Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Cerberosz

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Eheti hír, hogy a Sea Shepherd környezetvédő szervezet Ady Gil nevű hajójának nekiment egy japán bálnavadászhajó, szét is törte, és a természedvédők hajója süllyedni kezdett. Az ember első reakciója az, hogy mekkora nagy tahók ezek a japán bálnavadászok, pedig a dolog…..
Cerberosz 2010.01.16 18:52:53
@mirko vosátka: Ismétlen könnyű innen nagyokosnak lenni, de ha valakivel történt volna valmi (teszem az legrosszabb esetben halál) akkor még nagyobb publikációt kapott volna az ügy! És talán az emberek is felkapnák a fejüket.
Mert olyan az ember, hogy igazából csak az a gond érdekli, ami közvetlenül-közvetve érinti. És mi magyarok meg kell hagyni mondhatjuk igazából észre se vennénk, ha teszem azt kevesebb bálna vagy egyeáltalán egy bálna sem úszik a világ tengereiben.

Csak hümmögünk, csóváljuk a fejünket, de tenni nem teszünk semmit, mert megvan a magunk baja;) így neveltek minket az elmúlt 50-60 évben...de már nagyon elkalandoztam:)
Jó régen nem voltam túrázni, ráadásul beteg is voltam közben, úgyhogy a kondim nem volt az igazi, ami csak azért fontos, mert úgy döntöttem ezen a hétvégén egy kimondottan laza túrát teszek csak, de azért annyira nem lazát, hogy ne menjek föl a Magas-Börzsönybe, kedvenc…..
Ez a túra július közepén volt, kéthetes csúszással írom meg, de ez nem is rossz idő ahhoz képest, hogy egy hónapot is szoktam csúszni időnként. Az időjárást tulajdonképpen jól kifogtam. Strandolóknak keményen keresztbe tett az a bizonyos szombati vörös jelzés, meg a 100 km-es…..