Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Anyaként is fitten

156 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
31 nap. "Egy hónap nem a világ" , de ha az egész étkezésünk kell megváltoztatni egy hónapra?Már legalább két éve érlelődött bennem a gondolat, hogy milyen lehet a növényi étrend, tartható-e huzamosabb ideig, illetve az én szervezetemre milyen hatással lesz. Nem ismeretlen számomra a vegán étrend,…..
Szánom bánom, de eddig nem volt linzer recept a blogon, de ezen most változtatok! :) Tulajdonképpen egy klasszikus linzer receptet dolgoztam át alakbarát verzióvá, így született ez a recept. Remélem sokan elkészítitek majd, pofon egyszerű lesz ígérem. Hozzávalók a tésztához: 250 gramm tönkölybúza…..
Egy igazi csupa csokis pite receptet hoztam Nektek, csokirajongóknak kötelező. Nem kalóriaszegény édességről van szó, de az ünnepi asztalon is megállja majd a helyét, mert nagyon látványos. Egyszerű elkészíteni, süthetitek tej- vagy étcsokoládéból is, nekem személy szerint a non plus ultra a tömény…..
Ha ősz, akkor almás pite! :) Rengeteg módon el lehet készíteni, én most egy hagyományos verziót alakítottam át alakbaráttá. Remélem annyira ízlik majd Nektek is, ahogy Nekem is. Hozzávalók: A tésztához: 400 gramm szénhidrát csökkentett (vagy bármilyen) liszt 100 gramm poreritrit 1 csipet só 2…..
Tejszelet, tejsüti... Valamilyen formában biztos mindenki találkozott vele a boltok hűtőpolcain. Sajnos a legtöbb ilyen termék tele van tartósítószerrel, cukorral, de van megoldás, ha az egészségesebb verzióra vágyunk: elkészítjük magunk. Nagyon egyszerű, nem kell hozzá sok összetevő, és nem is…..
Múlt héten volt szerencsénk az olasz fővárosban tölteni egy hosszú hétvégét a férjemmel, így most egy rendhagyó gasztronómiai bejegyzést hoztam Nektek a tapasztalatainkról, illetve pár jó tanácsot is megosztok veletek, ha az örök városba vezetne az utatok valamikor a jövőben! :) Ha olasz ételekről…..
Mielőtt megszülettek a lányok, már nagyon sokat beszélgettünk a férjemmel arról, hogy milyen sportot szeretnénk, hogy űzzenek majd a gyermekeink. Mert abban biztosak voltunk, hogy szeretnénk ha valamit mozognának, persze nem erőltetve, hanem a készségeiknek megfelelően. Szerencsére nagyon…..
 Sajnos vagy nem sajnos, rajongok a kávéért. Minden formáját kedvelem: szeretem a reggeli kávém, a délutánit, szeretek kávéházakba járni, engem sokkal jobban vonz,mint egy tömött szórakozóhely. Egyszóval szeretek mindent ami hozzá kapcsolódik, és mivel a blogra még nem készítettem kávés tortát, úgy…..
Férjem szülinapjára készült ez a végtelenül egyszerű, kevert tésztás csokis-mogyorós kuglóf, ami véleményem szerint az eddigi legfinomabb kuglóf amit valaha készítettem és kiötlöttem. Nagyon szeretem a törökmogyorót, ezért arra gondoltam, hogy miért ne süthetnék belőle egy kuglófot?! :) A mogyoróhoz…..
Szerintem kevés olyan ember olyan ember létezik,aki nem szeret egy kicsit is nassolni ebéd után, vagy a főétkezések között. Bevallom, én is a nasizók táborát erősítem, de nagyon odafigyelek arra, hogy minőségi, cukormentes édességet válasszak erre a célra. A Pickies szakértő bloggerekkel és…..
  Nagyon szeretek reggelizni. Ha valamilyen oknál fogva későn kelek (ami valljuk be elég ritka két gyerkőc mellett), akkor sem hagyom ki soha ezt az étkezést. Sokszor fogyasztok az első étkezésimnél, zabot, cukormentes müzlit és gyümölcsöket. Akik olvassák a bejegyzéseim tudják, hogy nagyon fontos…..
Karácsony előtt egy nagyon finom vegán, azaz növényi alapú édességekből álló dobozzal lepett meg a Vegán Street nevű cukrászat. Ők így definiálják magukat: "A Vegan Street műhelyéből november óta gazdagítjuk a növényi desszertek világát. A vegán alapanyagok mellett fontosnak tartjuk a cukor- és…..
Nagyon szeretem a datolyát. Felnőtt fejjel kedveltem meg igazán, gyerekként abszolút nem rajongtam érte, véleményem szerint talán azért, mert csak az "agyoncukrozott",émelyítő változatával találkoztam mindig. Az arab országokban előszeretettel fogyasztják ezt a gyümölcsöt, az élet fájának is nevezik…..
Ki az aki szereti a kakaós csigát? Vagyis létezik a Földön olyan ember aki nem szereti ezt a nyalánkságot? Reggelire, tízóraira tökéletes választás, hamar elkészül és még cukormentes is! Az érdekessége, hogy túrót is tartalmaz, így sokkal laktatóbb, és a zablisztnek köszönhetően lassabban szívódik…..
Amiben mascarpone van, az nem lehet rossz véleményem szerint, de ahogy láttam az Instagram és Facebook oldalamon is nagy népszerűségnek örvendett ez a zablisztes piskótatekercs, ezért megosztom most veletek a nem túl bonyolult receptjét. Meggy helyett lehet használni más apróbb gyümölcsöt is, el…..
    Villámbejegyzés következik, egy nagyon finom túrógombóc recepttel. Ezt az ételt szerintem senkinek sem kell bemutatnom, így vagy úgy a nagy többség már találkozott vele. Szénhidrátcsökkentett módon is el tudjátok készíteni, íme a recept: Hozzávalók: 450 gramm túró 2 tojás 2 ek. eritrit 5…..
Minden kismamával vagy otthon lévő anyukával előfordult már, hogy nem úgy alakult a napja ahogy eltervezte. Bevallom, számomra sem ismeretlen ez az állapot, két gyerkőc mellett érik az embert nem várt események. A minap találkoztam viszont egy olyan honlappal, amire azért kaptam fel a fejem, mert…..
Rékára az Instagramon találtam rá egy éve. Első pillanattól kezdve lenyűgözött az az elszántság, sportosság és pozitív kisugárzás ami áradt belőle már a képeken keresztül is. Akkor eldöntöttem, hogy szeretném meginterjúvolni ha lesz rá lehetőségem. Kb. két hete mertem először írni neki, de kár volt…..
A nyáron megjelent első mini-interjúm sikerén felbuzdulva folytatni szeretném az inspiráló blogíró nők, anyukák bemutatását itt az oldalamon. Szeretek olyan emberekkel beszélgetni akik motiválnak, fontos számukra az egészséges életmód, és  pozitív személyiségük jó érzéssel tölti el az…..
A világ talán legegyszerűbb sütijét hoztam Nektek. Teljes mértékben növényi alapanyagokkal készült, vegánok is fogyaszthatják. Gyümölcsnek azért választottam a barackot, mert most van a szezonja, de nagyon jól működik almával, körtével is. Gyümölcslekvárral tálaltam, szinte azonnal elfogyott a…..
Mióta elindítottam az Anyaként is fitten blogot, azóta szeretnék interjúkat is készíteni az egészséges életmódról, táplálkozásról, sportról. Ez az első ilyen bejegyzésem ahol Urbán-Váradi Alexandrát a For Her blog íróját kérdeztem, fogadjátok sok szeretettel!  Mióta fontos számodra, hogy egészséges…..
  A minap egy nagyon szépséges és izgalmas csomagot kaptam a Franziska Organictól. Emlékszem, amikor először találkoztam a márka nevével az egyik közösségi oldalon, majd megnéztem a képeket róluk, már akkor megfogott ezeknek a desszertdobozoknak a hangulata és filozófiája, miszerint egészséges és…..
Talán emlékeztek a legutóbbi outfit bejegyzésemre amiben megmutattam a kedvenc kismama ruhám. Olyannyira megszerettem, hogy beszereztem a CoolMom-tól egy tengerkék színűt is, ami a 8. hónap közepén is ugyanolyan kényelmes, mint a korábbi hónapokban. Legelőször hugom diplomaosztójára vettem fel, ahol…..
Tombol a nyári hőség, és ilyenkor sokan a lehető legkevesebb időt szeretik a konyhában tölteni a sütő mellett állva. Valljuk be őszintén, nagyon ritka az az ember aki nem szereti a fagyit nyáron, és én most egy olyan receptet mutatok Nektek amit otthon is nagyon egyszerűen el tudtok készíteni.…..
Mi van itthon? Szerintem ha valami édességre vágyakozik az ember, akkor gyakran felteszi ezt a kérdést. Nagyon szeretek úgy sütni, hogy előtte megnézem mit rejt a hűtő és azokból az alapanyagokból látok hozzá az alkotásnak. Mindig inspirál, hogy vajon mi fog "kisülni" az adott hozzávalókból, most…..