Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pitzburg

0 bejegyzést írt és 24 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Attila a régi ügyfél-új ügyfél különbség klasszikus rejtélyével szembesült: hiába járt le a Fibernetnél a szerződése és hiába próbálják is marasztalni, még mindig jóval magasabb árat kéne fizetni a szolgálatásért, mintha új előfizető lenne. De nem, aki évek óta…..
Milán levele megmutatja, milyen az, ha egy áruház jól hangzó pontgyűjtő akciót indít, csak éppen nem szervezi meg rendesen, így a pozitív hatás helyett lesz egy rakás dühös vevője. Érdekes esetről számolhatok be nektek. Családunk belevágott a nyáron a Tesco és a Tefal…..
Klasszikus magyar találmányok sorozatunkban a Rubik-kocka után most az ügyféllekoptató ügyfélszolgálatot mutatjuk be. Működése az adott cég ügyfeleinek megalázását, majd megnevelését célozza. A jó magyar ügyfélszolgálatos az ügyfelet olyan állapotba hozza, hogy az soha…..
Márton furcsa, üledéskes + valami oldott szennyezést is tartalmazó Margitszigeti ásványvizet vett a Batthyány téri csarnokban. A tulajdonos Pepsi azzal hitegette, hogy a laborjukban megvizsgálják, aztán eltüntek és nem válaszolnak a megkeresésekre, miközben a zavaros, egészségre…..
Barcafan bár fizet a Sport 1-ért, nézni nem tudja, mert azt a Fibernet már nem sugározza. Az ügyfélszolgálat szerint nem tudtak megegyezni a csatornával, ezért kikerült a csomagból, amit ezen felül még jól át is rendeztek. Lehetséges, hogy ügyfeleket nem értesítették a…..
A Homár a civil életben, ha ügyfélszolgálatra keveredik, leginkább mulyának, sőt megalkuvónak mondható, de arra azért még én is hevesebben reagáltam volna Jénél, ha egy pénztáros egyszerűen kettétöri a bankkártyámat, majd eszébe sem jut kárpótolni érte. A hülyeség és…..
T.P. végignézte, ahogy a Plus pénztárosa a sóskát a spenóttal összekeverő vevőt abuzálta, majd feldúltan megírta a történteket az áruház vezetőségének, végül a levelet szétküldte, ahová csak bírta.Tisztelt Plus Áruházak Vezetősége!A tegnapi napon fél 11 körül…..
  Pár napos ausztriai nyaralásunk hozott végképp kedvet a szelektív hulladékgyűjtéshez, de egyelőre nem ment minden simán. A lenti levél olvasása előtt épp egy dupla környezettudatos megmozduláson voltunk túl, mivel a Péter által is hivatkozott oldal szerint a Lövölde…..
Tékozló Homár Zaklat "a bankom" 2008.09.25 11:38:00
Egészen elképesztő, orwelli figurák dolgozhatnak a Raiffeisen egyik fiókjában, ha hihetünk g. élménybeszámolójának. A bőrkabátos tartótisztek unatkozó alkalmazottak azzal szórakoznak, hogy halálra terrorizálják telefonon, smsben, újabban pedig családtagjai basztatásával,…..
Az adóhivatal érdekes módon egyirányúsította ügyfélszolgálati kommunikációját. Ha nekik van bármi problémájuk akkor vigyázzba kell állni, ha a t. adófizető szeretné vissza a pénzét, iwiwen is előbb lesz meg az illetékes, mint az irodában: Ma már ezt az emailt irtam…..
Az alanti levél lendületesen átkozódó stílusa emberileg abszolúte érthető: Katit gyors egymásutánban kétszer ültették hintába, és még 40 ezer forintot is ki kell köhögnie. Először - lássuk be, a maga szempontjából igen ügyesen - megszívatta a Gázművek behajtócége azzal,…..
Ez akár úgy is tűnhet, hogy egy képrejtvény, de persze nem az. Nagyon szívesen vennénk viszont ha valaki megfejtené, hogy mi történhet a képen. A legjobb megfejtést kitesszük az oldalra.tiboru: Egyszerű. A világon először megfogant az átok: szarj kaktuszt!nagytomsky: A Terminátor…..
Kong az ürességtől a részben híres angol focisták pénzéből épített bevásárlóközpont, úgyhogy szegény bérlőknek már ósdi cseleket kell bevetniük pár ezresért. KB csaja nem bírta felpróbálni a bugyit, mert rá volt csiptetve egy nagy lopásgátló, de később kiderült, ez…..
A múltheti mérgelődőknek üzenjük, hogy a válogatásba csak a leglazábbak kerülnek - meg a legbénábbak. Bár ahogy ezt a válogatást elnézzük inkább csak az egyik csapatot sikerült összeválogatnunk.- Gruby- Horgász- Heti Hack- Én és a bundám- Én- Peti Wan…..
Tudjuk, hogy hiányzott mindenkinek a Subba (L) iWiW. Képzeljétek, egy páran már a saját haverjukat küldték be hogy legyen ma is válogatás. Gyönyörű és tehetséges emberek, csak most, csak nektek. - Szent Biblia - Mint két tojás- Szabadíts fel- Bütyök- Tortám-…..
Mint minden ebben a szottyadt országban, a kulturált pénzbehajtás is gyerekcipőben jár. Gábor testvérét hajnalban zaklatták a Raiffeisen behajtási csoportjától, miközben Gábornak eddig csak egy smst bírtak küldeni az 5000 forintos tartozása miatt: Tisztelt Ügyintéző/Behajtási…..
Már a mobilszolgáltatók sem érzik annyira magukénak az MMS-t, különben hogyan fordulhatna elő ilyen paranormális jelenség, mint Attila esetében, akinek 11 hónap alatt ért célba explicit képüzenete:Nem tudom, más mennyire használja az MMS szolgáltatást, én elég ritkán élek…..
Tékozló Homár Fogda 2500-ért 2008.04.25 16:05:00
Új rekord született rendőrségi pénzbehajtás kategóriában. Naiv gyalogost egy 75 ezer forintos fantom(?)büntetés miatt rabosította a jard, majd elvitték éjjelnappali postán feladni 2500 forintot, amivel kiváltotta aznapi fogdáját. Kellett a pénz cigire, vagy mi? 2008. március…..
Az ötlet már a sztrájk előtt felmerült, de mostanra a jó Index ki is nyomozta, hogy tényleg perelhető a BKV, amiért nem biztosított elégséges szolgáltatást a hétfői sztrájk 24 órájára, illetve nem hajlandó egy nappal meghosszabbítani a bérletek érvényességét. "A…..
Igazi össznépi poszt következik, mert többeket megihletett az "emberszeretet gazdag érclelőhely" kifejezés illetve a körülette látható levél. Persze nehéz ellenállni egy "SZERENCSEKÍVÁNAT -A ELEKTRONIKUS LEVÉL NYERT LOTTÓ" kezdetű emailnek, a Homár sem tett…..
Ezt annyian megírták, hogy bár biztos mindenhol körbement már így hónap közepén, muszáj itt is megemlékeznünk róla. A havibérlet megszűnésével trükkösen emelt árat a BKV, hiszen az eddig 30-31+5 nap helyett most februárban pl 29 napos lett a 30 napos bérlet. (Mondjuk nyilván…..
pitzburg 2008.02.13 23:32:55
Zorgon egy igazi kisközösségi szarkavarást dokumentált alábbiakban. A problémája igen egyszerű, új szomszédai lettek az igen mulatságosan Hegyvidéknek nevezett kerületben, akiknek semmise jó, bárhova parkol. Nemtetszésüket eleinte verbálisan tudatták, a következő parkolóhelyen…..