Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ellee

0 bejegyzést írt és 34 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Full spoiler persze, de beszarás, mennyire jó volt. Ez az évad elképesztően faszán sikerült, ha a magyar verzió csak fele ilyen jó lesz, éveken át megvan az egyik biztos pont a műsorrendben. ..
Az Entertainment Weekly közölte a Twin Peaks stábjának tagjairól készült legújabb stúdiófotókat. David Lynch kultuszsorozata az eredeti társszerzővel, Mark Frosttal készül, nemsokára folytatódik. A szereplők 25 év után térnek vissza, ez látszik is rajtuk. Sheryll Fenn egy kulisszavideóban azt…..
Ellee 2017.03.23 21:55:00
A Netflixre készült a 13 Reasons Why (Tizenhárom okom volt) egy sorozat, amit tekintve, hogy az alapjául szolgáló könyv nagyon sikeres volt, már elég sokan várnak. Ráadásul a sorozat egyik producere Selena Gomez, és most itt van hozzá az első előzetes is...
Ellee 2017.03.03 17:43:50
Nem fogjátok elhinni, de az alábbi levél írója még mindig egy balul sikerült Black Friday-es vásárlása miatt szívja a fogát, no meg önti a pénzét kifele aktívan is az ablakon. A nagy kérdés az, hogy ezeket a járulékos költségeket ráverheti-e az ember a hibásan teljesítő cégre. Kedves…..
Ellee 2017.02.25 22:24:46
Itthon 2003-ban mutatkozott be a Nagy Ő a TV2-n, de néhány próbálkozás után elhalt a dolog, Amerikában viszont még mindig az egyik legkedveltebb reality-nek számít. Külön számolják a férfi (The Bachelor) illetve női (The Bachelorette) főszereplővel készülő évadokat, de összesen már 33 szérián vannak…..
Eldőlt, hogy a két elődöntő második ádásából melyik az a négy előadó, aki csatlakozik az előző négyhez, hogy végül a döntőben dőlhessen el, ki indul az idén Kijevben megtartott Eurovíziós Dalfesztiválon. A mostani dalok egy fokkal jobbak voltak, mint az előzőben, de azért erősen furcsa, hogy néha…..
71 éves korában, Los Angeles-i otthonában halt meg az eredeti Apollo, az eredeti Battlestar Galactica-sorozat és film egyik főszereplője. A színészt korábban hasnyálmirigy-rákkal diagnosztizálták, szervezete most adta fel a küzdelmet.  Hatch 1971-ben, az All My Children című sitcomban kezdte…..
A múlt héten Sixx azt írta, hogy a Dalra kevesebb szükség van, mint pék faszán a stanclire, ezek után mégis mi mást mondhatnék én róla? De ne írjuk le előre a köztévé showműsorát, ami vállaltan nem azt tűzte zászlajára, hogy megtalálja azt a dalt, ami a legjobb esélyekkel képviseli Magyarországot az…..
Ellee 2017.02.05 13:59:24
@Puffancs Mirtill: Azta...... most meghallgattam megint és tényleg. Köszi!!!! Én is ilyesmire gondoltam, hogy a keresztény érzelemvilágú m1-nek nem fér bele az önmagunk szíven szúrása egy kanállal. Ennyit a költői szabadságról. :(
De így legalább még viccesebb az a két sor :D
Ellee 2017.02.05 14:36:18
@kocsobur: Hahaha. Valóban, nem is volt nehéz megtalálni :D Fene gondolt volna, hogy lopni kell az ilyen szöveget.... :D
Várható volt, hogy az RTL nem hagyja szó nélkül, hogy a TV2 idei műsorrendjében szerepelni fog a Ninja Warrior, amit, ha jól megcsinálnak, várhatóan sokan fognak nézni, és ők is terveznek valami nagyszabású műsort. Egyelőre annyi infónk van, hogy reality lesz, sok ember kell hozzá, nagy stáb, és már…..
A fenti videóban már láthattunk pár szereplőt, de itt a teljes lista: Caleb Reynolds, Jeff Varner, Malcolm Freberg, Tony Vlachos, Troyzan Robertson, Aubry Bracco, Ciera Eastin, Hali Ford, Michaela Bradshaw, Sandra Diaz-Twine, Andrea Boehlke, Cirie Fields, Debbie Wanner, Sarah Lacina, Sierra…..
Aki paradigmaváltást, vagyis drasztikusabb váltást remélt a HFPA-tól, az az idei Golden Globe-jelölések láttán nem fog nagyon örülni, mert ugyan van némi elmozdulás, de a Hollywoodban dolgozó külföldi újságírók az idei is, oda is elvet szem előtt tartva jelültek kritikusdarlingokat (Transparent,…..
Ellee 2016.12.12 16:59:06
Az idei X-Fakorral...á hagyjuk. Mi az, amit nem írtam le eddig erről az évadról? Mi tudna többet mondani az idei műsorról, mint az, hogy az RTL is csak hét élő adást vállalt be belőle? Az a legnagyobb baj egyébként, - ami tegnap este is fényesen bebizonyosodott - hogy az évad semmilyen. Az előzőből…..
Tudjuk le az elején: az idei műsor sztájlisztja nagyon jó haverja a producereknek, és láthatóan vakon bíznak benne, ami dicséretes, meg minden, de nem szó szerint vakon kellene, mert akkor a Tóth Gabi fejére applikált madárfészek, és Puskás Péter teljes hacukája tuti nem kerül műsorba. Vagy csak…..
Ellee 2016.11.20 12:05:17
@Dave985: Azért azt Utánam a vízözönt meghallgattam volna, hogy Kinga hogy tolja el. :D :D Kizárt, hogy úgy odateszi, ahogy Barbara. :D
Kinga egy jellegtelen, szürke kisegér volt. Nem volt sztorija és nem csak a mai, hanem a múlt heti Rise like a Phoenix-et is elszúrta. A múltheti produkcióját dicsérhették, de egy nagy nulla volt. Ha János ki tudta harcolni, hogy olyat énekeljen amit akar, meg Szandra is, akkor nem hiszem, hogy neki teljesen karakteridegen dalokat adtak volna. Inkább a nagyot akar a szarka..... elv érvényesült.

De tény, hogy a mentorok részéről, amíg több versenyzőjük van nem korrekt az egyiknek azt mondani, hogy 'veled megyek a döntőbe'. (Akkor sem, ha sokkal nagyobb rá az esély.)
Gáspár Laci azt mondta, úgy érezte magát a tegnapi napon, mint egy lagzi vagy disznóvágás napján, mármint az izgalmat értve, legalábbis remélem, mert hogy jövök én ahhoz, hogy a nagy nap tiszteletére a halántékára cikkcakkot, a szakállába stratégiai fontosságú szüneteket nyíratott mesterember…..
Túl vagyunk a táboron, aminek ugye a jelentősége a nyáj további, drámai ritkítása, illetve, legalábbis a vasárnapot tekintve mindenképpen, hogy sikerült-e egy az egyben megverni a Sztárban sztárt, mert az évben először, de nem utoljára ténylegesen is egymásnak feszült a…..
Ellee 2016.10.24 20:59:59
@SmittyB: Malekéket nem lehetett rávenni? Csak annyit mondok, Csobot Adél. :D :D

A nagyhajú lány mit csinál még itt? Se a Sia, se a táboros produkciója nem volt más, ordítás. Szörnyű :(
Csatornát váltott a nyári szünetben a Supergirl, és bár sokan féltek attól, mi lesz (a költségcsökkentésen túl) ennek a hatása, de Superman importálásával eljutottunk oda, hogy bár a csatornacsere lenne a legnagyobb gondunk.   ..
Ellee 2016.10.22 00:32:31
@bukott madonna két nagy didivel: Jól figyelj, mert csak egyszer fogom elmondani! Imádom a nick neved :D
Rose Leslie, aki a Trónok harcában Ygritte karakterét alakította, a CBS All Access nevű streamingszolgáltatójára érkező Férjem védelmében-spinoff egyik főszereplője lesz. A Christine Baranski és Cush Jumbo mellé érkező Leslie ügyvédnőt, egyben Baranski karakterének keresztlányát alakítja majd. A…..
A Netflix júliusban berendelte a sorozat harmadik évadát, de ismét csak tíz részt kértek belőle (az első évad volt csak 13 részes, köszi a javítást). Már ekkor lehetett sejteni, hogy a Kyle Chandler és Ben Mendelsohn főszereplésével készült komor sorozat nemigen éri meg a negyedik kanyart, pedig a…..
Ellee 2016.09.17 13:47:48
Bizony, 2006 október 1-jén mutatkozott be a tévében Dexter Morgan, a szimpatikus sorozatgyilkos, akkor, amikor a network drámák mellett szinte csak az HBO és a Showtime kínált fasza szórakozást, és amikor évente nem került 150 sorozatnál több a képernyőkre. (Idén legalább 450.)…..
El sem hiszem, hogy ezt itt most le kell írnom, hiszen kétszer is volt szerencsém találkozni a sorozatban Aaron Hotchner ügynököt alakító színésszel, és egy nagyon kellemes modorú, higgadt, értelmes faszinak tűnt, akit elképesztően idióta újságírói kérdések sem tudtak kizökkenteni sztoikus…..
Amikor kijönnek az adott év Emmy-jelölései, úgy 12 percet kell csak várni az első "az idei Emmy-díj nagy hiányzói" vagy a "miért nem jelölték Gézát is Emmyre?" típusú cikkekre. Természetesen a kesergésből a comment:com is kivette a részét, nekünk is vannak kedvenceink, jóhogy. Az idei lista…..
Pop Culture Shock Collectibles nevű cég felelős a Jaxet és Clayt ábrázoló, öltöztethető, napszemüvegezhető, fejkendőztethető, többféle, cserélhető kezekkel bíró, kibaszott ronda, harminc centi magas figurákért. Jó, ettől még nekem is kéne mindkettőből, de darabja 190 dollár (kb 54 000 forint)...
Valószínűleg már minden rajongó Gilmore-lázban ég, főleg, mióta kiderült, hogy minden szereplő, visszatért az újabb, négyrészes sorozatba, még Sookie is. Pedig sokáig úgy volt, hogy Melissa McCarthy már akkor sztár lett, hogy kihagyják. Az egyetlen szomorúság, hogy Edward Herrmann, azaz Richard…..
Ellee 2016.06.29 10:15:46