Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szánalmas

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Megpróbálom a legtöbb idióta írást összeszedni, ami a sztrájk alatt megjelent a vdszsz.hu-n Jó szórakozást. Nekem már fáj az oldalam a röhögéstől Kelet-Magyarországon Barna István a helyzetet úgy foglalta össze, hogy "Nyugaton a helyzet változatlan": arrafelé…..
szánalmas 2008.02.09 13:55:43
báró Csekonics 2008.02.08. 13:30:38
' miért nem mennek el agysebésznek? '

Mert a vasutas munkán kívül az égegyadta világon nem értenek máshoz.
Sokuknak jó ha a nyolc általános megvan (4 első + 2 második + 2 harmadik).
Kereket kalapálni, jegyet fintorogva elvenni és kilyukasztani / összefirkálni, utassal üvölteni / vagy még annyira se méltatni így is tudnak.
De lehet hogy még 'teszkópénztárosnak' se vennék fel őket, mert akkor pl. pénzt kellene kezelniük.

Kedves barátom!?
Valószinüleg te is azon kedves utasok sorait tarkítod akik odajönnek a vasutasokhoz és egy kurta böffentés(köszönés)kiséretében azt kérdezik:melyik a pécsi?
Több a vasuton az érettségizett , vagy főiskolás mint a tescoban.
A kommentedből ítélve neked egy élet is kevés lenne ahhoz ,hogy hivatalosan egy kerékre koppints,az ugyanis nem gyerekjáték hanem komoly felelösség,speciális szakma,de szerintem ennyiből a pék is az.
Olyat se hallottam még ,hogy a dúsgazdag"terhes anyuka"bármiféle szánalmat érzett volna akármelyik betegen vagy nyomorékon született vasutas gyermek iránt.De lehet ö a MÁV korházban fog szülni furcsa fintora ez az életnek.Nézz körül a neten ne csak arra használd ,hogy másokat szidj,vagy minősits,egyböl meglátod ,hogy a MÁV menedzsmentje 8 millio forintos audikat cserélget évente(flotta)eközben egy mezei jegyvizsgáló 80-90ezer körül visz haza.Akkor kéne neki üvölteni vagy akkor amikor az utas leköpi vagy kést ránt mert sajnálta a 300Ft-t jegyre?
Ti csak azt tudjátok a vasutról amit a tv-be láttok az meg nagyon karcsu.
Ezt hívják SZŰK LÁTÓKÖRNEK.