Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mona Vandervaal

0 bejegyzést írt és 53 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szeretnétek gyönyörű arcbőrt? Akkor nyerjetek egy L'Oréal Paris Skin Perfection ajándékcsomagot, amely egy Nappali Ápoló Krémet, egy Szemkörnyékápolòt és egy 5 in 1 BB Krémet tartalmaz. A csodás arcbőr megörökítéséhez ezúttal egy klassz Polaroid fényképezőgép is…..
  A múlt héten megtudtuk, hogy Gólem nem tud felolvasni, ill. betanult szöveget elmondani kamera előtt, hogy a hotelben BÁRMI megtörténhet, hogy az ivararány egy nehéz szó, a manipulálni meg pláne, de ha jól tematikázik az ember, akkor eléri, amit akar. Dominik szegény addig…..
Tessék, itt a poszt, amit várt a kommentelőhad, itt lehet kibeszélni a hamarosan kezdődő döntő eseményeit, drukkolni valamelyik agyhalottnak és keseregni azon, hogy VV Attila két mondata többet ért, mint ez az egész évad, de hát ha egyszer így volt, akkor mit lehet tenni. UPDATE:…..
Mona Vandervaal 2015.03.01 21:45:42
Mona Vandervaal 2015.03.01 22:26:41
@Mók_Ica: @dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: @sui.generis // SZÉP VOLT ROBIN! / MEGMONDTÁÁM! xDD:
Kedvesek vagytok :-) Néhány napja regeltem ide, azóta kevesebbet alszom, mert néha beugattam Robint védelmezni :-D bejött! ÉH alap, de azt tényleg HV nélkül normális embernek NE! :-D ott a sok kétbites közül Peti a fave, megyek kommentelni oda, de agyfaszt kaptam a gagyi döntő színvonalától.
Gyásznap volt a vellában, amikor az ex-villalakók kiköltöztek, és nemcsak a szívfacsaró Robinett románc miatt, hanem azért is, mert mostantól újra az unalom posványába fullad a villalét. Jó hír, hogy már csak 2 napot kell kihúzni. Az előző esti bulika utózöngéivel nyitunk,…..
De kurvára vártam már, hogy egyszer mindenféle szégyenkezés nélkül elsüthessem már ezt a címet! Na, mindegy. Topolka kapott egy fekete rózsát, ennek még jelentősége lesz, Becks és Norbi a kamerába rázta a pélót, ennek meg nem, nagyjából innen indítunk. A kiégett fűben…..
Mona Vandervaal 2015.02.27 10:38:54
@Iszmat Ambipur: Igen, plusz ha tfh 11 misinél dob az egyik, akkor a maradék lovén osztoznak, de hogy kik, arra már nem emlékszem, retro HV-t kell olvasnom. Az egyik szériában ez volt, hogy a csaj semmit nem kapott, de a Prosztó és még valaki kaptak pénzt.
Gólem zöld Tommy Hilfiger-ingben és kicsit hipófoltos(?) farmerban áll a villa előtt, az ízületek recsegve tiltakoznak minden mozdulat ellen, ma este fordulat gyön, mondja bárgyú vigyorral, bár lehet ez nála a természetes arckifejezés, az eddigiekből erre következtetek, ilyen fej…..
Mona Vandervaal 2015.02.26 17:07:52
Sziasztok!
@Bujumburi: maradnak. Aki kiesik, az is. Lesznek itt még fordulatok. Az előző szériákban is volt olyan, hogy a végén, még a döntőben is volt olyan játékos, aki egyszer már kiesett, de újra osztottak neki lapot.
Rövid hogyvolt után a bula azt sírja, hogy ha nem kell amit kínál, várjuk meg kint, nem fogjuk, az ajánlat csak akkor csábító, ha mindezt a gulágon belülről énekli. Gólem egy lila pólóban, csíkos sortban tolja valami tisztáson a dzsungelben, ha nem vigyáz, még valami bolíviai…..
Mona Vandervaal 2015.02.25 19:00:57
@KOSZTARIKA(ILYEN VAGYOK): mindig +1 fő van bent, hím vagy nőstény, de egyedül van, ergo ő a 11., na az övé a szingli. Akkor jut vissza a játékba, ha addig ki nem esik valamiért, mondjuk nem teljesíti a küldetését, amikor a pénteki PV-PV-n sikerül párhoz jutnia.
Pandorán ilyen faszságokat írnak és azt olvassák fel. Nagy megmondások és kérdések egymáshoz. A rózsa ceremónia gondolom a régi PV.
Az utolsó hétbe léptünk és rutinos VV nézők már tudják, hogy a műsor ilyen tájt leledzik a moslékos vödör legalján. Már nem segít a konfliktusok bejátszása, nem segítenek a szabadtéri programok, sőt még az se segítene, ha valaki a csillárról lógva hányná telibe a…..
Mona Vandervaal 2015.02.25 14:55:19
@lukacstoncsi: Ő nyer itt a legtöbbet, villaoszkár, Edus, n+1 nőstény rajongó, tapasztalat.
Mona Vandervaal 2015.02.25 15:03:35
@Exike: pedig a surranó pálya Doráé és ahogy az az úszóversenyeken lenni szokott, előfordul, hogy nem a 4-es vagy 5-ös pálya nyer, hanem az 1-es vagy a 8-as. Ettől függetlenül hajrá Robin :-)
Mona Vandervaal 2015.02.25 18:40:49
@user friendly: ezt adom, jó meglátás.
Ahogy Lilu a nézőket, úgy én is tengermély tisztelettel köszöntöm az olvasókat. Elfogulatlan reggelre virradtunk. A lakók egészen a szakadékig hajtották a bulibuszt. Lesz itt sírva vigadás, paréj részegség, könnyes búcsúzkodás és véres végrendelkezés. Az utolsó hétre se…..
Mona Vandervaal 2015.02.25 08:37:23
@Ditti82: remélem, hogy őt viszi és Laci már a döntőt Edussal kézenfogva nézheti, úgyis annyira szerelmes, hogy csak na :-D
Mona Vandervaal 2015.02.25 08:50:18
@Csak ügyesen!: nem a 3 párbaj, úgy egyébként, egyszerűen ő az, akinek semmiképp sem adnám és 1 szavazatom nekem is lesz, azaz 3, mert minden telefonomon fent van az app :-D sok kicsi sokra megy
Mona Vandervaal 2015.02.25 09:06:18
@MacákékIcukája (Hajrá ROBIN!): Robin érdekében jó lenne ez az opció pedig.
Van isten, itt a harmadik kiadás abból a realityműsorból, ami a legjobban ötvözi magában az összes beköltözős valóságshow elengedhetetlen kellékeit, a szép környezetet, hogy egy kicsit irigyeljük a lakosokat, a lóvét, hogy legyen tétje, és a párkapcsolati kibaszósdit, hogy…..
Mona Vandervaal 2015.02.24 18:19:20
@Majom1Parádé: szerintem akinek nem lesz ma párja, az takarodik haza. Ez az ÉH, itt bármi lehet :-)
Mona Vandervaal 2015.02.24 18:22:32
@minden reggel: mert az egy tank :-) T69
Mona Vandervaal 2015.02.24 18:52:45
@aggyistenbrittudós: én is ebben bízom. Nálam ő VV Dora2/klón/nevezzük bárminek. Nem váltott ki szimpátiát, nem kedvelem, egyszerűen kell ide :-)