Regisztráció Blogot indítok
Adatok
MosóMaca

0 bejegyzést írt és 1356 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mivel ebben az évadban írtam messze a legkevesebbet (meg legszarabbat, de ez már más kérdés) és ez volt az az etap is egyben, amiből a legkevesebbet láttam, nem biztos, hogy a véleményem számít-e, de a hagyomány az hagyomány. Szóval szerintem az évadnak úgy mentek neki, hogy a Radics-Csoki-Krisz…..
  This is the endBeautiful friendThis is the endMy only friendThe end Of our elaborate plans, the endOf everything that stands, the endNo safety or surprise, the endI'll never look into your eyes again (...)Come on baby, take a chance with usCome on baby, take a chance with usCome on baby, take a…..
MosóMaca 2019.02.18 11:08:49
@Maximista vagyok: jogos az észrevétel :)
MosóMaca 2019.02.18 11:27:05
@Ha Tetszik Ha Nem Akkor is Zsuzsika: ha így van, akkor megkövetem és kijelentem, hogy megérdemelte a győzelmet (az ország, vagy remélem csak a VV szavazóközönségére viszont akkor is szégyen, gyalázat, hogy ez kell a győzelemhez!!!)
MosóMaca 2019.02.18 12:14:05
@Nyuszomuszo83: még egy utolsó EKG-t nyomok és elnézést kérek, hogy nyom nélkül eltűntem a talival kapcsolatban. Hétvégén magával ragadott , hogy végre napsütés, suli nélküli szabad hétvége, stb. Remélem Nektek nagyon jól sikerült azért :)
Péterünk utoljára jelentkezik be a stúdióból, majdnem feketében, hiszen egy picit a gyász napja is ez. Ott van vele a 36 millió forint, amit MA este bizony hazavisz valamelyik szimpatikus vagy épp nagyon nem karakterünk. Valaki, akivel, no és a kis társaival, igen aktívan töltöttük itt el, az…..
Miközben Hunor és Ági az előző estét elemzi, Gaben egy párhuzamos dimenzióba csúszik át, amelyben valamilyen durva, Black Mirror-os büntetés részeként teljesen egyedül maradt a villában, ezért nincs kit megkérdeznie, merre vannak az evőeszközök. Esélyes, hogy az epizód végén embertelen szenvedések…..
MosóMaca 2019.02.16 00:05:47
@Cleveland55 HAJRÁ ROLI: töl ugyanaz a nő! El van szállva magától,nulla önkritika és annyira ostoba,hogy nem veszi észre,hogy nem rajonganak érte,hanem szórakoznak a szánalmasságán. Zsuzsuka ugyanez lesz.
MosóMaca 2019.02.16 00:17:40
@Maximista vagyok: az,aki olyan gyereket nevel,mint zsu! Vagy renyhe
Tudtam, hogy hiányzik valami. Tudtam, éreztem, itt viszketett szüntelenül. Nem volt ez persze ennyire direkt, a tevékeny mindennapokat befolyásoló tényező, mégis, ott lüktetett szüntelen a háttérben, tudatalatti rétegeimet kotlós tyúkként kapirgálva, hogy valami még kell, valamivel még lehetne ez…..
MosóMaca 2019.02.15 19:21:39
@úgymond olvasó mmkk: Cintike pl aszonta,hogy nagyot csalódott Zsuban. Meg még hallottam lacikán kivül valakitől. Nem mintha sokat számítana
MosóMaca 2019.02.15 19:32:51
@Maximista vagyok: volt egy éjszakányi parittya (ingyen pu..i,házhoz jön) aztán lapát. Nem kell neki az idegroncs,milyen meglepő
MosóMaca 2019.02.15 19:33:50
@úgymond olvasó mmkk: szerintem lacikának is leesett,hogy nem véletlen nyomatttya a zertéel a szefós libát
Előre szólok, hogy nem a tegnapi adás volt minden idők legizgalmasabbika. Konkrétan úgy éreztem magam a nézése közben, mintha egy hétről hétre épülő igen fasza sorozatnak egy kivattázott, filler epizódját néztem volna, mint mondjuk a The Walking Deadnél a Glenn fejének szétverése után következő 15…..
MosóMaca 2019.02.13 23:22:03
@Spitzbauer: kihagytad a megmondom őszintén-t és az úgymond,amúgy kötelező mondatelemeit. A bullshit az stimmelt
MosóMaca 2019.02.13 23:34:52
Az utolsó hét a villában pont olyan, mint az utolsó hét a suliban. Már minden dolgozat ki lett javítva, aki kétesre állt, az már kikönyörögte, hogy felelhessen a jobb jegyért, matekon, hittanon (katolikus suliba jártam, az Isten szerelmére), magyaron már csak a Mátrix-trilógiát nézzük, egyedül a…..
MosóMaca 2019.02.12 22:54:02
MosóMaca 2019.02.12 22:55:28
MosóMaca 2019.02.12 22:56:42
@.iIi.: de tényleg! Már ezekből is lepkehálóval kell befogni párat?! Már a régi játékosonak is derogál?
Eljött hát a nap, amikor két szerethető karakter közül távoznia kell majd valakinek. Nem volt még párbaj, amelyen mindkét fél gondolkodó ember lett volna (általában egyik sem az), nem is igazán értem, miért nem a kaucsukhomár Kebab ül a PUA helyén. Anikó magára rántotta a…..
Van egy jó és egy rossz hírem. A jó az, hogy ma Anikót kapjuk porondmesternek, a rossz meg az, hogy az az idétlen barna csizma van a lábán, amivel már vagy ötször-hatszor próbálkozott a stylist ebben az évadban, de még mindig nem találta meg azt az outfitet, amihez illik. Elárulom,…..
MosóMaca 2019.02.11 13:23:54
@0.5 bit: szerintem kb a műsor után fél évvel, mikor már senkit sem érdekel, esetleg valaki bevallja félvállról egy interjúban, hogy az a felvétel meg sem volt, szóval örök rejtély
MosóMaca 2019.02.11 13:38:40
@Sanda.Ipse: csak félszemmel néztem a párbajt. Gondolod, hogy Roli észrevette ezt?! Látta, vagy hallotta, hogy renyhe neki szurkolt?! Amúgy szerintem ha elmondja ezt, zsizsikes akkor sem fog neki hinni, hanem szívbarijával megbeszélik szépen, hogy hazudik, mert ez nem lehet igaz. És a szefós lány nyilván a pondrónak fog hinni
MosóMaca 2019.02.11 13:50:00
@Gia: megnéztem a képet, hát, nem kellett volna így ebéd közben :) Era haspóló, renyhének még mindig kanárisárga a haja. broáf
Zsuzsu ugyan visszatért a párbajról, de ezzel nem aratott osztatlan sikert. Legalábbis a villában biztosan nem, mivel ő volt az egyetlen, akit nem ünnepelt kitörő lelkesedéssel még a saját csapata sem. A legtöbben egykedvűen vették tudomásul, hogy a bolonddal kell lehúzni a maradék pár napot, és…..
A párbaj előtti napi wellness programon Reni megmeditálja a Szív Hídjai Felekezet tagjait. Adri úgy elengedi magát, hogy egyből bekönnyezik. Greg is lemegy alfába, de úgy, hogy épp csak a záróizmai nem mentek át totális nirvánába. Zsu, mert ő is ott volt a szeánszon, inkább elpoénkodta az egészet.…..
MosóMaca 2019.02.06 13:13:54
@Nyuszomuszo83: Mindig elgondolkodok rajta, mikor skandálja a "nézők látják, a nézőknek látniuk kell", stb mantráit, hogy tényleg nem esik le neki, hogy azt is látjuk, amikor elhordja az öribariját minden szarnak?! Lehet megetették a szerkik a gyökereket, hogy a négyszemközti beszélgetéseitek nem mennek ám adásba :D Vagy mi?! Mert a riportban ugyanúgy elmondja mindennek, majd vigyorogva hozzáteszi, de szeretem amúgy kis bolondságomat
MosóMaca 2019.02.06 13:21:07
@Ay Mama, Que paso: deviszont kimaradt! :) De igen, kikezdhetetlen az érvelésed! Azért, hogy ne nyerhessen más, szívből elzárni az nem tattika SSKK! Hazudik aki mást mond, sőt egyenesen színésznő! Szerintem amúgy nem osztja szét, elég önző az a kis bolondlány....
MosóMaca 2019.02.06 13:22:58
@Nyuszomuszo83: volt annyi agya, hogy leszűrte a bárbajon, a viedokból, hogy akkor szeretik, ha bolondozik, az jobban bejön, mint a sajnálat kártya. De, hogy ennyi teljen tőle?! Ugribugri a hálóban?! Tényleg?! Jajjj,de vicces, hát megszakadok a röhögéstől
Bajusz hobbiszélerőmű Péter felel ma a hangulatért, amiből biztosan nem lesz hiány. Első körben a Rúdlény kűzd meg valamelyik ÉNB-sel, nem túl szemérmesen nehézsúlyúnak hívják.. Azon gondolkodtam, hogy Renin ez a fogvédő talán inkább javított, mint rontott optikailag. De aki…..
MosóMaca 2019.02.04 23:56:03
@gazo: legyen igazad! Vigye greget. De félek,neki adri van beakadva
Puskás kolléga most valamiért bizonytalanabb a szokásosnál annak kapcsán, hova is kell néznie, beszéde is galuskás cseppet, de a stenk, amivel ő beköszön egy (egészen biztosan direkt) nagyon színes pulcsiban, az változatlan. Mondja is, hogy este lesz nekünk párbaj Zsuval és Renivel…..
MosóMaca 2019.02.04 12:00:54
@hereverő heverő: szerintem sejtik, mintha köztük lett volna Adrival, vagy Hunorral egy olyan beszélgetés, mikor mondta is valaki, hogy gáz, hogy mennyire fél a párbajtól
MosóMaca 2019.02.04 12:01:27
Peti jelentkezik sajnos újfent sarjadó bajusszal, és máris közli, hogy vége felé közeledik a boxhét, én meg rádöbbenek, hogy milyen régen néztem végig egy VV adást elejétől a végéig, úgy normálisan. És mivel ez a mai sem tartogat abszolút semmi izgalmat, ezért a nekem jutott 5 perc figyelmet a mai…..
Anikóval nyitunk, és én ma hiányolom a hangjából a szokásos huncutságot és a szeméből azt a kacér csillogást, amitől a hímnemű nézőközönség úgy érezheti, Anikó nekik személyesen üzeni, hogy gyere ide te tesztoszteronszagú férfiállat, nekünk nőknek pedig, hogy gyere, bújjunk a paplan alá, és játszunk…..
  Egy vallomással indítom a mai összefoglalót: kicsit megtörtem, amikor Rúdlény rántottával teli pofával ugatott közel olyan minősíthetetlenül mint a Győzike a belevalóban. Igazán nyomasztó és negatív ember, talán VV Vera volt hasonló a realityshow-k történetében. Ennek köszönhető az eltűnésem, de…..
MosóMaca 2019.01.31 11:42:25
@Tökös...: nem védve az ilyen embereket,még véletlenül sem!!! De,ha neki nem volt megfelelő neveltetése,nincs EQ-ja,ha nem kap negatív visszajelzést,vagy egy pofont,akkor honnét esne le neki,hogy ez helytelen?! Ha senki nem emelt szót 30 évig,akkor elkönyvelte magában,hogy ez ilyen világ, a “színésznőcskék” ilyenek. Ezért mondom,hogy a nőket tanítsák meg határozottnak lenni,nem arra nevelni a kislányokat,hogy kedvesnel KELL lenned, és ha a gusztustalan alkohol szagú szomszéd bácsi ad neked egy csokit és kér cserébe egy puszit,akkor adni kell.... És ez nem áldozathibáztatás,még mielőtt.... Ezek sajnos nagyon régre visszanyúló problémák,amiket nem lehet egy-két év alatt megoldani. De elsősorban tényleg a kedves férfiakat kellene megtanítani viselkedni. Természetesen tisztelet a kivételeknek!!!
MosóMaca 2019.01.31 15:29:45
@oh..my...: teljes EKG! Szerintem az elmúlt három adás nagyjából olyan volt, amilyennek a kezdetektől lennie kellett volna! Sok beszélgetés, tattikázás. Mondjuk annyira nem rugaszkódnék el,hogy kijelentsem, hogy ezért érdemes volt végig szenvedni az elmúlt két hónapot, de határozottan jobb az irány. :)
MosóMaca 2019.01.31 15:31:09
@hereverő heverő: illetve még akkor, ha Zsizsikesnek lesz annyi esze, hogy elhajtsa a vérbe, mikor megpróbál azonnal benyalni neki (nem úgy, perverz banda!) Mert szerintem kb 5 perc sem telik el, már menni fog puncsolni, hogy ő a szíve mélyén tutttttta, annyira tuttttta
Van ez a hülye feladat, hogy párban állva kell nevelniük egy-egy tojást a lakóknak, mintha mindegyikük gyakorló szefós lenne. A feladatnak megfelelően most családi portré készítés van soron. A nettó ki a faszt érdekel szegmensben Adri megmossa a tojás kis kukikáját, Reni és Kebab megállás és agy…..
MosóMaca 2019.01.30 10:25:11
@szociál: én azt vettem észre,hogy renyhe válla akkor ugrik azonnal,ha esélytelennek érzi magát,vagy nincs kedve valamihez. Akkor azonnal. Máskor meg eszébe sem jut...
MosóMaca 2019.01.30 10:37:58
@szociál: legyen igazad!
Ancsanap, helyes, egyre magabiztosabb műsorvezetéssel, feszülős gatya+valami basszal ékesített cipő lent, szürke felső, blézer fent és némi csöcskirakás, kell az. Azt halkan megjegyzem, hogy Ancsa egyre inkább emlékeztet engem a Punisher második évadának két szereplőjének szerelemgyerekére (Floriana…..
MosóMaca 2019.01.29 19:20:23
@Paic Róbert: tök jogos! Mindig elfeledkezek a trianontól elcsatolt területekről. Ott még nem lehet öt óra,az biztos
MosóMaca 2019.01.29 19:23:04
@moletty: szerintem renátából is előjön a vére,meg az erőszakosság benne van rendesen
Zsuzsu teakészítés közben olyan erővel koncentrál a Renivel szemben frissen életbe léptetett kommunikáció-stopra, hogy csak rendkívül lassan jut el hozzá a többiek segítő szándékú közlése: hiába szólongatja Adrit, mert kint van és nem hallja. Reninek ugyan rosszul esik, hogy drága barátnője, akit…..
MosóMaca 2019.01.28 14:35:04
@VV Erőlegény: Ginut én is sajnáltam. Egész szimpi volt és talán jó karakter lett volna. Adri pedig valóban a béka segge alól indult és nagyon feljött.
MosóMaca 2019.01.28 16:24:30
@hereverő heverő: igen, a következő, amit várok, az a csillámpondró feje lesz :D Hunorral volt egy kis összebújás, szóval csak szívből azért talán nem viszi ki. De Renyhe már csak azért is megfelelő választás lenne, mert nehogy már párbaj nélkül egy ilyen döntős legyen. Meg nem mellesleg egy elviselhetetlen undoritttttto idióta. Én csak attól tartok, hogy lesz-e nagy békülés és a szívcsapat megdumálja, hogy Rolit vigye ki, mert ő lesz a hős, ha kiejti a gonoszt a játékból...
Ma tovább folyik a harc a villérekért, és azért a fasza kis Vespa robogóért, ami ott guggol csendesen a villa udvarán. Szegény Zsú a tegnapi adás óta azon gondolkozik, hogy a lófaszba nem tudott lélegezni a víz alatt és amíg a csaj tényleg fullba nyomja a kretént, én azon merengek, ez rájátszik,…..
MosóMaca 2019.01.26 22:10:07
@Cimili: az ilyet ezzel lehet totálisan megőrjíteni. Meg azzal,ha kedvesen mosolyogva,higgadtan beszélsz hozzá
Renyhe basszus komoly nehezítő körülmény,hogy szórakoztatni akarja őket. Én emiatt feladnám gyorsan
MosóMaca 2019.01.26 22:47:36
@Mók_Ica: engem ez annyira felb@sz! Erőszakos,undorító,levakarhatatlan módon mászik az emberre. De lehet arra hajt,hogy zsu pofám verje,vagy fellökje és kizárják
Ancsa van, tégaszínű zakó, csőnadrág, haj egyenesre fésülve, orrriási hét indult, modja, fontos eseményekel, nyílik nagyra a szeme, villérekért küzdenek az agyhalottak odabent, gesztikulálja. Na, let's see that fucking bear, mondaná az egyszeri filippínó tévénéző, ha 1) lenne ilyen mondás, 2) az…..
Nem indult jól a reggelem, mert kávé után kezdhettem rögtön azzal, hogy a rendőrséget kellett hívnom. A VV tegnapi adását elindítva ugyanis megrettenve tapasztaltam, hogy Péterünk ma nagyanyám kedvenc ünneplős blúzában dülleszt, mely csakis úgy kerülhetett hozzá, hogy betört hozzájuk és kilopta a…..
MosóMaca 2019.01.24 23:10:47
@ewita: jó lesz az 3-nak is
MosóMaca 2019.01.25 15:02:58
@Nyuszomuszo83: gyorséttermi okj?! miaf@sz.... És Zsuzsuka ezt szépítette át, hogy okj-s felszolgálói vizsgája van? :)
MosóMaca 2019.01.25 15:51:16
Már a keddi műsornál tartunk, de ma se lépünk sokat előre. A szerkesztők még mindig a párbaj utóhatásaira koncentrálnak, mi meg nem tehetünk mást, csak nézzük a nyomorultak részeg vergődését. Láthatatlan László kiesése egyébként borítékolható volt, hisz még a villalakók sem hittek benne, hogy…..
MosóMaca 2019.01.24 14:25:50
@tanárnőkérem: @Nyuszomuszo83: így igaz. A fodrászkodás mellett elvégzett egy barmixer tanfolyamot is pl. Hajtja az álmait, mint pl. a zenélés, rappalés, de van realitás érzéke is. Szóval lehet, hogy nem ő a legélesebb kés a fiókban, de még mindig több jelleme van, mint azoknak, akik ovis koruk óta VV akárkik akarnak lenni
MosóMaca 2019.01.22 23:15:23
@Cimili: thx! Legfrisebb postja egy masnival átkötött ajándék lekvár
MosóMaca 2019.01.22 23:43:48
@Angora Cardi: nagyon szép vagy!!!
Párbajadás van, ami csakis happy enddel végződhet, mert ezen a ponton minden olyan eseményt pozitívumként kell elkönyvelni, amikor a nyomorultak eggyel kevesebben lesznek. Bocs szerkik, bocs RTL2, de ki kell mondani, hogy talán nincs ma Magyarországon hét másik olyan ember, akiket összezárva ilyen…..
MosóMaca 2019.01.22 22:24:48
@tvbuzi: +1 mondjuk a látványa is irritál,de ha megszólal....