Regisztráció Blogot indítok
Adatok
József Roland Pusztai

50 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
És akkor a mai nap igazi résztvevője, a Vicc Beatz csapat. A group első mixtapeje 2008-ban látott napvilágot, azóta meg már kettő is megjelent belőle. Ha bármire szükségetek lenne a csapattal kapcsolatban, akkor irány a hivatalos weboldala a csapatnak. Felesleges dumával nem is…..
A mai napi mixtape, talán jogosan mondhatom, hogy a műfaj egyik legmeghatározóbb alakjának halála évfordulójára kiadott 16th of June. Szerintem tényleg senkinek sem kell bemutatnom Mr. Shakurt, mert aki legalább egy fikarcnyit is foglalkozik/foglalkozott ezzel a stílussal, tudja, hogy…..
Az este második fellépője nem más, mint Juicy J, és a pár napja világot látott 100% Juice. Elég erős vendég felhozatallal rendelkezik a mix, úgyhogy ha másnem ezért érdemes lesz belefülelni, mit tudhat. Nem is húzom tovább a szót, a lehetőség előttetek a Tovább gomb után. Jó…..
Fresh Mixtapes Curren$y - Cathedral 2015.09.12 22:31:45
Picit megcsúszva, de annál nagyobb szeretettel ma este 3 mixtape kerül kerítékre. Első lépésként Curren$y legforróbb mixtapeje. Jelen esetben egy elég rövid (7 számos) kiadványról beszélhetünk, de talán annál ütősebb. Viszont ezt mindenki döntse el maga. Jó…..
Az eddigi trendbe ismét egy kicsit belepiszkálva, ma sem egy mixtape lesz terítéken, hanem egy ingyenesen elérhető lemez. Nem mástól, mint Talib Kweli úrtól, aki ezzel az albummal kifejezte álláspontját a pénzről, mint olyanról. Úgy gondolom senkinek sem kell bemutatnom kiről is…..
Mára ismét visszakanyarodunk a tengerentúl világához, és Ricky Rozay szinte még forró finomságával kedveskedek Nektek, a legújabb szerzeményével a 'Black Dollar' kiadvánnyal. Vegyesen találtok majd benne zsír új, és eddig kiadatlan számokat is, remélem élvezitek majd. Jó…..
Fresh Mixtapes Bankos - Mappa 2 2015.09.07 22:37:43
És akkor a hétfőre való tekintettel ismét egy magyar albummal kedveskedek Nektek. Nem kisebb név, mint Bankos úr, Mappájának második része került terítékre. Nem is húzom tovább a szót, jó hallgatózást! Tracklist: 1. Intro 2. Grandioz 3. Invázió 4. Devine Forces Rmx 5.…..
Kedves párom unszolására, úgy döntöttem egy picit több magyar dolgot kaptok, aminek első lépéseként minden Vasárnap ViccBeatz cuccokra számíthattok. Egészen az első (2007-es) ingyenesen megjelentetett 'Egy Élmény Volt' című korongtól kezdünk, és a legutóbbi Dj Fegz féle, VB…..
Üdv srácok/lányok! ezer év után ismét visszatért a blog, remélhetőleg kicsivel nagyobb sikerrel mint ezelőtt. Hosszú idő elteltével egy válogatás mixtape keretein belül ünnepeljük meg az újranyitást. Nem kisebb név, mint a HipHop TXL mixtapeje kerül ma terítékre, remélem…..
Fresh Mixtapes HipHop Beats Vol. 2 2015.04.14 23:09:53
Ma este egy sikeres kezdeményezés, talán még sikeresebb folytatásával térek vissza. Ez nem más mint, a már egyszer szereplő HipHop Beats folytatása, tele olyan underground arcokkal, akiket talán nem is ismertek, és itt az ideje, hogy megismerhessétek Őket. Jó…..
Természetesen róla sem feledkeztem meg, vagyis a halálának az évfordulójáról. Eazy E-t úgy gondolom nem kell bemutatnom senkinek. Nem kisebb slágereket köszönhetünk neki, mint az 'Only If You Want It', a 'Boyz N' Tha Hood' vagy esetleg a 'Real Muthafukcin' G's'. Nélküle szintén nem…..
Talán vitatkozhatnánk Minaj kisasszonyról nap estig, hog ykinek a kedvence, vagy hogy mennyire tehetséges. De az mindenesetre biztos, hogy Ő már 2009-ben is igyekezett oda tenni magát ilyen téren. Mindezek után nem is szeretné szaporítani a szót, itt van hát Nektek a 2009-ben…..
És akkor a mai utolsó, legyen egy kis kedveskedés a Young Thug fanatikusoknak, méghozzá a No Fucks Vol. 2, egy igen friss kis tape.Több dolgot úgy érzem nem is fűzök hozzá, tessék tölteni, és aztán ítélkezni. Jó hallgatózást! Tracklist: 1. Young Thug - Check 2. Young…..
A mai estét kezdjük egy kis plusszal, egy ajándék 5 számos mixtape-pel, Ty Dolla $ign, és Wiz Khalifa gondozásában kiadott 'Talk About It In The Morning EP'. Fogadjátok egy kis hangolódásként a másik két mixtape előtt. Jó hallgatózást! Tracklist: 1.Wiz Khalifa & Ty Dolla…..
Természetesen az előző kettő post után, elmaradhatatlan a trilógia harmadik része, ami egyfajta cseresznye szem a tejszínhab tetején, már ha szabad így fogalmaznom. Részemről a trilógia egyik legerősebb daraja, de mindeki döntse el maga, hogy melyik amelyik a legközelebb áll…..
Akkor ma este érkezik a tegnap beígért Ace Hood mixtape folytatása. És akkor mindenki számára itt, a Starvation 2. Jó hallgatózást! Tracklist: 1. Root of Evil (Intro) (Prod by Young Chop) 2. Goin Down ft. Meek Mill (Prod by Lee On The Beats) 3. Got Damn ft. Plies (Prod by The…..
És igen, megint a #KoolKaskoKedd, igaz megkésve, de annál nagyobb szeretettel. Annyi érdekessége van ennek a kis tape-nek, hogy itt csak, és kizárólag Német anyanyelvű előadók lesznek hallhatóak. Jó hallgatózást! Tracklist: 1. INTRO 2. Genetikk - Champions 3. Celo…..
Igyekszem a keddi napot pótolni, ahogy csak sikerül, ezért elsőként jöjjön egy Ace Hood mixape, a Starvation-trilógia első része. Ha minden jólmegy, akkor holnapra megkapjátok a másik két részt is, addig pedig, itt az első, és egyetlen, ami kirobbantotta a trilógiát. Jó…..
A mai nap második résztvevője pedig nem más, mint Boosie Badazz A.K.A. Lil' Boosie. Mr Boosie és a branch úgy döntött, hogy kidobnak egy új mixtape-et. Hogy hogyan sikerült? Döntsétek el Ti. Jó hallgatózást! Tracklist: 1. Boosie Badazz Ft Lee Banks, Juicy Badazz, Quick Tone -…..
A-Yo mindenki! A múlthéten ismét kisebb-nagyobb problémákba ütköztem, úgyhogy az egész hét, egy kicsit megcsúszott. Így hát a következő hét napban duplázni fogunk minden nap. Kezdjük is akkor egy friss és ropogós mixtape-pel a hetet T-Pain kezei közül, DJ Drama gondozásában.…..
És akkor még egy kis pótlás, mert majdnem elmaradt. Ismét szombat, ismét #Gersyssombat. Igaz, nem a legfrissebb, de annál izgalmasabb nóták a mixben. Jó hallgatózást! Tracklist:  1. DJ Gerysson - Intro (prod. by: Frog) 2. Saigon - Prepare for War 3. The Roots / John Legend -…..
A tegnapi napra való tekintettel (igaz kicsit megcsúszva) de boldog születésnapot szeretnék kívánni DJ Premiernek, a "Boom Bap" koronázatlan királyának. Idén töltötte a 49. életévét a Houstoni fenegyerek, az egykori GangStarr DJ-je és oszlopos tagja (R:I.P. Guru!). Nem is szporítom…..
Ismét szombat, ami részemről annyit jelent felétek, hogy ismét #Geryssombat. Mára az Ízlésterápia 100. adását hoztam el nektek, annak is a Rap verzióját. (Egyszer talán megkapjátok a Funkot is :)) További hozzáfűzni való nincs, úgy gondolom. Jó…..
Fresh Mixtapes DJ Mustard - Ketchup 2015.03.20 15:14:00
DJ Mustard úgy érezhette, amikor kiadta ezt a mixtape-jét hogy egy kicsit fel kell ráznia a dolgokat. Szerintem egészen jól is sikerült neki, és jól döntött hogy a mustár mellé, egy kis ketchupot is dob. Jó hallgatózást! Tracklist: 1. Timbo Speaks 2. intro 3. Burn…..
És akkor a másik résztvevője a mai napnak is befutott. Egy kicsit maradva szintén a déli vonalnál, viszont már inkább az aktuálisabb, frissebb zenei kategóriából. Két, úgy érzem elég jeles képviselő T.I. és DJ Drama hozott tető alá, egy igen csak banger mixtape-et, de ezt…..