító - kötelező biztosítás - az eljárás lefolytatása előtt!!! a várható végzés miatt soron kívül KIFIZETETT!!! Ismerős nélkül!!!
Ezeket a TOLVAJOKAT ki vonja felelősségre?
Viktor - szerintem - kissé toleráns volt.
Ettől a biztosítótól a nyeresége DUPLÁJÁT!!! fizettetném be különadóba!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
cs. küldte az alábbi megdöbbentő levelet:“Szia!Én is hülyével élek. Pontosabban csak néha, mivel már nem élek életvitelszerűen otthon. Bemutatnám apámat, Téboly Mikit.Téboly Miki világaTéboly Miki egy ötvenes, évek óta munkanélküli, lusta, irtózatosan idegesítő…..
Orbán Viktor már tavaly nyáron bejelentette a Nemzeti Eszközkezelő felállítását, de azóta alig esett szó a dologról. A különadó helyett a devizahitelesek problémáinak megoldását kellett volna lenyomni a bankok torkán. Lazulnak a BAR-lista szabályai, vagyis hamarosan csökken a…..
csiribi (törölt) 2011.01.21 17:22:04
Mondjuk ez már lerágott csont, azért két véleményt ideírnék.
Amikor elmentem a bankba aláírni a hitelszerződést, elébem tettek egy 18!!! oldalas szerződést.
/három millió forintnál sem közjegyző, sem értékbecslés nem volt, rövid távra kellett a pénz / Az első betűtől az utolsóig elolvastam, ha volt kérdésem az ügyintéző megválaszolta.
Mögöttem feltorlódtak kb húszan és egyre jobban morogtak, mi a fenét szarozok annyit.
Na most akik akkor morogtak, most ne morogjanak, ugyanúgy fizessenek, mint én fizettem. Ez három éve történt, a válság szele éppen megcsapott bennünket.
Egy másik hitelnél egy éve - az előzőt sikerült kis veszteséggel visszafizetni - már komolyabb gond volt.
Baleset során - nem voltam vétkes - totálkárosra tört az autóm, én megúsztam, több mint nyolcszázezer forint hitel tartozás maradt fenn azután, hogy a katalógus szerinti kárt a biztosító a banknak kifizette.
Anélkül, hogy kértem volna, valamivel több mint százötvenezer forintot a bank KÉRÉS NÉLKÜL!!! elengedett, mint mondta az ügyintéző azért, mert jó adós voltam, soha egy nap elmaradásom nem volt, és mindezt méltányosságból.
Ideírom, megérdemlik: MKB Euroleasing Autóhitel Zrt.
Mielőtt bárki fanyalogna, baráti kölcsönt vettem fel, hogy ki tudjam fizetni, bár a bank is felajánlott egy nagyon kedvező két éves konstrukciót. Egyébként nagyon jól jártam, ha megmarad az autó még nyolc évig fizethettem volna a havi több mint harmincezer forintot.:) / viccnek szántam /
Mindezt csak azért írtam le, hogy ha mindenki alaposan utánanéz mielőtt a hitelt igénybe veszi, talán nem lenne annyi bedőlt hitel.
Persze valami megoldást kellene találni, de nálam sem a kormány "avatkozott" be...
Ja, nem szavaztam a FIDESZRE...
Egyértelmű: kell. Egy roppant szerencsés olvasónk a postaládájából vette ki, lefényképezte és elküldte nekünk.Miért csinált magáról naptárat? Ki és miért terjeszti? Ki kaphat a naptárból? Ki az, aki kiteszi bárhová ezt a naptárat?Esetleg nincs egy Szijjártós-változat?…..
csiribi (törölt) 2011.01.18 21:35:55
A békéscsabai Rudas Tamás egy vagyonvédelmi cégnél dolgozott őrként. Elmondása szerint munkával kapcsolatos nézeteltérése támadt a főnökével, aki ennek következtében  ki is rúgta őt. A fizetését azonban nem  kapta meg. Két hétbe telt, mire legalább a pénzének…..
Az is elég bosszantó, amikor a csúszós úton sokan ugyanúgy vezetnek, mint amikor nyár van, száraz utak és huszonöt fok, sokszor majdnem többet nézek a tükörbe, mikor ilyenkor egy idióta a seggembe tapadva követ. Zsolt két videót küldött némi kommentárral ellátva őket. Ezek…..
csiribi (törölt) 2010.12.28 08:16:21