Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Monimi.hu

63 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Biztosan láttad a weboldalon a kiírást: szabadságon van. - Hát már megint nyaralni megy! De folyton! - mondod te. :-D De nem egészen! :-) Igaz, hogy egy hétig nem leszek itthon és postázni sem tudok, de most valami nagyon izgalmas dologba fogok. Nagykőrösre indulok a nemezes alkotó táborba, ahol…..
Mielőtt nyaralni indulunk, belefogtam a varroda takarításba. Hűűű, nem könnyű!!! De nézzük, kik segítenek nekem egész évben. A képen Siruba- a Taiwani főnök, aki japán származásával komoly pozícióban van a cégnél. Háttérben Sirubáné a fedőző(nő), aki a…..
A táskák világa Monimi a futár! 2017.07.02 07:34:26
Amikor kevés csomagom van és jó az idő, így indulok a postára! A csomagok könnyűek, nem nehéz velük bicajozni és egy kicsit mozogni is kell néha. :) Úgyhogy tekerek, hogy minél előbb odaérjenek a táskáitok, hiszen tudom, hogy egy nő sem szeret várni az áhított darabra. Ami kell az kell, de rögtön…..
Abszolút nyárias, igazi vízparti ragyogás ez a hátizsákká alakítható táska! Vakító türkiz gyöngyvászonnal és kagylóhéj színű műbőr csíkkal kombináltam ezt a szép mandalás anyagot. Csodás kiegészítője lesz idén nyáron a ruhatáradnak!Itt megnézheted a többivel együtt. Kattints…..
A táskák világa Türkiz 2017.05.27 08:00:00
A hagyomány szerint a türkiz egyesíti a földet és az eget, összebékíti a férfi és a női energiákat. Támogatja az önmegvalósítást és a kreatív problémamegoldást; csillapítja a lámpalázat, ha tömeg előtt kell beszélni. Belső nyugalmat biztosít, miközben nagyon is éberek…..
A táskák világa Utazás 2017.05.20 08:00:00
Gondolkodtatok már az idei nyaraláson? Hová utaznátok szívesen?Bármi legyen az úticél egy jó hátizsák, mindig jó társ!!! www.monimi.hu..
A táskák világa Szavazás 2017.05.13 08:00:00
Tudtad, hogy a Young-bag hátizsákomat 3 féle képpen is lehet hordani? Te hogyan viselnéd?1. A vállamon hordanám.2. Hátizsák lenne belőle!3. Keresztben hordanám.Válassz!..
A táskák világa Boldogság 2017.05.10 08:00:00
A táskák világa Szett 2017.05.03 08:00:00
A táskák mellé igyekszem elkészíteni a hozzá illő neszesszert, mobiltokot és szemüvegtokot is! Jól mutatnak így együtt a táskában?..
A gyöngyvászonra nyomott mintákat egyedileg tervezzük kedvenc festőnőmmel, Aros Évával. Ezek a minták mind egyediek, méteráru boltban nem kaphatók. Más ilyen anyaggal nem dolgozik, csak a Monimi műhelyben készülnek ilyen táskák. Ez garantálja számotokra az egyediséget!  Ez…..
A táskák világa A részletek 2017.04.26 08:00:00
A táskák világa Monimi Crystal 2017.04.22 09:00:00
Új táska születik Mint azt már hallhattátok, egy fantasztikus új projektbe kezdtem. Szeretném az új nemezes táskáimat ásványokkal is díszíteni. Arra gondoltam, hogy ezeknek a köveknek különböző segítő hatásuk van, értékesek és nagyon-nagyon szépek. Ha ékszerként annyira…..
Ebből a videómból megtudhatjátok, mekkora is egy Lovely-Bag táska...
Az új kollekció a holnapon! www.monimi.hu..
"EX09 elkelt" Így egyszerűen mondva. A sok munka, adni valamit, alkotni. Ez az, amiért élek! Köszönöm, hogy megbecsülitek a munkámat.Drága? Ez a mindenem, amit adhatok. Szívem, lelkem, és rengeteg időm benne van ezekben a munkákban. Aki megveszi az tudhatja, látja és érzi. Imádom a nemezelést,…..
A táskák világa Kordbársony 2017.01.26 21:09:05
Sokan nem tudják, hogy pontosan mi ez az anyag, pedig gyakran találkozunk vele. Eláruljam? A kordbársony pamutszövetből készült, hosszanti bordás bársonyféle.A vetülékfonalat felbolyhozzák és a bordasűrűségétől és szélességétől függ, hogy milyen kinézetű lesz az anyag. Vannak mikrokord jellegűek,…..
~~~~~~~~~~~Karácsony és újév környékén nagyon sok hiedelemmel, babonával, népi megfigyeléssel találkozunk. Van egy csomó jó tanács: egyél lencsét, ne egyél csirkét, ne varrjál, ne mossál!... van a táskával kapcsolatos babona is: a táskát földre tenni azért nem szerencsés,…..
A karácsonyi ajándékozásban profik vagytok!!! Őrületesen változatos kéréseiteknek nem győztem eleget tenni! Egy kedves megrendelőm borostyán levelekre gondolt. ~~~~~~~~~~~~- Ó! De hogy is néz ki egy borostyán levél???... Hmmm.. Hosszas tanulmányozásba kezdtem borostyán fronton.…..
Azért dolgozom, hogy a kedvetekre tegyek! Ez többnyire sikerül is.~~~~~~~~~~~~~~Egy nagyon édes megrendelőm születésnapi ajándékot rendelt egyenesen a címzettnek. Azt kérte írjam rá a csomagra! Nektek MINDENT!..
Nagyon érdekes megbízást kaptam egy kedves megrendelőmtől. Amerikában élő lányának szeretett volna ajándékot küldeni és magyaros motívumokkal díszített táskát kért tőlem.Imádtam készíteni! A magyar népi motívumkincs gyönyörű és nagyon változatos. Az volt a célom, hogy…..
Tegnap csengetett a postás:-De hát én nem rendeltem semmit!!! Csomag érkezett, és én majd elájultam. Egy nagyon kedves megrendelőm és a gyönyörű kislánya küldött nekem ajándékot karácsonyra, amit saját kezűleg készítettek.Mellé pedig egy levél, amelyben megköszöni a táskákat és az egész éves…..
Gondolj időben a karácsonyra! Ajándékozz egyediséget! Te megvetted már az ajándékokat?..
Julcsi a leges-legelső vevőm. A diploma osztójára (mert rettentő okos) vásárolt tőlem egy táskát és akkor viccesen megjegyeztük, hogy ezzel férjhez is lehet menni! És íme, az álom megvalósult. Gratulálok a gyönyörű menyasszonynak és vőlegénynek!Kívánom, hogy minden hétköznap ilyen ragyogóan fényes…..