Regisztráció Blogot indítok
Adatok
AndRealista

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Lonkai-kastélyt 1902 ben Lonkai Ármin építtette, aki 1880-tól a Festetics család feketepusztai birtokát bérelte. Lonkai Ármin az egykor vizállásos területeket lecsapoltatta, okszerű talajműveléssel, gőzeke mélyszántással, folytonos beruházásokkal termékennyé tette, és a bérletet az ország egyik…..
Egyre nehezebb teli gyomorral követni a TV2 sajtótörténeti mélyrepülését, de hiába próbáljuk tényleg leszarni azt, amit Szalai Vivien és csapata művelnek a Tényekben, egyszerűen vannak olyan dolgok, amik mellett egyenes gerincű ember képtelen szó nélkül elmenni. A 24.hu szúrta ki (mondom, mi…..
AndRealista 2016.09.01 13:27:33
...és drága honfitársaim, gondolom azzal is tisztában vagytok, hogy amiről most szó van, az csak a jéghegy csúcsa... ez a kis takony liba meg az ő takony bikája (meg a pereputty többi tagja) nem először, meg nem is utoljára utazgat és mutyizgat állami hátszéllel...Az esetek néhány %-a kerül csak napvilágra, az is csak azért, mert olyan primitív tahók, hogy képtelenek diszkréten mutyizni, bamba fejjel belevigyorognak a kamerába, aztán csodálkoznak, hogyha ebből egyszer kép is készül... Hát ennyi eszük van, saját erőből max. nyócosztályig jutottak volna, csak a mutyihoz értenek, de ahhoz nagyon...("vérükben van"). A harmadik takony az az idióta barom "konzul", aki szintén állami milliókon hízik, de esze csak annyi, mint egy muslincának.
Ilyen idióta tahók ilyen pofátlanságokat ilyen mennyiségben, ennyire következmények nélkül sehol a világon nem követhetnének el, csak nálunk, mert Birkaország birkanépe mindent eltűr, mindent elvisel, mindent elhisz ennek a mutyipereputtynak... És igen jó esélyünk van arra, hogy ez a takony pereputty fog rombolni még hosszú ideig ebben a szerencsétlen országban, ha továbbra is ilyen birkák maradunk...(Ez a kis takony liba például kiváló első női miniszterelnökünk lehet, hiszen kiválasztott famíliából való, a nagyvezír magvából (?) fogant és még a neve is igazi "ősmagyar"...)
Hajrá Magyarország, hajrá minden gázszerelők leggázszerelőbbike, akiből egyszer még jegybankelnök is lehet orbánisztánban!