Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Penguin11

5 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hát szia Katy/Nadin.Ezek a nevek kitaláltak rád.Kiskoromba lettél így elnevezve.Akkor lehettem körülbelül 8 éves.Nem emlékszem már rá hogyan történ, tehát ki adta neked ezt a nevet, de én etzzel a névvel szerettelek meg.12 éves korom óta hívlak így, akkor kerültem feljebb a…..
Én néztem egy darabig ezt a két sorozatot az elején, utána csak belepillantgattam ha épp úgy adódott rá alkalmam.Próbáltam bűvészkedni hogy pont lássak belőle részeket később is.Aztán észrevettelek benne, hamar felismertelek, pedig azt se tudom ki vagy.Igaz voltak kiskoromba…..
Egy ideje csak elektronikus zenét hallgatok.Én Ozzy-n nőttem fel és fiatalkoromban csak a rocksztárok imádata érdekelt. Vártam egy jó Dj-t amit  Dj Bl3nd személyében meg is kaptam. Fiatal , teljesen egyedi és eredeti, legalább akkora produkciókat szeretnék tőle hallani mint régi…..
Nadinnak irok egy sentence-t, tehát mondatot, hátha nektek olvasóknak is tetszik kezdésképen.Egyébként jaj bocsi de Interneten nagyon tájszólásos vagyok a külföldi nemzetiségi származásaim miatt.(gyakorlom az angolt is). : Értékelem amit adok és szabadon kifejezem magam. :Nem én…..
Tehát a gyerekkor.Sajnos van egy seprűfüzetem amiben le van írva mit csináltam 20 éves korom utáni pár évben.Gyerekkoromban két szeretőm volt Babrus és te Nadin. Tudod milyen találékonyak a kis gyerekek. Kerek fejű kis süsü voltam és akkor tanáraim akartak házasságot, a többiek…..