Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Márkus Dániel

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Minden túlzás nélkül állíthatjuk, hogy a magyar géniusz újra kivívta a világ őszinte csodálatát, s jó esély nyílt arra, hogy tehetséges, ám balsorstól oly gyakran tépett népünk méltán híres fia, Dr. Kásler Miklós onkológus professzor sebész az idén megkaphassa az orvosi-élettani Nobel-díjat...
Márkus Dániel 2018.04.27 19:07:23
coub.com/view/16zb8o van ám még bőven szólás tőle. :D
- ordította ki a kocsi ablakából egy borízű hang, miután letekerte az ablakot. Ballagtam haza pénteken az Astoriánál, nem néztem oda. Sohasem teremtek szemkontaktot őrjöngő állampolgárokkal. Hazudnék, ha azt mondanám, hogy jólesik az átkozódás. Meg lehet-e szokni a mocskolódást? Beérett a gyűlölet…..
Márkus Dániel 2017.05.29 08:11:14
@MaxVal BircaMan HJCD: Na ne mond. Még mindig a dzsihádodat tolod a neten? Idióta!
Melegedő Bocsi, te meleg vagy? 2017.01.10 22:16:10
Életem során rengetegszer belefutottam már olyan kérdésbe barátoktól, iskolatársaktól, kollégáktól, hogy “Figyelj, van ez az ismerősöm, szerintem buzi, de nem biztos. Hogy lehetne ezt kideríteni?” Erre általában az a válaszom, hogy ballagj szépen oda hozzá, és kérdezd meg tőle. Ennél egyszerűbb…..
Márkus Dániel 2017.01.13 05:37:59
@VaradiJanos: A "buzi" pejoratív jelző, minket meg ez zavar. Másrészt le van szarva mi tetszik neked.
Márkus Dániel 2017.01.13 05:41:13
@szepipiktor: Tanuljátok már meg végre, hogy a "neoliberalizmus" gazdasági irányzat, nem politikai nézett! Másrészt semmi köze a szcientológiához!
Márkus Dániel 2017.01.13 05:43:14
@maxval bircaman elemző: a. Ami rombol az a valláskárosodás, meg a hozzad hasonló szerencsétlen barmok.
A címben szereplő kérdés természetesen költői, hiszen a heteroszexuálisokat ez nem érinti, a melegek pedig tudják rá a választ. Az utóbbi időben viszont többször is előkerült a melegházasság ügye a közbeszédben. Gondoljunk csak a Lipótis aláírásgyűjtési botrányra, vagy Böjte Csaba megnyilvánulására.…..
Ezen a blogon 2009-ben írtam utoljára a Budapest Pride-ról "Melegfelvonulás, hideg fejjel" címmel. A bejegyzésből némi képet kaphattok a kognitív disszonanciával küszködő, egykor a magát a "nemzeti" oldalhoz soroló Pride-résztvevő vívódásáról. Röviden összefoglalva az akkori poszt konklúziója:…..
Ha fiatal fiúként egy lányba szeretek bele, akkor azt megbeszélhetem a barátaimmal, a szüleimmel, esetleg még a tanáraimmal is, mindannyian érteni fogják, min megyek keresztül. Ha viszont kamasz fiúként arra ébredek, hogy egy fiú iránt érzek szexuális vágyat, akkor első…..