Regisztráció Blogot indítok
Adatok
minic13

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
new blog vvegas Game of Bores 2015.04.15 15:28:00
Az alábbi képen látható ázsiai kisgyerek feje helyére bármelyik a sorozatban szereplő karakter arcát oda lehetne photoshoppolni a Trónok harca ötödik évadának első négy része alapján. Na persze akkor, ha tudnék photoshoppolni vagy ha érdekelne annyira, hogy erre időt szánjak.…..
Szegény Zsolt  csak egy univerzális feltöltést szeretett volna abszolválni aztán ni, mekkora Homár-poszt lett belőle! Mondjuk érthető, 13 ezer forintért beszélgessen az ügyfélszolgálattal az, akinek hét anyja van. Sajnos a 1430-cal kapcsolatban nem találtam külföldi…..
minic13 2014.12.01 17:30:07
@FDToth: a hibajegy 24 órával a megoldás után zár le, ha addig üf. visszajön, hogy a probléma megoldódott, akkor ugyanez a hibajegy megy tovább, és a 72 óra sem kezdődik előlről. és nyilván a telekom sem hülye és szopatja magát, ezért vannak olyanok pl, hogy éjjelre felfüggesztik a hibakezelést, áll az idő (szerelő kurvára nem fog neked póznára mászni éjjeli sötétben pl)
Fejemet fogtam, amikor hétvégén a 23-as busz megállójában megláttam a SzaDeSz plakátját. „Van-e 200 ezer + 1 Demokrata szavazó?” teszik fel a kérdést, akik szerint Isten nem bal- és jobboldali, akik szerint a füvezés nem a rendőrségre, hanem az orvosra tartozik, akik…..
minic13 2009.02.28 22:59:22
@BKV figyelő: sokan meg akkor kezdenek szívni, ha valami lelki problémájuk van, és természetesen rájuk más hatással van a fű is. ez most tőled oylan volt, mint a tipikus "már egy ecstasytól is meg lehet halni" persze, hogy meg lehet... ha pl baj van a keringési rendszereddel... sokáig lehetne ragozni a dolgokat, erről találtam egy kiváló könyvet a neten. 600 oldal, kutató orvosok irtak, tényleg minden szempont benne van.
A magyar emberek 99,9%-a elégedett a magyar egészségüggyel. A szolgáltatás színvonala kiváló, az intézmények felszereltsége világhírű, nincsenek várólisták, a kiszolgálás azonnali. Bizonyára ezért szerelték fel körülbelül egy tucat –a képen látható- Philips LCD…..
autózz! Há' mer' Hummer 2008.07.26 07:35:00
Bonakovacs egy Hummeres kolléga ellenszenvét vívta ki azzal, hogy nincsenek telepatikus képességei, vagyis megérzései mégis vannak, csak nem használta őket meghunyásszkodás céljából. Tessék, itt az én mai történetem (frissen, ropogósan, ma kora délutánról). Kiváncsi vagyok…..
autózz! Közlekedési kórkép 2008.04.09 08:38:00
Daily Shark készített egy kis összeállítást nekünk azokról a bosszantó problémákról, amelyek megkeserítik a szabályosan közlekedni akarók mindennapjait. Érdekes, hogy van akiből a szabálykövető vezetési stílus hozza ki az állatot. Ha tudunk válaszolni a kérdésekre és…..
Rocko gondolt egy nagyot és merészet, úgy döntött, két legyet üt egy csapásra azzal, hogy autósként, saját szemszögből megírja néhány gondolatát a tömegközlekedésről. Pontosabban arról, hogyan kellene viszonyulnunk annak résztvevőihez. Mindezt mindjárt két népszerű…..