Regisztráció Blogot indítok
Adatok
wbalazs91

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
aeon flux golden action boy 2016 2016.02.27 13:11:00
Ismét eltelt egy év, azaz újra itt van a Golden Action Boy, az AeonFlux házi filmdíjas szavazása. Ahogy mindig az idei etapba is a tavaly március és idén február között Magyarországon bemutatott filmek és alkotóik szállnak versenybe olvasóink szavazatáért, de ahogyan tavaly, most is szenteltünk egy…..
A Trónok harca tévésorozat két író-producer-showrunnere, D.B. Weiss és David Benioff ezúttal a civilben is tiszta Havas Jon Kit Haringtonnal és a pufi Éjszakai Őrség-tagot Samet alakító John Bradley-vel kiegészülve hakniztak Oxfordban az ottani diákok előtt, és megint…..
wbalazs91 2015.03.24 10:34:56
@Irgum76: Hülye! Leírtam, hogy mi a bajom ezzel, mégpedig, hogy az olyan könyves karakterek, akiket esetleg fontosnak gondoltam a végkifejlet szempontjából (leírtam a a példákat), azok mivel kimaradnak a sorozatból, így a cikk alapján nincs érdemi szerepük a könyv végkifejejletére. Példával, csak hogy értsd: Arianne Martell, aki nézőponkarakter a könyvben, és az is lesz a 6. részben, kimarad a sorozatból, így hiába érdekel a története a könyvben, nem jó tudni, hogy semmi hatása nem lesz a lényegi befejezésre, mert nem szerepel a sorozatban.
Ma éjszaka egy három hónapos (tor)túra végére rakunk pontot, átadják az Oscar-díjakat. Aki figyelemmel kísérte a díjszezon alakulását (aki nem, annak kötelező olvasmány: a kritikusok díjai, a szakszervezetek díjai, BAFTA, Golden Globe, Independent Spirit Awards), az pontosan…..