Regisztráció Blogot indítok
Adatok
The Cube

5 bejegyzést írt és 67 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Újabb nagy név távozott, na nem jószántából, az MTVA-tól: az a Zelinka Ildikó, aki 17 éve dolgozott a köztévénél. A nagy nyári hajtás (labdarúgó-Európa-bajnokság, nyári olimpia) előtt a döntés elég furcsa, de hát mi nem az ennél a cégnél, ugye. A hírt a Story magazin hozta le elsőként, nekik a…..
The Cube 2016.05.05 18:21:39
Már a sokadik éve blogolom végig a ti társaságotokban a hajnali Oscar gálát. Idén ráadásul magyar vonatkozása is van a dolognak, mert ősidők óta először izgulhatunk egy magyar díjnak a legjobb külföldi film kategóriájában. Jó lenne elmondani, hogy "Hát igen unokácskám, én ezt anno élőben láttam!…..
The Cube 2016.02.29 02:36:03
Ma reggel a Mokkába Berki Krisztián volt az egyik vendég. Berkit az egyik műsorvezető, Vujity Tvrtko nem kedveli, nem látja benne a plánét, a teljesítményt, a truvájt. Demcsák Zsuzsának semmi baja nincsen Berkivel, így a beszélgetést javarészt ő vezényelt le. Aztán megszólalt Tvrtko, és…..
A Windows Phone facebook csoportunk egyik olvasója úgy döntött, hogy elkezd használni egy Lumia 625 telefont. Szerencsére megoszotta velünk tapasztalatait, mi pedig megoszthatjuk Veletek. A következő néhány napon egy mini sorozatban olvashatjátok Kovács Zsolt ismerkedését a 625-ös…..
A videó végétől eltekintve spoilermentes, de jelzem, hogy hol kell kinyomni, aki nem akarja látni ..
The Cube 2012.08.03 15:21:05
Sztem a 28 nappal később a jobb film, a végén a katonai táborban tényleg változik a film hangulata, de a lényege megmarad; hogyan próbálnák folytatni az életet. A 28 héttel később is nagy kedvenc, de ott engem is nagyon zavart az apa aki szuperzombi lesz, mert arról van szó: használja a biztonsági belépőjét, elrejtőzik a bombázáskor...stb.

FreddyD a képregények rajzolása azért ennyire változó, mert eleinte történt rajzolóváltás, de később beáll egy egységes stílusra

SPOILER
A sorozat második évadában én is nagyot csalódtam. Rengeteg irracionális döntés volt, kezdve azzal h a kislányt a fél évadon keresztül keresik és azon kívül szinte semmit nem tesznek. A végén már Rick annyira inkompetens vezetővé válik a folyamatos bizonytalankodásával és jófiúságával(az utolsó részig), hogy Shane és a szőke nő sokkal szimpatikusabbá válik, annak ellenére hogy kegyetlen dolgokra sarkalják a csapatot. Épp az a poén h a végén Rick elég keményen Shanere kezd hajazni, ahogy bekeményít és nem törődik többé a demokráciával a csapaton belül, holott egészen addig negatív színben tüntették fel az ilyen választásokat. Másrészről én nem annyira fedeztem fel ebben az évadban karakterfejlődést, mert bár Rick sokat gondolkodik és moralizál, hogyan kéne vezetni a csapatot, de a végén nagyon hirtelen jön tőle a fordulat, hogy kemény vezetővé válik, és másoknál is azt láttam, hogy fokozatos fejlődés helyett villámcsapásszerűen váltanak hozzáálást.
Aki rendelkezik Blu-Ray lejátszóval és szeretné gyarapítani gyűjteményét, mindenképpen nézzen fel az Xpress legújabb akciójára... Van benne pár elég nívós film is! Eredetet nem tudtam ott hagyni :(..
The Cube 2012.06.01 07:17:46
@hunGABE: Igen, a Blue-ray lejátszók dvd-t is esznek. Nincs PS3-om, de nem látom az okát h miért ne játszaná le jól a BD filmeket. Sony minőség...
Blogolkodom, tehát vagyok Róma 2012.04.06 20:03:48
Xpress.hu -n akciósan árulják a Róma évadokat (4000 ft/évad). Sok jót hallottam róla, de sosem néztem belőle egy másodpercet sem. Őszintén szólva nem is nagyon tudom, hogy miről szól, de mivel tudtommal HBO sorozat, szívesen kockáztatok, mert minőségi dolgokat készítenek.…..
The Cube 2012.04.06 20:51:37
Megjött a szerkesztőségbe az áprilisi Galaktika! +20% irodalmi tartalommal, ahogy megígértük. Benne Kasztovszky Béla, Philip K. Dick, Szélesi Sándor, Kersti Kivirüüt, Edward Bellamy, Craig Wolf, sokoldalú tudományos szerkesztőnk, Toochee, és Joan Aiken novelláival.…..
vérnyúl Jó... éjszakát! 2012.01.17 16:57:00
Dúrva változások történnek az életemben, úgyhogy egy időre most adásszünet jön... aztán persze lehet már holnap újból jelenkezem, de nem valószínű. Addig is, csak lazán!..
      Jó napot! Igen, tudom, hogy már négyszáznyolcvanezerszer feldolgozták a témát -bár én csak egyet láttam, és bizonyára, ha valaki olvasott már kritikát ezzel a filmmel kapcsolatban talál majd némi átfedést az olvasott/látott/hallgatott kritikák és az én…..
The Cube 2011.12.21 13:26:51
@Svejk.: Sok filmben van logikátlanság, de a Jelekben 1. rengeteg van 2. a film alapszituációját és egész történetét logikátlan kijelentések alkotják Egyébként a színészi játék és karakterek is megérnek egy misét, néha amit művelnek vagy mondanak.
The Cube 2011.12.21 14:41:51
@Swarm: Épp ezt mondtam én is h ha csak "úgy" nézed és nem foglalkozol vele annyira akk jó, csak ha már elkezdesz egy kicsit is agyalni a dolgok miértjén és hogyanán akk bukik az egész. Kajálás közben élvezhető elfoglaltság :D
Egy egyébként bevált és finom almás-fahéjas popcorn most ilyen meglepetéssel szolgált.Már mikor beraktam a mikróba, furcsán könnyű volt, de még nem nagyon foglalkoztam vele. Pechemre vásárláskor egyszerre többet is összefogtam, így a boltban nem vettem észre.Hihetetlen dolgok…..
The Cube 2011.12.12 16:00:56
@ropi10: Taps. A hozzád hasonlók miatt érdemes támogatni az abortuszt...
Elnézést a többi kommentelőtől, de ez kijött.

Balesetek mindig vannak, néha még az adagológép is benézi.
Egyébként elég érdekesen hangzik ez az almá-fahéjas dolog, én ezek szerint nagyon alappopcont eszek otthon, bár átalában naturt veszek és magam fűszerezem, csak úgy az igazi :D
The Cube 2011.12.12 21:06:12
@phara000: Egyszerűen delikátot szórók rá abban van mindenféle fűszer és remek íze lesz tőle a popcornnak, ajánlom mindenkinek a kipróbálását.
  Jó napot! Hosszú kihagyás után ismét videóval jelentkezünk. A szünetnek többek között magánéleti problémák a forrásai ami senkit nem érdekel, ez érthető, hiszen ha elmegyek egy suszterhez, én is csak annyit szeretnék, hogy operálja meg a csukámat, hogy ezen felül mi a problémája nem izgat. A…..
Egy filmben a szereplőgárda bár nem a legfontosabb elem, azért nagy mértékben befolyásolja, hogy megnézem-e az alkotást, vagy nem. Jöjjön 5(+1) színész, akit sohasem bírtam, vagy már eljátszotta nálam minden bizalmát. 1.      Ben Stiller:…..
The Cube 2011.12.11 12:32:40
@adam-in: Az elnökös rész tényleg a 2. részben van, de a hackelés már az első résztől megvan a "sorozatban", már ott is meghackeltek mindent h betörjenek a függetlenségi nyilatkozatért, túljutottak minden őrön és biometrikus biztonsági kapun..stb Az Ocean's elevenben elfogadható, hiszen vérprofi bűnözők vannak benne és mindenhez van szakértő, de h egy régész segédje hogyan képes ilyesmire az számomra homály.
The Cube 2011.12.12 10:36:22
@algi: Igen, egyértelmű h mi akart lenni ahogy számomra az is hogy egyáltalán nem sikerült.Pedig nem lett volna rossz, ha újragondolva visszatér az Indiana Jones érzés, de nem. És még csak nem is az a baj hogy a modern korban játszódik, hiszen attól még nem kötelező hackereket tenni a filmbe, nyudotan elmehetne dzsungelekbe vagy bárhová kutatni vmi régen elveszett dolgot és ott nem ütközne ki ez a baki. De nem, mert a készítők úgy gondolták h milyen menő lenne ha ellopná a függetlenségi nyilatkozatot, mert az cool dolog...aztán egy résszel később az elnököt rabolja el...hmm. Igazából nagyot akartak markolni sztem és inkább a szenzációhajhászást választották az épkézláb sztori helyett. Pedig az sem túl hiteles h Indiana Jones megtalálja a frigyládát, mégis százszor hihetőbb, mint hogy egy régész és haverja meghackelik a Pentagont és betörnek egy haszált zsebkendőért mert anno Roosevelt rajzolt rá egy titkos térképet...stb.:D
Agyzsibbasztó PR-szöveget kaptunk a tv2-től, röhögjünk rajta együtt, főleg mert a Jóban-rosszban sztárja titokban még mindig az exnejéről, Claudiáról fantáziál!"Ha eljön a Jeges címmel november 7-én került a könyvesboltok polcaira Gesztesi Károly első fikciós regénye.…..
Meglepő, de manapság már hírnek számít, ha egy olyan csatorna, aminek a nevében is benne van a műfaj (a SyFy-t korbban ráadásul Sci-Fi Channelnek hívták), amivel foglalkozik, scifi-sorozatot rendel a szellemvadászos rality-műsorok, a pankráció és hasonló faszságok mellé. A SyFy a…..
Tudom, közhely azt mondani, hogy Shakespeare művei időtállóak, és bármelyik generáció élvezni tudja. De tényleg így van. Most Stan Lee ragadta meg az alkalmat, hogy saját képére formálja a Montague és a Capulet család közti viszály krónikáját. Az alábbi trailerből minden…..
The Cube 2011.11.07 17:31:14
@kicsimate_galaktika: Kétlem h Stan Leenek még kéne valamivel is foglalkoznia ilyen téren, annyi pénze van h már nyugdíjazni kéne magát, mert lassan (sőt már most) ő is olyan lesz mint George Lucas: csak a régi hírnevét rontja el a mostani "munkáival". Nemrég is amilyen új képregényhősöket bemutatott sírni tudtam volna. Ha tartaná a régi minőséget és kreativitást egy rossz szót sem szólnék. Ez konkréten egyébként tényleg színvonalas képregénynek tűnik, ahogy azt mondtam is, de maga az alaptörténet és h ilyen háborús valamit csinált belőle már nem a legtolerálhatóbb sztem, majd meglátjuk. De ez magánvélemény.
The Cube 2011.11.07 17:48:07
@solymosgyu: Elég sok oldal foglalkozik ígyis magyarországon nem kapható képregények honosításával(pl: halozsak.hu/), sztem idővel valamelyik ezt is lefordítja.
Az Expendables második részére már beszervezték Chuck Norrist és Jean Claude Van Damme-ot is. Ezek valóban olyan nevek, amelyeknek igenis ott a helyük, de talán Steven Seagal mellett van egy ember, akire eddig szerintem senki sem gondolt, pedig marhára evidens.Ugyanolyan 80-as évekbeli…..