Regisztráció Blogot indítok
Adatok
CSM csizo

0 bejegyzést írt és 30 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A magyar királyok, királynők, főemberek és családtagjaik legfontosabb temetkezési helye évszázadokig a székesfehérvári királyi bazilika volt, amelynek szervezett kirablása 1543-ban, a város török megszállásával kezdődött el. A mintegy másfél évszázados török hódoltság alatt az épület romba dőlt,…..
Na jó, talán annyira mégsem nehéz kitalálni. Segítségként: M-mel kezdődik, és észároslőrinccel végződik..
CSM csizo 2018.08.03 14:48:41
@Cycmen: Nyugodj meg, semmi baj. Butaságod mértékét az eszetlen posztjaid száma pontosan kifejezi.
A B1 blognak névtelenül nyilatkozó rendőrök szerint lefeleződhet az utcán lévő rendőr állomány, miután megszűnik a rendőrök túlóra-pénze...
CSM csizo 2018.07.19 21:28:51
@Burgermeister: Onnan veszi, hogy :7/2015 HM rendelet záró rendelkezések 88. § Hatályát veszti a 62.§, a 63. § (3) és (5) bekezdése, valamint a 64. § (1) és (2) bekezdése. Csak ezeket kell megnézned.
Útitárskrém, víkendsajt és joghurthab. A kommunista konzervipar remekei, alufóliában sült löncshús recepttel. ..
CSM csizo 2018.06.24 05:47:06
Egy balesetet hajlamosak vagyunk a véletlenek gonosz összjátékának tekinteni. Ezzel felmentjük a felelősöket, és semmit sem tanulunk az esetből, hiszen a véletlen kifürkészhetetlen. A 2003-as paksi üzemzavar egyáltalán nem volt véletlen. Konkrét emberi hibák sorozata okozta a bajt, ezzel rámutatva…..
Rendhagyó, de nem túl hatékony módszerrel hosszabbították meg a forgalmikat Szerbiában. Ahelyett, hogy az új érvényességi időt a műanyag kártyára írták volna, adtak a regi forgalmi mellé egy igazolást. Ezen az igazoláson az szerepel, hogy a forgalmit meghosszabbították, és az igazolás alkalmas arra,…..
Nem nagyon lehet azon vitatkozni, hogy a magyar oktatás hatalmas terhet ró az óvodából játszadozva kijövő kisgyerekek vállára. Összeszedtük mi az, ami mégis hiányzik az iskolapadot elhagyva az életünkből - ja és persze a telített kerettantervből. Nagyszerű, hogy az iskolapadból kilépve értelmes…..
  Felhőtlen boldogság  Gazdagabb lehetsz, mint én, de biztos, hogy nem vagy nálam boldogabb – mondta egyízben a spanyol tanárunk, amivel gyakorlatilag mindent elárult a dominikai életfelfogásról. Nem hajszolják a pénzt – nincs is –, viszont lerí róluk, hogy boldogok. Nem érdekli őket, ha öten…..
  Az egyik személyes kedvencem a vaskos népi ostobaságok közül. A mai, fiatal városlakók - szerencsére - már szinte azt sem tudják, miről van szó, ám sokan - elsősorban vidéken és az idősebbek körében - még mindig komoly nosztalgiát táplálnak a sorkatonai szolgálat iránt. Ez persze túlmutat a…..
Nem, nem miatta fejlődöm, és nem, nem tesz jobb és sikeresebb emberré a komfortzónán kívüli lét. Félek tőle, kényelmetlen, és minden porcikám ellene van, hogy erre a ködös fogalomra hivatkozva és motivációs könyvek hangzatos kiemelésein csüggve belevessem magam halálosan idegen szituációkban,…..
CSM csizo 2017.08.17 19:56:35
@ikke i drift: A kerék is a komfortzóna szélesítése miatt lett feltalálva, ahogy minden más az életet megkönnyítő eszköz.

Ahogy egy újszülöttnek minden vicc új, úgy ez a komfortzónás különböző előadáso és tréningek is újak bizonyos embereknek, amikor találkoznak vele.
Jó esetben hamar rájönnek, hogy hülyítés, másik jó esetben élvezik, hogy hülyítik őket.

Komfortzóna helyett azt mondták: minden kezdet nehéz.., de még nehezebb a folytatás. A 10000mérföldes menet is egy lépéssel kezdődött, stb.

De a legjobban: "a nincs lehetetlen, csak tehetetlen!" ügynök mondókát rühelltem, mikor ismerőseim kedvességemnek köszönhetően rajtam gyakorolták a másodállásuk előadói művészetének megalapozását, amihez a milliomos életük reményét fűzték.
5 eset is volt mostanában a családunkban, ahová rendőrt kellett hívnunk. Mi voltunk a szenvedő alanyok, de azt előtte nem gondoltuk volna, hogy az igazi szenvedés az maga a rendőri eljárás lesz. Azóta, ha meglátok egy grasszáló rendőrkocsit tele vidám rendőrrel, mindig felvetődik bennem a kérdés:…..
A remény rabjai Shawshank Redemption 1994 „Az emberek egy nagyon fura fickónak tartanak.  Pedig nem vagyok. Ugyanúgy van szívem, mint minden kis kölyöknek. Egy befőttes üvegben. Az asztalomon.” Nehéz nem mosolyogni a rémisztgetés királyának eme okfejtésén. Mert lehet akármekkora horrorkirály és…..
Korábban szó volt a női pucér test szépségeiről, és úgy gondoltam, hogy ne csak a férfiak nézelődjenek, hanem Mi, Nők is :) Következzen tehát egy lenyűgöző gyűjtemény, amely megmutatja és kiemeli az emberi test hihetetlen erejét, fizikumát és formálódási készségét. Inspirálnak és edzésre…..
CSM csizo 2017.06.18 18:58:11
@decoati: Több nő gyönyörködik a fotóin, mint a tieiden, szóval nem öncélú, ellenben a hozzád képest sokkal jobban kinéző férfi leszólása viszont az. Igazad van, tényleg nem irigység, egyszerűen az önbizalom hiánya.
Gyakorlatilag a semmiből bukkant fel bő egy hete az ataribox.com weboldal, ahol is egy titokzatos Atari konzolról készült ízelítő videó fogadta a látogatókat. Sokan rögtön kétkedve fogadták a dolgot, és ügyes átverésnek gondolták az egészet, míg mások egyszerűen csak egy…..
CSM csizo 2017.06.17 17:32:05
Sokan mondják, nincs elég pénz az egészségügyben, ha volna, az minden problémát varázsütésre megoldana. Az átélt tapasztalatok alapján finoman szólva is kétlem ezt. Tisztelt blog olvasók!   Adva van egy gyönyörűen felújított budapesti sztk rendelő és a benne dolgozó háziorvosom, aki nem mellesleg…..
Jóval azután, hogy a fogyasztókra gyakorolt közvetlen hatás már elmúlt, a cigi, alkohol vagy kannabisz melléktermékei még mindig kimutathatók a vérben, vizeletben vagy a hajban. Ugyanakkor bizonyos szerek esetében egészen sokkoló, milyen gyorsan eltűnnek a szervezetből. Az LSD…..
CSM csizo 2017.03.22 05:59:12
@Colonel H. Stinkmeaner: a cigaretta és az alkohol is teljesen ártalmatlanok, ahogyan a fegyverek is. Nem tehetnek semmiről.
A kitűnő érvelésből kifelejtette, két ütős dolgot: egészségre gyakorolt jótékony hatása és a gyógyíthatatlannak hit betegségek ellenszere.
„Jajj de fog ez holnap fájni” – mondta egy kígyómozgásban ide-oda tekergő nő a rogyasztott lábbal rugózó párjának a Papp László Sport Aréna küzdőterének leghátsó sorában, péntek este fél tíz magasságában. Közben a pultnál otthonról kiszabadult családapák próbáltak udvarolni a büfés lányoknak olyan…..
Az SJCAM egy jó minőségű kamerákat gyártó cég, mely a GoPro vetélytársa kíván lenni. Az SJ7-es modelljükkel ők is beléptek a 4K-s kamerák világába. Bár sok gyártó hirdeti kameráját 4K-sként, de ezek mint interpolált videókat készítenek, így jobb minőséget nem kaptunk, hanem csak egy szoftveresen…..
  Fotó: Alan Cleaver/Flickr   Az angolszász világban „toxikus dolgozó”-ként aposztrofált munkaerő ismérvei: önző, arrogáns, nincs benne empátiakészség a kollégáival szemben, sőt, még abban az esetben is elnyerheti valaki a „toxikus dolgozó”-jelzőt, mert az elviselhetőség határait feszegetve…..
CSM csizo 2016.12.25 13:45:41
52 megapixel, 5x-ös zoom, élesség utólag, DSLR minőség, telefon méretben? Ez a Light L16...
Ma veszi kezdetét a "16 Akciónap". Ennek célja, hogy felhívja a figyelmet a nők elleni erőszakra; a világ sok pontján egyidejűleg rendezett kampánysorozat zéró toleranciát hirdet a nők elleni erőszakkal szemben. Szükség is van rá, mert egy felmérés szerint a magyarok többsége nagyon elnéző a…..
Kezdjük azzal, hogy simán el tudom képzelni, hogy az amerikai légierőben a jelzáloghitelt nyögő, emiatt drogkereskedelemmel foglalkozó, DE kiváló pilóták szolgálnak, sőt, azt is elhiszem, hogy az amerikai kormány tagjai között perverz, alkoholista szexőrültek vannak, azt meg…..