Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sydneyboy

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
„Plüsskutyák tűntek fel a lakásban, majd tűntek el: hát neki vette/vitte ajándékba, és azt hiszem le is feküdtek egymással”– ez az egy darab halloweenes sztori érkezett, úgyhogy be is dobom. A csaj és a pasija egy műcsetepatét követően megbeszélik, hogy nem…..
sydneyboy 2011.11.01 22:53:39
Szeretnél örökké élni? Esetleg nyerni a lottón? Vagy csak azt megtudni, pontosan ki is nézte meg a Facebook adatlapodat? És ez most nem csak vicc, tudom, eddig tényleg csak csupa csalás, meg kártevő terjesztés volt ezekben, de ez mostani már tutira működik. Ugye elhiszed tesó,…..
Amikor egy népszerű belvárosi szórakozóhelyen kialakult tülekedésben három kislányt agyontaposnak, érthető, ha a közvélemény azonnal felelősök után kiált és az okok kivizsgálását követeli. Az is teljesen érthető, ha a köznek felelős politikusok megpróbálják kielégíteni a közvélemény ezen igényét,…..
sydneyboy 2011.01.18 12:04:04
@Muad\\\'Dib: :)

ilyenkor azert mosolyt csalsz az arcomra.

szoval azt mondod, hogy az amfetamin okozta a hetvegi tragediat?

egy szoval nem mondom, hogy jo az amfetamin, sooot. AZt gondolom, hogy komoly drogpolitikaval erdemes, es kell is ellene tenni.
De most epp a buvesztrukben megint azt a kezet nezed ami nem csinal semmit. Mert a trukk pont ott van, hogy a drogot egybol beletudta keverni pinter ur. Azaz nem a szar szervezes, nem a penzsovar kapzsi nefizessunk kordont biztonsagi ort, ne legyen bejelentve se a buli sem az ottdolgozok hozzaallasm hanem majd a drog.

az allando razzia a kovetkezo dolgokat hozza magaval:

- valoban az igazi terjesztoket nem kapjak el.
Ismerek olyan rendort aki nevetve meselte egyszer, hogy a foldon talalt dolgokbol osszeszed egy ev alatt egy autoravalot. Minden terjeszto ugyanis automatikusan dobja el ami nala van. esetleg berakja egy ott talalhato pesti estbe, amiert kesobb visszamegy.

-megno az illegalis partik szama.

es nyilvan egy szakmailag felkeszult ember meg sorolhatna a kovetkezmenyeket.

Azt azert hozzateszem, hogy a szombati tragedia valos problemajat nem a drog -mint veres kard, amit barmikor fel lehet mutatni, es az emberek pavlovot megszegyenito reflexel helyeselnek mindent ami utana kovetkezik- szoval nem a drog okozta a tragediat.

es azt hiszem a mosoly is azert keletkezett a bajszom alatt amikor teged olvastalak, mert nem fogod fel valamiert, hogy a cikkben is arrol irnak:

Az alkohol ami legalis, ugyanolyan torz gondolkodast eredmenyez amivel egy ilyen tomeghelyzetet nem leszel kepes megfeleloen kezelni. Tehat a legkevesbe az a megoldas, amit pinter bacsi bejelentett...

ez csak a csont, amit emberek bekajalnak, mert hat megiscsak elhangzott a drog szo, hat akko csapjunk oda ma'
Jimmy Wales szerint az Apple valódi veszélyt jelent az internet nyitottságára, ez derült ki a 10. szülinapos Wikipedia alapítójának beszédéből a Bristol egyetemen.A veszély abban áll, hogy az Apple az egyre elterjedtebb iOS platformokon szoros ellenőrzés alatt tartja az…..
sydneyboy 2011.01.16 11:10:26
@GK / LKA: :) kicsit fanatikus vagy lelekem nem?:)))

szoval szerinted egy INGYENES szolgaltatas, mely azert tud INGYENES MARADNI mert nem EGY CEG VAGY KORMANY adja ra a penzt (mely igy nyilvanvaloan hatast tud gyakorolni a szervezetre), az a budapesti koldusokhoz hasonlo amikor penzt ker a felhasznaloktol, NEM KOTELEZO JELLEGGEL?

buta e vagy?

a jelenlegi cikkre is reagaljak, tokeletesen egyetertek megint csak Jimmy-vel meg akkor is, ha egyebkent ertem a szandekot az apple oldalab is( ne legyen virus fejlesztve).

Egyreszt a cenzura veszelye valoban felmerul, ( lasd wikileaks app) masreszt a szabad verseny is korlatozodHAT, hisz nincs arra garancia, hogy ha valaki olyat fejlesztene egyszer amivel valoban ralepne az apple zyukszemere, akkor azt nem tiltja le...

ezeket a sorokat egy macbook pro rol irom, amit imadok.
(mielott jonnenek a kavicsok, hogy en meg mac ellenes vagyok)
sydneyboy 2011.01.16 11:17:43
@GK / LKA: "Mert ha a "don't be evil" Google pénzt ad neki az már egyből cenzúrát is jelent."

te tenyleg ennyire befordult vagy?

ne haragudj nem radszallni akarok, de igazan meglep, hogy valaki ekkora baromsagokat kepes leirni.

Segitek megerteni:

AMig a google adja a penzt, az egy forras, az egy donteshozo, az egy erdek, az-mivel adhato- ha olyat tesz a szervezet-wikipedia- ami nem tetszik a google nak, megfogja a kicsi penzestaskat, es viszi vissza magahoz.
Mivel a google nak nem kotelezo a penzet befektetni, megcsak nem is vadolhato semmivel.

Ezzel szemben az adomanyokbol mukodo szervezetnek, egyetlen egy dolgot kell figyelembe vennie, ez pedig a felhasznalok erdeke. Hiszen ha elrontjak, akkor majd legkozelebb nem ad a Helmut, Michele, Jozsibacsi erre penzt.

Az a teny, hogy egy szervezet a SAJAT oldalan adomanyt gyujt a SAJAT mukodesere, hogy ez ingyenes maradhasson es teged zavar, "kihuzza a gyufat" az semmikeppen nem a szervezetet minositi.
Nem jó a negatív kritika az országnak az uniós elnökség idején.Vajon ki mondta ezt a mondatot?a) Orbán Viktorb) Szijjártó Péterc) Schmitt PálA helyes válasz: egyik sem. Ki nem találja a kedves olvasó...Mesterházy Attila az MSZP elnöke -és most már kijelenthetjük haláli…..
sydneyboy 2011.01.12 17:22:46
@fitball: csaj juli 1 tol van ervenyben a netet is erinto torveny...
sydneyboy 2011.01.12 17:23:39
Subba Jóbarátnők 2010.12.01 13:05:00
Durva, hogy Horváth Éva és a kézilabdás Tápai Szabina annyira egy hullámhosszon vannak, hogy a frissen elkészült honlapjukon megejtett első blogbejegyzésükben szóról szóra ugyanazt írták!..
sydneyboy 2010.12.02 08:24:18
Bazsi, mate Bazsi.

Hat kit nezel te hulyenek? minket, vagy az ugyfeleidet?

Az mennyire eletszeru, hogy pont tio csinaltok mindkettonek websiteot, de persze a tartalmat nem ti toltitek fel, megis mind a 2 ben szo szerint a ti farkatokat fenyezi a szvoeg, amihez persze semmi kozotok sincs, hisz ti csak egy adminisztracios feluletet adtatok. A szegeny lanyok meg mentek mendegeltek, es utkozben pont ugyanaz a szoveg jutott eszukbe.

AZ mar biztos h abfox
www.abfox.hu mediaval NEM szabad sdolgozni, mert dilettansok, es meg hulyenek is neznek mindenkit( ha esetleg a keresomotorba valaki beirna a neveteket-ezt csak a nagykepu koszi a reklamert-

abfox media atvagas
abfox media szar
abfof media atbaszas

majda tobbiek is gondolom beirogatnak ilyeneket es akkor koszond a reklamot te nagykepu fasz.

sz ugyfeleidnek meg uzenem, hogy jobban is valogathatnanak. mondjuk van olyan ceg, amelyik tartalmat is szolgaltat, es nem az ugyfeleire keni , ha elbasz valamit. AMi igazan erdekes lehet, ha az ugyfel pont kozszsereplo.
Ez igen! Az Ogylvy reklámügynökség és a Pannon szakítanak, amit előbbi ezzel a filmmel ünnepel meg. Úgy látszik, a magyar reklámszakembereket hülye helyzetbe kell hozni, és rögtön képesek valami épkézláb alakításra. Érdemes egyébként megfigyelni, hogy a hazaireklámszpotokban…..
Az AOL.com szedte össze az amerikai televíziózás legnagyobb botrányait a South Parkos szcientológus mizériától kezdve az első fehér-fekete csókon át az NYPD Blue-ban mutogatott csöcsökig és seggekig. Őszre mi is összerakjuk a magyar tévék legemlékezetesebb ballépéseit. A…..
sydneyboy 2009.08.13 02:55:08
@sixx: sixx · comment.blog.hu 2009.08.12. 13:04:13
@caixa: direkt használtam a kifejezést, mivel az epizód címe Trapped in the Closet volt, de mindegy, beszólni igyen van. ja, a google használata is. hm.
=============================
a closet wc t is jelent. a szotar hasznalata is ingyenes. jaaa es az epizodban epp a wc be zarta be magat harmad magaval... :)
Többször elhangzott már, hogy időnként az egyházon belül egy hazugságvizsgálatra is alkalmas eszközzel (E-méter) faggatják az embert a bűneiről. Tényleg van ilyen, ezt "konfessziónak" hívják arrafelé.   A "Hídon" ugye, ami a szcientológia…..
A budapesti, Böszörményi és az Istenhegyi út sarkán álló madárszobor védelmét kicsit messzebbről kezdeném, tágabb horizontról indítanék a jobb megértés kedvéért. Minden magyar politikus hazudik, mondta két éve egy magyar politikus – történetesen éppen Gyurcsány…..
sydneyboy 2008.07.24 16:28:34
asd