Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Szilágyi Imre

0 bejegyzést írt és 143 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ahhoz elég Pedro Coelhót olvasni, ha valaki szemet gyönyörködtető, bámulatos, könnyfakasztó, nyálban hosszan áztatott jelzőkkel ellátott gólokról, cselekről, hovatovább fairplay-díjat érdemlő futballepizódokról szeretne értesülni. Ha viszont az olvasó nem csupán „a futballért rajongani annyi, mint…..
Azt olvastam róla, hogy „derékba tört” a pályafutása. Az enyhe képzavar oka, hogy tavaly, a Fidesz választási győzelme után Simicska Lajos lemondott a médiabirodalmáról, például a Hír TV-ről, amelynek politikai háttérműsorát Kálmán Olga vezette. A közismert újságíró nyilván nem örült a…..
Hogy elkerülje a nyilvános megszégyenülést a magyar kormányfő még a kizáratás előtt elhagyni készül az EPP-t, de ezért még megpróbálkozik a zsarolással; Orbán még fölül is kerekedhet a Néppárton, már ha a populisták pártok jól szerepelnek az európai választáson és képesek lesznek összefogni; O1G -…..
Szilágyi Imre 2019.03.09 13:13:00
@az EU pénzek zsákolója:
És hogy képzeled megvalósítani, Tyutyuka?
:)
Az egész a Weber hibája. ..
Szilágyi Imre 2019.03.06 16:39:59
@GNDL: Pubika!
Miért gondolod azt, hogy a Fidesz rosszul jár a kizárással? Gondold végig az európai történéseket, az elmúlt néhány évben!
Alig van olyan EU tagállam, ahol a baloldal kormányozna. Az utóbbi 4 évben Macron (aki erősen bukásra áll) kivételével egyedül a balti államok egyikében sikerült parlamenti választást nyerni... egy liberálisnak.
Máshol mindehol erősen bukásban vannak.
A Néppárt tagszervezeteinek majdnem fele liberális. Ráadásul liberális törpepártocskák. Ez persze nem jelenti azt, hogy ne tudnák keresztülvinni a Fidesz kizárását. Csak van-e értelme? Azon kívül, hogy szétverik a Néppártot.
:)
A Fidesz bármikor élére állhat a konzervatívok és radikálisok tömörülésének. Sokan vannak. Többen, mint amit ti - idióta beszűkült agyú putyukák - el tudtok képzelni.
Gyurcsány Ferenc megint nagyot húzott. Azzal, hogy Dobrev Klárát jelölte a Demokratikus Koalíció európai parlamenti listavezetőjének, nem csak saját pártját helyezte új megvilágításba, de az egész ellenzéki oldal, sőt a Fidesz számára is erős kihívást fogalmazott meg. Nyilván, a puding próbája az…..
A lázadásra rá lehet fogni, hogy az a "közrend megzavarására irányuló anarchista, államellenes megmozdulás" - és be lehet vetni akár a TEK-et, vagy a hadsereget ellene. Most senkinek nem lehet az érdeke a polgárháború, mert nem vagyunk rá felkészülve és biztos a véres megtorlás. Gyurcsány már ezért…..
Szilágyi Imre 2019.02.10 17:30:25
@tegnaptuska: Béluska! Áh, dehogy! Már a kiindulópont hibás. Miért is kell Orbánt kipiszkálni a hatalomból?
Ez az első kérdés, amire nem tudtok értelmes választ adni, Béluska.
Életünket és vérünket, de zabot (Moszkvát és Pekinget) azt nem - üzente Orbán Washingtonba;  A Fidesz erősen konfabulál, hogy kellő formában tudja tálalni híveinek a zsidók kiirtását; Az FDP főtitkár asszonya kénytelen volt a nyílt színen, látványosan elhatárolódni nagy barátja, Orbán Viktor…..
Szilágyi Imre 2019.01.28 13:11:25
@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN:
Így van, Pubika! Erről szólt a CEU története. Marad a csak magyar diplomát kibocsátó részleg és megy az USA diplomát kibocsátó. Mert nem felelt meg a magyar törvényeknek.
No de ebben mi a rendkívüli, Pubika?
Szilágyi Imre 2019.01.28 13:15:05
@zsindekksz ISIS Al Qaida mind CIA projekt:
Majdnem, Pubika!
De azért nyugodtan előveheted az általános iskolai földrajz könyvet, hiszen a schengeni külső határ a magyar-ukrán és a magyar-szerb határ is.
Ennyire ostoba vagy, Pubika?
A nacionalizmusról a történelemből tudni, hogy az előbb-utóbb háborúhoz vezet, ezért jó volna visszaszorítani a mai Európában - mondta Elmar Brok; Ha a hagyományos nagy pártok nem tudják meggyőzni az embereket, főként a középrétegeket, hogy kézben tartják a bevándorlást, akkor hamar a valódi…..
Tegnap este azt firtatta Böcskei Balázs politológus egy tévéműsorban, vajon három hónap múlva emlékszünk-e arra, amit miniszterelnökünk mondott a kormányinfón. E sorok írója már most is közölheti, hogy Orbán Viktor emlékezeteset alkotott, soha ennyit nem beszélt a nyilvánosságról. Például: „Nem esik…..
Szilágyi Imre 2019.01.11 11:41:10
@Netuddki.: Hülye!
Ez szimplán megszólításod is lehet. Gondolkozz, Pubika! Minden normálisan gondolkodó politikus tisztában van azzal, mit ír róla az ellenzéki média. Ha nem ezt teszi, akkor esélye sincs arra, hogy a következő választást megnyerje.
Ennyi, Pubika.
Szilágyi Imre 2019.01.11 18:47:38
@Netuddki.: Nem ismertem a géptan tanárodat. De valószínűleg nem minden géptan tanár volt Pubi.
Én a hülyéknek tartogatom.
Szilágyi Imre 2019.01.13 09:46:56
@lujo1111: Szerinted. :)
Nem sikerül jogosulatlanul feloldani a másik fél Androidos telefonját? Nem gond, elég egy jól irányzott Skype hívás, és máris kikerülhető a feloldó minta, a jelszavas zárolás, az ujjlenyomat vagy éppen az arcfelismerés. A hibajavítás azóta már elérhetővé vált...
Magyarország lehúzta az Osztrák-Magyar Monarchiát - nélküle Ausztria tipp-topp lett:(Ma az Európai Unió parazitája lett a magyar politikai elit...: A magyar elitek a Monarchia és az Európai Unió keretein belül törekedtek a zsarolási potenciáljuk növelésére, amelyben ügyesnek bizonyultak. Az más…..
• Jönnek fel a jobboldali populista pártok, de hiú ábránd részükről, hogy az európai választás után blokkoló kisebbséget tudnának alakítani  • A magyar és lengyel jogállamról zajló vita jövőre is az európai politikai egyik meghatározó eleme marad  • A magyar kormány fafejű, fogalma sincs a…..
Lassan évtizedes tetszhalotti állapot után az ellenzék szerdán életjelet adott: kerestek és találtak eszközt a hangos, egyértelmű és közös tiltakozásra egy eszközeitől és méltóságától rég megfosztott parlamentben...
Szilágyi Imre 2018.12.12 17:57:45
• Trump rászabadította Orbánt a világra és most nincs aki megállítsa a magyar vezetőt, a Magyarországon jelenlévő nagy nyugati cégek pedig nem szeretik, ha a demokrácia és emberi jogok miatt zargatják a kormányt  • A magyar miniszterelnök a politika új technológusa, feltalálta a modern…..
Szilágyi Imre 2018.12.08 16:14:04
@FCUK28:
Jajjjajjjajj! :)
Párszázas?
Egy másik portálon országos tüntetésről regélt egy idióta.
Azt volt képes mondani (írni), hogy az egész országot érinti.
:)
Megkérdeztem tőle, hogy Nagykanizsa az ország része-e. Mert itt csend van.
:)
Válasz nincs.
Szilágyi Imre 2018.12.08 19:56:00
@boborján20:
Prüntyőke!
Igen, tetszik. Tudod, Prüntyőke, mindaddig, amíg arról szól a törvény, hogy a lehetőségét teremtik meg a több túlórának és nem a kötelezettségét, addig rendben van.
Hogy ezt te miért éled meg traumaként, leszarom.
További kellemes estét neked, Prüntyőke! Remélem, megvolt a napi maszturbálásod és orgazmusod!
:)
Sajnos, nem találtunk jobb szót, minthogy bunkóság. Kósa Lajos, Tarlós István és Hoffmann Rózsa nyilatkozott a CEU-ügyről, a Dumb és Dumber című film színvonalában. Kilógott a kapanyél...
Szilágyi Imre 2018.12.07 13:27:32
@Punxsutawney Mormota:
Na látod Prüntyőke, ez az alapvető probléma.
Az persze nem igaz, hogy fogalmam sincs, mi az a CEU, hiszen régi közgázos csoporttársam, Greskovics Béla a CEU oktatója. Valószínűleg előbb értesültem a CEU magyarországi létezéséről, mint ahogy te azt gondolod. :)
De ez lényegtelen, hiszen nem rajtam áll vagy bukik a CEU budapesti, amerikai diplomásainak a jövője.
De térjünk vissza az alapproblémára, amit felvetettél!
Való igaz. Magyarországon azon a néhány ezer idiótán kívül, aki pattog, mint kecskeszar a deszkán a CEU miatt, a nagy többségnek halovány lila fingja nincs, mi az a CEU.
Így van, Prüntyőke.
:)
Szilágyi Imre 2018.12.08 09:38:56
@Punxsutawney Mormota:
Prüntyőke!
Tévedés. Azért, mert az ELTE-n van, az még közel sem jelenti, hogy a világ összes egyetemén van.
:)
Még Magyarországon sincs máshol, pedig a Magyarországon lévő többi egyetem is beletartozik a világ összes egyetemébe. Ugye, Prüntyőke?
Sőt!
Ezentúl az ELTE-n sem lesz, Prüntyőke.
:)
  Még ki sem hűlt Szávay István mandátuma, Volner János máris rohant a Fidesz propagandagépezetének legfontosabb bástyájához, a Magyar Időkhöz, hogy tudassa a közvéleménnyel: Szávay csupán a kezdet. Még legalább három jobbikos képviselőt fognak levadászni.   Ha pedig Volner ezt üzeni, akkor azt…..
Életveszélyes fenyegetés nagy nyilvánosság előtt, közveszéllyel fenyegetés - ezeket a vádpontok messziről is egyértelműek a fideszes képviselő Molotov-koktélos fenyegetőzéséből. Ennek ellenére az ügyészségnek csak akkor tűnt fel, amikor már Polt Pétertől kérdeztek róla...