Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bouwo

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Húsz százalékos kamat egy évre, ez aztán az igazán jó biznisz. Híre is ment Cegléden és környékén, hogy van a csodabróker, aki ennyit ígér, s hosszú tömött sorokban hordták is hozzá a zsét a sóher hazárdőrök éveken át. Ez a porfolio.hu-hoz eljutott, Hungária-dőlés…..
Olvasónk igen nehéz helyzetben él három kiskorú, iskolás gyermekével. Egy házat szeretnének, amelyet szívesen törlesztenének részletekben. Aki tud, segítsen! Elmesélné történetét? Segítségre szorul? Van egy hasznos ötlete? Írjon a szegenyekvagyunk@gmail.com címre !! Az…..
Az adott FNA-koncepció a gyakorlatban megvalósítható. Arra kérek minden aktuális és potenciális kritikust, hogy a megvalósítás esetleges hátulütőit, a negatívnak vélt allokációs, redisztribúciós és munkaerő-piaci hatásokat, beleértve a finanszírozási kockázatokat is, és…..
bouwo 2015.04.15 13:30:11
@para_noir:
Persze a keményen dolgozó ápolónő, tanár, takarítónő, segédmunkás, stb IS megkapja a havi százast, és mellé jön még a fizetése.
Orbán G. Viktor aszonta az évértékelője és a kétharmadba kerülő veszprémi vereség után, hogy: "a szavazóik egy része nem elégedett velük, aminek egyrészt az lehet az oka, hogy valószínűleg több egyeztetést, lassabb döntéseket várnak". Ezt a "több egyeztetést" úgy gondolja…..
ProgBlog Kapitalista kiáltvány 2015.03.06 02:11:04
„... and Socialist governments traditionally do make a financial mess. They [socialists] always run out of other people's money. It's quite a characteristic of them.” („... és a szocialista kormányok hagyományosan pénzügyi káoszt csinálnak. Ők [a szocialisták] mindig kifogynak a…..
Akadnak tanulságai vasárnapi veszprémi eredménynek azon túl is, hogy megszűnt a Fidesz-KDNP kétharmados parlamenti többsége, így az alkotmányozó hatalma az Országgyűlésben. Tulajdonképpen éppen a rövidtávú következmény számít a legkevésbé jelentősnek. Egyfelől, mert a…..