Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nincs ingyen ebéd

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
2016.07.24-én 12 órakor a UBER felfüggeszti szolgáltatását Budapesten a hatályba lépő jogszabályok miatt, amik gyakorlatilag mondvacsinált indokokkal ellehetetlenítik a működésüket. Nyilván erre ugrik a nép, akik annyit látnak, hogy a tök menő ügyfélbarát Dávidot megtámadta a Góliát szerepében…..
Nincs ingyen ebéd 2016.07.13 14:22:39
@abdul hackeem: A taxizás szabadáras volt sokáig, majd a taxisok külön kérésére vezették be a hatósági árakat. Ez megvan? Vagy csak hőbörögsz?
Nincs ingyen ebéd 2016.07.13 14:54:21
@Dr. Fotos: Magyarországon lófaszt sem fizetnek. Ez a cikk meg leírja, hogy külföldön hogyan csalnak adót. Nem számítok rá, hogy megérted, ezért segítek: hasonlóan, mint az Apple, amelyik nemrég bukott le.

fortune.com/2015/10/22/uber-tax-shell/
Nincs ingyen ebéd 2016.07.13 15:32:22
@hedgy: Egyes becslések szerint az UBER-nek 15 milliárdos bevétele volt. Azért csak becslés, mert természetesen nem vallották be a jövedelmüket. Természetesen a taxisok elől vették el a munkát, és a magyar kisvállalkozás taxiscégek elől a profitot - jogellenes versenyelőnnyel.

Ami pedig a hiénákat illeti, na azok tömegével mentek az UBER-hez, azok, akiket a taxiscégektől kirúgtak.

Nem tudom, hogy mennyit értesz abból, ha még most is azt hajtogatod, hogy betiltották az UBER-t. Nem. Ugyanazoknak a szabályoknak a betartására kötelezték, mint a taxisokat. Erre sivalkodva elhagyják az országot.

Na hát akkor, ki is nem vállalta a tisztességes versenyt? Igen, kibaszott naív vagy.
Combosodik a DK, a Jobbik metamorfózison megy át, az MSZP-t belső viták emésztik, az LMP elveszítette vezetőjét. Röviden így jellemezhetnénk a fontosabb ellenzéki erők helyzetét szűk két évvel a következő parlamenti választások előtt. Gyurcsány Ferenc pártja a jelenlegi folyamatok tükrében a legfőbb…..
Hogy az ellenzék nem, az tuti. Az ellenzék olyan, mint egyszeri ember a teniszlabda adogatógép előtt állva, aki hiába kapja sorban a labdákat, vagy a pofájába csapódnak, vagy ahelyett, hogy leütné őket, hagyja, hogy elguruljanak mellette. Megy persze az okoskodás, egy-egy erőtlen, semmitmondó…..
Nincs ingyen ebéd 2016.04.30 07:23:53
Első hallásra talán szerénynek tűnik a 0,9 százalékos emelés, ám egy konkrét példával megmutatjuk, mennyire nem az.  Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter bejelentette, hogy jövőre átlagosan 0,9 százalékos nyugdíjemelés jön. Az örök elégedetlenkedők szerint ez nagyon kevés, egyes szélsőséges…..
Nem volt könnyű, de összehoztunk tíz magyar figurát, akikre vitán felül büszkék lehetünk az idén. Nincs köztük politikus, mert egyrészt kizártuk. másrészt nem is találtunk volna normálisat. Nincs köztük cégvezér, cégtulaj sem, az idén itt nem dombortott senki akkorát. Ez…..
Nincs ingyen ebéd 2015.12.25 14:49:19
Közeleg az újabb év vége (talán megint elfelejtettünk szólni, de hétéves lett a blog október végén, hurrá!), ideje újra számot vetnünk szánalmas kis életünkkel és mindazzal, ami valóban foglalkoztat és befolyásol minket. Az év Top 5…..
Avagy a magyar kommentkultúra bemutatása néhány sorban:   Blumpi: Hát, öregem, ez nagy teljesítmény volt. Húzd le magad a vécén ezzel az okádékkal együtt, amit a képernyőre hánytál.   (Blumpi összesen 23 456 kommentet írt az elmúlt 12 órában, és 2006 óta 0…..
Nincs ingyen ebéd 2015.03.30 17:51:52
Viszonylag gyakran járok bankba, találkozom biztosítási ügynökökkel és figyelem a pénzpiac apróbb rezgéseit is. Egyértelműen egy profitorientált vándorcikruszról van szó esetükben, ahol a szivárvány minden skáláját el tudják érni létezésük természetével. Amikor leülök…..
Kedves Barátaim! Azzal harangoztam be ezt a mai beszédet, hogy ajánlok egy eljárást, amellyel megerősödhetnek, és politikai hatalomra tehetnek szert a mai pártokkal kritikus polgárok. Ezek a honfitársaink többségben vannak a mai Magyarországon, de részint megosztottak, részint…..
Nincs ingyen ebéd 2015.03.07 19:51:03
A magyar társadalom sosem élt a szabadság körülményei között. A kudarcunk és mai válságunk nem a szabadság kudarca, hanem azé a politikai-gazdasági osztályé, amelyik változó formában ugyan, de a társadalom alávetésében érdekelt. A baloldala a szabadsággal való…..