Regisztráció Blogot indítok
Adatok
AnnaDani

10 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nyílt levél a rajongókhoz.Kedves olvasó, az alábbi sorok megtörtént eseményen alapulnak és nem a képzelet szüleményei, ha mégis ilyesmit vél felfedezni olvassa el újra ezt a bekezdést.Mikor felkeltünk a nap ragyogott. A felhők felett ugyanis egy igen borús napra ébredtünk. A…..
A mai nap több szempontból is nehezen indult, először is Dani hajnali 11 körül kirángatott az ágyból, aztán az idegenrendészettel gyűlt meg kicsit a bajom. Azt gondolná a fejlett európai uniós öntudattal rendelkező ember, hogy minden pikk-pakk megy, merthát hányszor és hányszor…..
Ma nagyon eseménydús napunk volt, rengeteg mérföldkővel, nem is tudom, melyikkel kezdjem. Megyek akkor fontossági sorrendben, a legeslegfontosabbal kezdve:1. Desigual törzsvásárlói kártya (és ruha) tulajdonos lettem!! Most itt jó néhány helyet ki kellene hagynom, hogy…..
Prológus.Sokan ismerik azt a kifejezést hogy csak azt hidd el amit látsz ne azt amit hallasz. Jelen esetben még ezt se kellett volna ugyanis az alkotó akár meg is vezetheti a műértő közönséget. Ezt teheti direkt önös érdekből a tények elferdítésével vagy például előre be nem…..
Ha az ember melegebb éghajlatra megy, az vagy azért van, mert küldik, vagy azért, mert az eredeti helyén fázik. Rám a második verzió igaz (bár ez azért nem zárja ki az első lehetőséget sem), ezért némiképp zokon vettem a mai hideg, szeles időt. Na de ennyi elég is a…..
A februári nap már régen az égen ragyogott mikor hőseink felkeltek az első kimerítő nap utáni kóma szerű alvásból. A nagy sárga égitest sugarai erősek voltak és azt a csalafinta érzést keltették hogy nincs szükség télikabátra de az erős szél gyorsan meggondolásra…..
A várakozásoknak megfelelően a bőröndöket valamikor éjjel 1 óra felé cipzároztuk be, de azért annyira nem, hogy két és fél óra múlva, az induláskor, még ne tudjunk beléjük gyömöszölni ezt-azt.   A szinte alig ellenkező cicákat még jól megszeretgettük, aztán…..
Hajnal. Sötét volt és hideg. Hőseink nem tudták mi vár rájuk ha kilépnek a meleget árasztó és ismerős otthon falai közül de a fáradtság és alváshiány eltompította eme felelem gondolatat így álmosan de bátran vágtak neki a nagy kalandnak.   A sárgára színezett taxi…..