Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sitcom

0 bejegyzést írt és 37 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem nagyon értettem miért ugrál összevissza az egész klippben ez az elbaszott operaház fantomja, de ameddig bírtam nézni, addig egész szórakoztató volt!..
Update: Tárárááám! Kisorsoltam a játék nyertesét! Nem más az illető, mint Rewriter, a miazhogy.blog.hu  gazdája, aki a következő hozzászólással örvendeztetett meg bennünket: Gazdálkodj okosan - Az agrármarketing centrum támogatásával, A legkisebb is számít - Tesco. A…..
sitcom 2010.03.17 18:59:16
sitcom 2010.03.17 19:00:41
Ahogy eddig is tettük, most is válogatunk az év legjobb koncertjei közül. Ám ezúttal stílustól függetlenül tesszük ezt. Összeállításunk természetesen szubjektív, 2-300 koncert közül szemezgettünk és azt is látjuk, hogy egy ilyen összeállítás nem lehet teljes. Ezért arra…..
Egy márkának az a dolga, hogy építse magát, amihez csupa szépet, kellemeset, vidámat és barátságosat kell állítania magáról. Ennek a márkaépítő hadjáratnak az egyik legfontosabb eleme a szlogen, ami rendszerint éppen olyan hangzatos mint amennyire semmitmondó. Elgondolkodtam…..
Vajon miért jó a Coca-Colának, hogy magára haragítva a teljes magyar fröccstársadalmat a Szigeten kötelezővé teszi a kereskedőknek, hogy szóda helyett Naturaqua ásványvízből készítsék a fröccsöt?Update: Úgy néz ki, szép, formás kacsa volt az egész, amit én is megettem.…..
Nem akarunk senkit egy fülledt júliusi hétfőn, a következő meleghullám előtt lefárasztani, kell még az erő a nyaraláshoz, meg az esti fröccsözéshez. De ma szombaton kezdődött a Bayreuth-i Ünnepi Játékok. A médiablogunkhoz ennek annyi köze van, hogy a Bartók Rádió (még…..
sitcom 2009.07.27 18:20:14
Azt vettem észre magamon, hogy a reklámok böngészése, a posztesélyes anyagok válogatása közben olyan mennyiségű felesleges információ raktározódik el bennem, aminek a negyedét sem akartam soha tudni. A kommentekből ítélve sokan vannak még így ezzel rajtam kívül. Nekik…..
Update: Bár ezen a héten a feladatválasztás nem bizonyult maradéktalanul jónak (mondhatnám azt is hogy szar volt, de az nem hangzana profinak), azért így is szép számú tipp érkezett. A megfejtők közül a szerencse és a random.org ezúttal Bravo Bateman nevű kedves barátunknak…..
Most már több mint egy hete megy a BKV szlogeníró pályázat, ami nagy örömömre igencsak megmozgatott benneteket. Szeretném azt hinni, hogy ez a blog légkörének köszönhető, de tudom, hogy inkább a kiírás elképesztő hülyesége volt az, ami jobbnál jobb szlogenek gyártására…..
Amikor először megláttam a kiírást, nem akartam hinni a szememnek. A BKV gondolt egy nagyot, és nem egy kommunikációs stratégia, de még csak nem is egy reklámkampány elkészítésére írt ki pályázatot, hanem egy új szlogen megalkotására. Hogy mi volt a baj a régivel? Miért nem a…..
 Bevalljuk, nemigen szoktunk bort inni, különösen, amióta Tóni amatőr borász apósa minden héten hoz két palackot saját készítésű pilisi szájbakúrósából. A napokban azonban megakadt a szemünk a sarki boltban egy borospalackról integető Kádár Jánoson. Jobban megnéztük,…..
  A mai alkalommal két kiváló fejleményről tudok beszámolni. Egyrészt ismét akcióba lépett a bullshit-generátor: kutató tudósok most azt bizonyították be eurómilliókért, hogy a tehenek képesek az égtájak alapján tájékozódni. Kedves cseh és német szakemberek:…..
 (fotó: index.hu) Elkövettem azt a hibát, hogy nyárközép idején olvastam el Michel Houllebecq francia író Egy sziget lehetősége című regényét. A végtelenül pesszimista írás okozta letargiából kigyógyulandó, elmentem saját szigeteim egyikére, oda fel,…..
 Ismeretlen a szerzője annak a versikének, ami sms-ben terjed Gyurcsány Ferenc születésnapja alkalmából. A miniszterelnök ezen a napon született 1961-ban Pápán. Ebből az alkalomból információink szerint elsősorban a kapcsolat.hu tagjai között terjed az „alkotás”,…..
 Az utóbbi hetekben jó párszor találkoztam a következő hirdetéssel:  A kiemelkedő kreativitású banner akármelyik válaszára is kattintunk, ugyanazt kapjuk: a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség Sikeresprojektek oldalára jutunk. Hogy az uniós pályázatoknak és…..
„Szerintem igenis jót tenne a több tudomány a világbéke ügyének” (jvizkeleti kommentje) Hát nem.  Kezdjük ott, hogy világbéke soha nem volt. Nincs most sem, és nem is lesz soha. Az ősember ledöfte a mamutot, a hússal hazafelé baktató ősembert leszúrta a…..
Mandiner blog Kupleráj 2008.05.30 13:01:00
 Lehúztunk a Balatonra, mert kánikula van. Dolgozni innen is lehet, hála az internetnetnek. Valamelyik balos publicista egyszer azon fannyogott, hogy ezek (mármint a polgári középosztály) egyre jobban érzik magukat. Igenis egyre jobban érezzük magunkat, azért feccolunk itt a Balcsin…..
Mandiner blog Koppenhágai anziksz 2008.05.31 07:01:00
 Képes helyzetjelentés a világ egyik leggazdagabb, legnyugisabb és legunalmasabb fővárosából - egy városból, amelynek van múltja, van jelene - és legfőképpen: jövője. Take a walk on the mild side. Üdvözlet Koppenhágából, a bringás csajok és a kétezer forintos…..
sitcom 2008.05.31 20:51:26
 Immáron földgolyónk csaknem komplett flórájáról és faunájáról neveztek el különböző díjakat, emlékérmeket, kitüntetéseket, plecsniket, plaketteket, medálokat, miegymást. A különböző díjak erdejében képviseltetik magukat a medvék, az oroszlánok,  a bikák, az…..
 Minden területen van hová fejlődnie a magyar reklámkultúrának, de a társadalmi célú kampányok kiemelten ide tartoznak. Pedig az angolszász világban a „public awareness campaign” a kreatív ipar egyik leginkább progresszív ágazata. A kereskedelmi reklámokban csak…..