Regisztráció Blogot indítok
Adatok
GerilLaca

81 bejegyzést írt és 69 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A kínai ropogós sertés császár, vagyis siu yuk, a kantoni konyha egyik legkedveltebb fogása, amely évszázadok óta különleges helyet foglal el az ázsiai gasztronómiában. Az étel eredetileg ünnepi alkalmakra készült, és máig a családi összejövetelek, ünnepek elmaradhatatlan része Kínában és…..
GerillaGasztro Quiche 2018.12.07 14:16:45
GerillaGasztro Jalapeno poppers 2018.07.20 08:10:51
GerillaGasztro Sloppy Joe 2018.06.05 06:24:28
Gyermeknap alkalmából elvittük e gyerekeket Úttörővasutazni Gyermekvasutazni. Mivel sejtettük, hogy nagy tömeg lesz a jeles nap alkalmából, az első járatot céloztuk meg Hűvösvölgyből. Vidáman vonatoztunk a Széchényi-hegyre, a végállomásig, alig pár koránkelő családdal osztottuk meg a kisvonatot. Az…..
GerillaGasztro Van rajtad sapka...? 2018.04.13 08:08:02
GerilLaca 2018.02.03 15:50:53
@maradokapénzemnél: Köszönöm. Nincsen lebujom, viszont nyáron, ha minden jól megy lesz pop up sütés a Balatonnál, illetve ősszel Tállyán a KCBS BBQ versenyen(tallya-bbq.hu/) ott leszünk.
GerilLaca 2018.02.03 17:18:31
@Kelly és a szexi dög: Örülök, hogy figyelmesen olvastál, nem szegény kubai családok tradicionális étele, hanem night klubokban szolgálták fel pénzes amerikaiaknak, a neve is innen ered...
GerillaGasztro Lahori szendvics 2018.01.05 10:15:52
GerillaGasztro Bajai halleves 2017.12.15 12:27:21
GerillaGasztro Gyömbéres keksz 2017.12.08 08:43:09
GerillaGasztro KimChi! 2017.11.24 08:39:29
         ..
GerilLaca 2017.10.11 10:58:41
@sóskatáska: Erre vonatkozóan nincs ökölszabály, valaki vágja, van aki nem. Akitől én tanultam, kockáz. Cseh receptekben olyat is láttam, hogy beledugdossák a gerezd fokhagymákat az egész sajtba.
Én egészben hagyom, ahogy azt sok prágai kocsmában is láttam.
Blue Lemon Hortobágyi palacsinta 2017.10.09 14:15:26
Ahogy a bakonyiról mindenki tudja, hogy valami gombás étel, úgy elég annyit mondani, hogy hortobágyi, és az emberek többségének a kilenclyukú híd után közvetlenül a palacsinta fog eszébe jutni. Szokás és népszerű azt írni, hogy ez tulajdonképpen a csirkepörkölt maradékmentő felhasználási módja,…..
GerilLaca 2017.10.10 08:30:27
@Hajdu Imre Sarospatak: Egy érezhető állagú hústextúra mindig üdvözítőbb, mint egy "pép"...
GerilLaca 2017.10.10 08:34:14
@Hajdu Imre Sarospatak: Kifejtené? Mert ez így üres okoskodásnak tűnik...
GerilLaca 2017.10.10 08:41:18
@Hajdu Imre Sarospatak: A hús élvezeti értékéhez a jellegzetes textúrája is szervesen hozzátartozik. Divatos kifejezéssel élve, így elveszíti csirkejellegét... Pürét amúgy meg egyenek a fogatlanok... :)