Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Fonix79

4 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem fogunk mozizni és pattogatott kukoricát majszolni a KÖKI Terminálban, habár sokáig úgy volt, hogy a bérlők között egy multiplex is lesz, ami magyarul annyit jelentett volna, hogy Kispesten 10 év után megint nyílt volna mozi (2000-ben zárt be a Hunyadi). Szóval mozi, az mégsem.…..
Köki Gerillagrill a KÖKI-n 2011.05.26 14:32:00
A KÖKI-t nem szokás a Hősök terével egy lapon emlegetni (ki tudja, miért), pedig neki is vannak szobrai, arcképcsarnoka, 'akikre büszkék vagyunk'-tablója, hősei. Figurák, akik itt vetették meg a lábukat a felüljáró fekete színű, pöttyös gumipadlóján, és ha nem is itt haltak…..
A Neorave közönségét április 30-án hatalmas meglepetés várja, hiszen a partyra a szervezők 2 külföldi dj-t is elhívtak, méghozzá mindkettőt Ausztriából. A nagyteremben a Neorave szokásos fellépői, blasterNOX, Protonic, DJ Flatline, Bordee és Cry mellett Nightforce hozza majd…..
Ritka még manapság az ingyenes kiadvány, de szerencsére létezik egy ilyen sorozat a szcénán belül is, így van szerencsém egy kis album-ajánlót prezentálni. A Crush On Hardcore projekt a harmadik fejezetéhez, vagy a címe szerint egy új korszakához érkezett. Az előző két…..
Ravers Unite! Miért a hardcore? 2008.02.22 11:58:00
Sokszor kérdezik tőlem, miért hallgatom még mindig "azt a régi unalmas" zenét. Erre én enyhe gőggel szoktam odavetni a választ: "mert azóta sem tudtak jobbat csinálni". Ez persze valóban nagyképű és meggondolatlan szöveg, csakhogy én nem a zenét magát veszem…..
Múlt hét szombaton a B7 nevű szórakozóhelyen voltam, ahol egy számomra meglehetősen nemmindennapi élményben volt részem. Előszöris tudni kell a B7-ről, hogy nem egy underground hely, hanem egy színvonalas kommersz (nem rossz értelemben vett kommersz) szórakozóhely. A Remember the…..
Üdv minden olvasónak! Először egy kis bemutatkozással kezdeném. Főnixként ismer a "raver-társadalom" itthon. Rave-et és happy hardcore-t 94-ben kezdtem el hallgatni a Scooter révén, aztán jött a többi híres előadó. 98-tól kicsit parkolópályára került a stílus, mivel…..