Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zsuzskamano

1 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
2015. október 21. minden mozirajongó agyába beleégett, amikor 1989-ben megnéztük az akkor távoli jövőben játszódó Vissza a jövőbe című film második részét. Ahogy közeledett a jeles dátum, mi egyre jobban vártuk, milyen dolgok valósulnak majd meg ekkorra a filmben…..
Napi gondolatok=) A kezdet =) 2015.02.27 12:48:39
Őszintén szólva sosem akartam blogolni. Minek, hisz régimódi vagyok, jobban szeretek személyesen traccsolni, ráadásul némely komment nagyon felhúzna. :) Aztán láttam egy cikket, és úgy döntöttem leírom mit is gondolok, de úgy, mintha csak magamnak írnám, mint az amcsi filmekben,…..
Ha klasszikus posztot szeretnétek készíteni, akkor első lépésben az új bejegyzésnél kattintsatok a klasszikus gombra: Ezt követően pedig a lépések a következők: Ezeken túlmenően az "Egyéb beállítások"-nál tudjátok megadni a szerző címét, ha többen szerkesztitek a blogot,…..
Eddigi leghosszabb és egyben talán a legnehezebb munkám, több hetes modellezés, majd animáció eredményeként végre kijelenthetem, hogy KÉSZ! Rövid történet a kép készítéséről: vízparton pihenés közben az egyik újságban volt egy képrejtvény (egyszerű "találd meg az öt…..