Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Csaba Zsuzsanna

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hajlamos voltam azt hinni, hogy nem szeret, pedig csak arról szólt a mese, hogy nem én voltam az első a szívében. Gyermekként az ilyesmit nehéz megemésztened, betonként fekszi meg a gyomrod, téglaporként tapad reggeli, izzadt homlokodra. Tapadt, tapadt, dörzsöltem évekig, de nem jött le, pedig ott…..
Úgy gondoltam, hogy veszem a fáradságot és a választókörzet egészéből kiemelve Sopront, elemzem egy kicsit a vasárnapi eredményeket. Találtam is pár érdekességet. A pártlistákra és az egyéni jelöltekre leadott szavazatok eredmények a következők lettek: Fidesz             50,95 %              …..
Soproni migránsok Miközben a magyar kormány harcol Brüsszel bevándorlás politikája és Soros György ellen annak megakadályozása érdekében, hogy Magyarországra ne jöhessenek külföldről olyanok, akik elveszik a munkánkat és nem tisztelik a kultúránkat, addig Sopronban mindennapi konfliktusokat okoz a…..
Csaba Zsuzsanna 2017.07.29 18:40:50
Az emberminiszter a diákolimpikonokkal próbálta megmutatni, hogy lám, vannak még olyanok, akik nem zendülnek a kormány és oktatáspolitikája ellen. "Ezek a fiatalok magyar iskolában tanulnak és a világ élvonalában vannak. Ide mindenki fehér ingben jött, de nem az ing számít, hanem…..
Emlékszel, amikor tilos volt énekelni:  "Ha én zászló volnék, sohasem lobognék,Mindenféle szélnek haragosa volnék,Akkor lennék boldog, ha kifeszítenének,S nem lennék játéka mindenféle szélnek." Emlékszel, hogy mégis énekeltük? Emlékszel, amikor tudtunk a sorok között…..
Csaba Zsuzsanna 2015.03.07 16:31:42
@Ms Diane Choksondik: De! A zsidókat akarta listázni!
Eredetileg az volt a tervem, hogy kicsit undok leszek és rendhagyok, a kormány tagjainak ízléséről ejtve néhány szót. De változott az agyállásom, úgyhogy nagyon undok leszek. Már évekkel ezelőtt kialakult egyfajta kölcsönösség a kormány és köztem. Ők szarnak rám, én meg…..
Csaba Zsuzsanna 2015.02.21 21:36:37
@maxval bircaman szerkesztő: Nem! nagyon jó a blog!