Regisztráció Blogot indítok
Adatok
DEKRA Akademie

156 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A DEKRA csapata világszerte igyekszik előmozdítani a cégcsoporton belüli együttműködést annak érdekében, hogy még vonzóbb perspektívát jelentsen a már meglévő és jövőbeli ügyfeleinknek. E törekvéseink során mérföldkő, hogy a magyar SSC (Shared Services Center) hosszú hónapok munkájának köszönhetően…..
Az elektromosság mindennapjaink részévé vált. Márpedig az elektromos rendszerek működéséhez elengedhetetlen azok karbantartása. Ha valaki új csillárt vásárolt, nincs áram a konnektorban, vagy csak nem világít a lámpa, rögtön szakemberhez fog fordulni. Márpedig az emberek a mai világban ragaszkodnak…..
Az 500.000 forint támogatást a  Dél-pesti Centrumkórház Országos Hematológiai és Infektológiai Intézet egészségügyi dolgozóinak a DEKRA Akademie Kft. és a VEIKI-VNL Kft. fele-fele arányban ajánlotta fel. Mi ezzel szeretnénk megköszönni nekik kitartó és fáradhatatlan munkájukat! Most eljött az idő,…..
Jó hírünk van! Online oktatásaink a tegnapi napon elindultak. Az első virtuális tantermi óránk megtartására, ami egy robbanásbiztos berendezés kezelője OKJ képzés első alkalma volt, a tegnapi napon Székesfehérváron került sor. A visszajelzések alapján az oktató is és a diákok is teljes mértékben…..
"Történelmi akciótervet" jelentett be Palkovics László az innovációs és technológiai miniszter április 7-én, kedd délelőtt. Az akcióterv többek között tartalmazza a 0 százalékos felnőttképzési hitel lehetőségét is. Ennek keretében azok, akik elvesztették a munkájukat, és az átképzésen gondolkodnak,…..
Versenyképes OKJ-s tanfolyamot keres? Van szabadideje és tanulna valamit? Íme a lista 2020 öt legversenyképesebb és legnépszerűbb szakmájával. Nézzen körbe OKJ-s tanfolyamaink között, vagy jelentkezzen most, hogy 2020-ban még biztosan el tudja kezdeni a tanfolyamot! Építő- és anyagmozgató gép…..
DEKRA Akademie Work from home 2020.04.01 14:17:37
Nemrég életbe lépett a rendkívüli munkarend, ami azt jelenti, hogy otthonról kell elvégezzük mindennapi feladatainkat. Ez a legtöbbünknek egy teljesen új helyzet, ezért összeszedtünk néhány tippet azzal kapcsolatban, hogyan tudunk otthonról is a lehető leghatékonyabban dolgozni. 1. Alakítsunk ki…..
Már kényelmesen, otthonából is elérheti B, C, CE és D kategóriás ONLINE KRESZ oktatásunkat. Jelentkezzen online KRESZ tanfolyamainkra, ha szeretné hasznosan tölteni a kijárási korlátozást. Tanulja meg az gépjárművezetés alapjait online! További információk: �B kategória – Személyautós jogosítvány…..
Rendkívüli időket élünk, gyorsan változik a helyzet. Március 11-én Magyarország Kormánya vészhelyzetet hirdetett az ország teljes területére a koronavírus miatt. A kormány 41/2020. (III. 11.) rendelete 4. § a) szerint: a magyar állampolgárok Magyarország területén hatályos, lejáró hivatalos…..
Tisztelt Partnereink, Kedves Hallgatóink, Érdeklődőink Március 11-én Magyarország kormánya vészhelyzetet hirdetett az ország teljes területére a koronavírus miatt, aminek alapján betiltják a 100 fős beltéri és 500 fős kültéri rendezvényeket. Március 13-án pedig az oktatási intézmények bezárását is…..
Tavaly a DEKRA Akademie Kft. országos lefedettségű Szolgáltató Központjai összesen 585 tanfolyamot indítottak, amelyek keretein belül 10,228-an iratkoztak be hozzánk. A hallgatók versenyképes szakmát tanultak nálunk, vagy olyan naprakész továbbképzéseken frissítették tudásokat, és sajátítottak el…..
Szerezzen versenyképes szakmát a jól megszokott feltételek mellett! Változik a felnőttképzés, a 2021. január 1-től életbe lépő, a szakképzésre és a felnőttképzésre vonatkozó törvények és jogszabályok pedig jelentősen átírják az eddig alkalmazott gyakorlatot. A régi rendszerben jól megszokott…..
Már elérhetőek az áprilisi GKI VIZSGAIDŐPONTOK a honlapunkon. Meghirdette a KAV 2020. április 30-ig a vizsgaidőpontokat, melyeket a http://bit.ly/GKIvizsgaidopontok weboldalon megtalál. A vizsgára csak az ehhez engedéllyel rendelkező Autósiskolán keresztül lehet jelentkezni, és csak azok vehetnek…..
2020. január 1-től bevezetésre került a számítógépes elméleti GKI vizsga! A GKI vizsgára csak az ehhez engedéllyel rendelkező Autósiskolán keresztül lehet jelentkezni, és csak azok vehetnek részt rajta, akik elvégezték a GKI tanfolyamat is, amely tantermi* képzés és távoktatás (e-learning)…..
A DEKRA Akademie Kft. 1000 fával járult hozzá az első közösségi erdőhöz, a MyForest közösségi kezdeményezés keretein belül. A projekt annak érdekében jött létre, hogy megduplázza a Földön jelenleg található erők számát. Az első tölgy, vegyes keménylombú és vadgyümölcs közösségi erdőt Szarvasgede…..
Kezdő és gyakorló gazdák számára egyaránt hasznos az OKJ Aranykalászos gazda bizonyítvány megszerzése, amellyel kiváltható a fölműves regisztrációs szám, és lehetőség nyílik egy hektárnál nagyobb földterület vásárlására valamint földbérlésre. A képzés része a mezőgazdasági gépek üzemeltetése…..
OKJ Fakitermelő tanfolyamunk hallgatói már javában készülnek új szakmájuk gyakorlására. A helyi erdőben a fakitermelés folyamatának lépéseit gyakorolják. A fakitermelés az erdőgazdálkodás egyik lényeges területe, közhaszna vitathatatlan. Részét képezi nemcsak a fák kivágása, döntése,…..
Dévaványán a Boschung EJT Kft.-nél közel 20 targoncavezető és emelőgépkezelő szakember végzett. Komoly tanfolyamon vannak túl, de biztosak vagyunk abban, hogy megérte a sok fáradság. Az emelőgépkezelők munkája egyfelől rendkívül felelősségteljes, másfelől viszont sokrétű, érdekes és a…..
Minden jó, ha a vége jó. Gratulálunk a Győrött frissen végzett 40 Aranykalászos gazda szakemberünknek a sikeres vizsgához! Az OKJ Aranykalászos gazda képzés továbbra is rendkívül népszerű, hiszen földvásárláshoz, gazdálkodáshoz elengedhetetlen, sőt, a termőföld örökléséhez is szükség…..
Tudta, hogy a GKI kártya megújítása 5 évenként kötelező? Pedig így van: a 24/2005. (IV. 21.) GKM rendelet minden 3,5 tonnánál nehezebb járművet – autóbuszt vagy kamiont – vezető számára előírja, hogy 5 évente továbbképzésen vegyen részt, és megújítsa az ezt igazoló GKI kártyáját. A…..
Téved, aki azt hiszi, egy tanfolyam csak hosszú és drága lehet. Az intenzív tanfolyamok mellett számos olyan képzési lehetőség is kínálkozik, amelyek mindössze heti 1-2 napot vagy estét vesznek igénybe, így munka mellett is vállalhatók. OKJ Aranykalászos gazda képzés Akit érdekel…..
Lassan 4 éve, hogy a hatóságok új, egységes gépkezelői jogosítvány megszerzését írták elő minden önálló helyváltoztatásra képes emelőgéppel vagy rakodógéppel dolgozó számára. A jogalkotók célja az volt, hogy az Európai Unió területén egységes gépkezelői igazolványok legyenek. Az…..
A 2020/21-es tanévtől várhatóan lényegesen kevesebb OKJ-s szakma közül választhatunk. Egyes OKJ-képzések megszűnnek, mások kizárólag évekig tartó, nappali képzés keretében lesznek megszerezhetők. Érdemes tehát még most jelentkezni az OKJ-s képzésekre. A Szakképzés 4.0 dokumentum…..
Már önmagában a villanyszerelő képzettség is évek óta a hiányszakmák között szerepel, nem beszélve az erre épülő egyéb szakmákról. Ezekkel a rendkívül ritka képzettségekkel nemcsak a biztos munkahelyünket alapozhatjuk meg, hanem jóformán nélkülözhetetlenné is tehetjük magunkat. Az…..
Az új tanévhez közeledve hadd ejtsünk ismét néhány szót a hiányszakmákról és a továbbtanulás lehetséges útjairól! A hiányszakmák szó hallattán a szakembereknek immár nemcsak a klasszikus gépészeti és villamosipari pályák ugranak be: a kérdés jó ideje inkább az, mi nem számít még…..