Regisztráció Blogot indítok
Adatok
TorrenteXY

115 bejegyzést írt és 277 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
comment:com Hírek kávé mellé 2014.02.14 09:30:00
Frank Grillo, Nick Jonas és Kiele Sanchez lesz a főszereplője a Navy St. című sorozatnak, ami egy MMA-iskolában vagy mi a pöcsömben játszódik, és a DirecTV-n lesz látható. Jövő héten indul az új talkshow-háború, a THR összeszedte, hogy Kimmel és Letterman mivel megy az újonc…..
Balra ugye Mayim Bialik, a The Big Bang Theory Amy-je látható, de ki van a jobboldalon? ..
TorrenteXY 2014.02.14 10:05:22
A négy nagy amerikai országos csatorna (ABC, CBS, NBC, CW) most tért észhez, hogy a kábeles sorozatok sikereit elnézve nekik sem ártana ráállni a sajátgyártású sorozatokra. Úgy néz ki, hogy a siker érdekében a nagy számok törvényére fognak hagyatkozni a 2014-2015-ös szezonban,…..
A Daily Show soha nem a republikánusok iránti szeretetéről volt híres, most meg, hogy az Obamacare-t ellenzők megbénították az amerikai kormány működését (erről bővebben itt), a szokásosnál is jobban beszólt a másik oldalnak.  ..
A 2012/13-as amerikai tévés évad nagy nyertese a CBS, az egykori nyuggercsatorna, amit ma már több fiatal néz, mint bármelyik más amerikai tévét. A 18-49-es toplista átrendeződéséhez két dolog kellett: az American Idol (Fox) évek óta tartó nézettségcsökkenése és látványos…..
A Showtime a Tudorok és a Borgiák után egy újabb történelmi témához nyúl hozzá, ezúttal az aztékokhoz. Az egyelőre Conquest, azaz Hódítás címen ismert sorozat, illetve a pilot rendezője Ron Howard lesz, az írója pedog az Oscar-díjra is jelölt Jose Rivera. A gyártó az Imagine…..
comment:com A nap képe 2012.08.01 11:00:00
Az Arrested Development negyedik évadának első forgatókönyvének első oldala. ..
Nagyon kedveljük Kovács Kálmán 56-szoros válogatott labdarúgót, szép bajusza van, kellemes az orgánuma és fénykorában úgy tudott esni a 16-oson belül, ahogy azóta se senki, csak Dombi Tibor, a Hortobágy pumája. A futballhoz való viszonya viszont elég ambivalens, a tényekkel még…..
comment:com A nap képe 2012.05.29 11:00:00
Ha fake, ha nem, akkor is kibaszott menő. ..
TorrenteXY 2012.05.29 12:17:15
A furcsa, de lelkes levegőbe pumpálást a Music Television Jersey Shore szereplőgárdája tette ismertté – a youtube-on rengeteg fist-pump videó érhető el, köztük a Jersey Shore egyik jelenetéből is fent van egy ilyen. Állítólag világrekordot is döntöttek. Egy 34 éves James…..
TorrenteXY 2012.05.15 23:08:00
comment:com Hamarosan jön a Veep 2012.03.29 10:30:00
Az HBO legújabb sitcomja egy tipikus munkahelyi, szatirikus komédia, ami a felszínen annyiban más, mint a Parks and Recreation, hogy az alelnöki hivatalban játszódik (innen a cím). Jó, ennél azért több, hiszen az az Armando Iannucci készíti, aki az In the Loop című kiváló politiki…..
comment:com A nap videója 2012.03.22 14:00:00
Ilyen lenne a Breaking Bad főcíme, ha lenne felesleges egy perc 14 másodperc minden epizód elején, de sajnos nincs.   ..
TorrenteXY 2012.03.22 21:10:56
90 MIGHTY 90's PARTY 2011.10.27 20:52:00
Mainstream vs. underground? Kit érdekel? Miami bass-től a happy hardcore-on át a jungle-ig, dance, eurodance, a 90-es évek rock és metal bálványai, magyar popistenek és popszennyek. A Tündérgyár és a Blog Music Club most összefog, hogy maradéktalanul kielégítse roppant kifinomult…..
TorrenteXY 2011.11.23 21:25:32
Nem viccelünk, tényleg, ráadásul a kanadai tévé karácsonyi műsorában, hogy teljes legyen a kép. Az egykori Baywatch-sztár, rockzenészek nemiszervének idomára és a Playboy-csaj (legtöbbször ő szerepelt a pinamagazin címlapján) az A Russell Peters Christmas Special című műsorban…..
Agyzsibbasztó PR-szöveget kaptunk a tv2-től, röhögjünk rajta együtt, főleg mert a Jóban-rosszban sztárja titokban még mindig az exnejéről, Claudiáról fantáziál!"Ha eljön a Jeges címmel november 7-én került a könyvesboltok polcaira Gesztesi Károly első fikciós regénye.…..
comment:com Meghalt Andy Whitfield 2011.09.12 06:29:00
39 éves korában meghalt a Spartacus: Blood and Sand (Vér és homok) című sorozat főszereplője, Andy Whitfield. A színész Walesben született 1972-ben, 1999-ben költözött Ausztráliába, ahol ezt követően élt. A Spartacus előtt ausztrál sorozatokban szerepelt, egy kisebb szerepe a…..
TorrenteXY 2011.09.12 08:47:37
A 9GAG-en jelent meg az a napirend, amit lefordítottam magyarra, hogy az önfeledt nevetés mellett lehessen szidni a rossz angolomat is. Hatalmas köszönet Pounderstibbons-nak a találatért:..
Ami az MTV-nek és kilencmillió amerikainak a Jersey Shore, az nekünk az Aranypart, a Viasat3 legújabb reality műsora, amiben kilenc csaj meg pasi költözik be a siófoki villába, és iszik, bulizik, dug, veszekszik, melózik és csinál magából (vélhetően) tiszta hülyét egy hónapon…..
A CBS-nél van valaki, aki úgy gondolja, hogy érdemes lenne a hatvanas évek egyik sikersorozatát előkapni a padlásról, és az ABC-n nyolc évadot megélt klasszikusból egy modernizált változatot készíteni. Én ezzel szemben úgy gondolom, hogy a CBS kreatívjai jobb lenne, ha…..
A TvLine sztárbloggere, Ausiello hívta játékra olvasóit, mi meg segítünk neki, mert rendesek vagyunk, a magyar meg amúgy is egy játékos fajta. Gregory House mellől ugye távozott Lisa Edelstein, azaz Cuddy, a kórház igazgatója vagy valami hasonlója, a helyére pedig új karaktert…..
Ez nem Charlie Sheen hete: tegnap az utolsó csaja hagyta el, ma pedig azt az értesülést tette közzé a Hollywood Reporter, hogy bármennyire is szeretett volna egy újabb sorozatot, a TBS csak nem merte bevállalni a winning formulát teljes életnagyságban, hiába közölte kész tényként a…..
Az HBO minisorozatot készít az Én, Claudius című klasszikus regényből, amihez a BBC2-t hívta partnernek. A sorozat producerei a Róma mellől érkeznek (Jane Tranter és Anne Thomopoulos), az írókról és a rendezőről egyelőre nincs hír. Robert Graves történelmi regényének…..