Regisztráció Blogot indítok
Adatok
repecs

1 bejegyzést írt és 882 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Igen, mindenképpen helyes! Az emberek jelentős része viszolyog a katasztrófavédelem szótól. Sokan úgy vélik, nem helyes. Állításuk szerint azért, mert a katasztrófát nem védeni kell hanem elhárítani, esetleg megelőzni volna szükséges. Sokak számára idegennek tűnik ez a…..
repecs 2020.04.15 21:48:50
Hazaértünk. Még mindig kedd. Hat óra van. A férjem már otthon van. Elrámolta a reggeli romokat. Ez kedves tőle. Hálásan megpuszilom. Kipakolom a füzeteket két stócba a konyhaasztalra; melléjük teszem a témazárókat is. Javított, nem javított. A férjem odalép, kezébe vesz egy füzetet, közben…..
repecs 2017.08.28 20:52:03
A közlekedési központ egy újabb, több évtizede megszokott és hagyományos színezést dobott a kukába. Természetesen, ahogy az a BKK-nál lenni szokott, a városlakók megkérdezése nélkül. Ilyen egy magát ügyfélközpontúnak nevező cég? A hagyományokat jól felrúgjuk, ugye?  A…..
repecs 2015.05.06 18:20:31
@BPO654: Tudom. Valós üzemi körülmények között a régi Ikarusok fogyasztanak legkevesebbet! Lehet valami szabvány izén nem, de a való világban igen.
Április végéig kell postáznia a bankoknak a devizahiteles értesítőket az ügyfeleknek. Ennek ellenére a Posta adatai szerint alig HÉT százalékát adták fel a küldeményeknek, ami a 2,1 millió (devizahiteles) elszámoló levéllel számolva csak 150 ezer levelet jelent.Egyébként a…..
Aktuális levelünk főszereplője egy aggódó édesanya, aki 7 gyermeket nevel és igyekszik rendbe hozni közös életüket, már amennyire lehetőségei engedik. Elmesélné történetét? Segítségre szorul? Van egy hasznos ötlete? Írjon a szegenyekvagyunk@gmail.com címre !! Az alábbi…..
repecs 2015.03.30 20:30:28
@Alibanya1: Hogyan tud 7 gyerekkel foglalkozni a gyerekek egymást nevelik. Hogyan tud az unokákkal foglalkozni majd? Hogyan támogatja őket. Á ez a Nő beteg. Persze aki teheti segítsen neki. Csak tudja hogy ez így nem normális.
Belsőség Michelisz Norbi felnőtt 2015.03.24 16:35:44
Na nem, mintha eddig nem tette volna, de számomra külön öröm, hogy ezt a srácot (akit barátomnak nevezhetek talán) végre úgy tolja egy erős szponzor, ahogy eddig is kellett volna mindig. Hogy kinek mi a véleménye a MOL Group-ról, az most pont nem fontos, itt az a lényeg, hogy…..
repecs 2015.03.24 19:36:58
@Bambano: igazad van
repecs 2015.03.26 04:53:27
@Rocko-: Akkor várom a magyar piacnak készült reklámot.
Belsőség Mér' kell ijesztgetni? 2015.03.11 13:45:02
De tényleg, micsoda dolog már. Az ember csak békésen gurul, erre meg rádudálnak. Micsoda viselkedés ez? Hová lesz ez az ország így? Azt hiszem, itt az ideje, hogy mozgalmat indítsunk: senki ne dudálhasson csak úgy a zárt villamospályán tekerő bringásokra. Még a végén…..
repecs 2015.03.12 19:25:46
@terrormaci: Én vagyok egy biciklis, néha toyotás autós, néha fehér furgonos, néha gyalogos és nagyon néha gőrkoris.
Az édességek után talán a köret az az ételfajta, amiket rendszerint elhagyunk akkor, amikor diétázni és fogyni akarunk. Diétás köretek azonban léteznek és hatalmas tévhitek állnak a krumpli, tészta és rizs mögött, amiket állandóan negatív színben tüntetik fel őket. Nem mondom vannak kevésbé jó…..
    A hűtlenség témája gondolom mindenkinek ismerős. Talán azért, mert szinte mindenki átélte már valamilyen formában, ha más nem, hallott róla. És valóban a kutatások szerint egyre több a hűtlenség: amerikai felmérések szerint a huszonéves, házasságban levők 30-60%-a csalta meg társát, ráadásul…..
repecs 2015.03.10 19:55:41
A túlsúly sose szép látvány, legyünk akármilyen magasak, férfiak, nők vagy akár sportosak. Még, ha a látvány nem is érdekel bennünket, az egészségünk talán fog vagy kéne, hogy érdekeljen. Az emberi természethez tartózik, hogy csak, akkor foglalkozunk egy problémával, ha az…..
"Mai szösszenet, hogyan vezetnek az emberek (idióták, akinek nem inge...) megkülönböztető jelzést használó autóval szemben. Mennyire semmibe veszik, ha egy mentő szirénával, kék lámpával megy, mert biztos nagyon sürgős dolga volt, még annyira is, hogy hajszálon múlik, hogy…..
repecs 2015.03.04 15:24:59
Sok családban húzós hónap (volt) a január, a február: az év eleji kiadások komolyan megterhelik a pénztárcát, ilyenkor sok az előre nem látható, váratlan kiadás is. A fizetés sokaknak csak egy hét múlva érkezik, addig még ki kell húzni valahogy. Spurman most 7 olyan spórolási…..
Egyre többen választják a lézeres szemműtétet a szemüveggel vagy kontaktlencsével szemben, azonban még mindig sokan vannak, akik nem merik bevállalni a beavatkozást. A félelem oka sok esetben az, hogy nem teljesen vannak tisztában a lézeres szemműtét folyamatával és…..
1. A boszorkányvád már az i. e. 1. évezredben megjelent Mezopotámiában, míg az első jelentősebb boszorkányüldözések a Római Birodalomban zajlottak a 3-4. században. Bár elszórtan már a középkorban is rendeztek boszorkánypereket, az egyházi elit ekkoriban még javarészt népi…..
Egészen elképesztően monotematikus műsort hoztunk össze: csak autókról lesz szó. Gyors autókról. Az Égéstér 152. adásának kommentposztja. Direktlink a letöltéshez...
repecs 2015.01.31 18:33:15
@-roy-: Én is így érzem. Az nem lehet hogy mindenkit ennyire félre ismertem hogy egy sorral sem tudják jelezni hogy mi van.
repecs 2015.02.04 21:13:26
@perge: Ezek nem vesznek komolyan minket.
Tisztelt munkahelyi terror.   Évek óta olvasója vagyok a blognak, de nem gondoltam, hogy egyszer majd én is fogok ide írni. Aztán beütött majd egy éve krach és olyan magas szintű megalázásban volt részem amit még a leghalálosabb ellenségemnek sem kívánok. Most 1 év után…..
repecs 2015.02.04 13:58:22
@gályarab: Ja hogy itt jogilag érdekes. Akkor várom a jogászok hozzászólásait.
Belsőség Heti merítés 2015.02.01 08:20:55
Ennyi pénzért nincs jobb Ha azt nézzük, hogy az autót vészmegoldásként vettem, a lehető legkevesebb pénzből (200 000 Ft), majd autóztam vele 30 000 km-t nem túl sok hibával akkor kijelenthetem, hogy nagyon megérte az a két év amit együtt töltöttünk. Saab - Född från…..
repecs 2015.02.01 14:10:43
Az amerikai Drag Times szerkesztősége volt olyan piszok szerencsés, hogy kitolhatták az új Tesla P85D szemét. Ami persze így, ebben a formában súlyos képzavar, láthatóan a Tesla préselte a bent ülők szemgolyóit egészen mélyen a gödreikbe. Csak úgy repkednek a Holy shit!-ek, nekem…..
A rendszerváltást követően, a szovjet hadsereg kivonulása után, - csak úgy mint egész Európában - a magyar honvédségnél is elindult egy lassú és fájdalmas leépülés, melynek egy része a nemzetközi leszereléssel köthető össze. A varsói szerződés felbomlása után hazánk éves katonai kiadásai nem érték…..
Nagyjából ezzel a mondattal jöttek haza a minap kölkeim a suliból. Aztán elkezdődött a nyavalygás, hogy milyen rossz a kaja. Kissé gyanús volt, mert ahányan vannak, annyi iskolába járnak, így kizárt, hogy csak az adott iskola menzájával lenne gond. Persze a szülői gondolkodás…..
Ismét összeállították a legstresszesebb foglalkozások listáját, ami persze inkább érdekes játék, de annak nagyon jó. A CareerCast nevű oldal 11 különböző tényezőt vett figyelembe, például a fizikai igénybevételt, az utazások gyakoriságát, vagy például a szakmában…..
Az autó, amiről szó van, 1999-ben született. Akkor talán a legfrissebb Windows már lejátszotta a relatíve fiatal MP3-as formátumot, a profi digitális fényképezők pedig a 2 megapixelt karcolták, bár ilyet még Magyarországon élő ember nemigen látott. Én akkoriban még filmes…..
Annak idején, amikor márkahű PR-osok és saját magunk, valamint a Becsületesnepperrel karöltve megcsináltuk az első vaktesztünket, azonnal eszünkbe jutott, hogy hű, de kellene még ilyen használtautókkal is. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
repecs 2014.12.26 08:46:55
Kerülget a félelem a kétségbeesés, de egyelőre nem hagytam, hogy eluralkodjék rajtam. Kedves Praxisblog!       Az elkeseredésemből fakadóan írtam meg a történetemet.       Üdvözlettel,   József Csupán néhány kérdés, illetve gondolat, amire valószínű soha…..
Nem győztek mentegetőzni a szervezők, hiszen alig volt olyan programpontja a Kreatív által szervezett Média 2015 elnevezésű konferenciának, amely az előre meghirdetett formában, a beígért résztvevőkkel valósult volna meg. A legfontosabb hiányzó a Nemzeti Kommunikációs Hivatal…..