Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Róth Manó unokái

0 bejegyzést írt és 28 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Van valami végtelenül bájos abban, hogy Orbán Viktor kormánya most jól elrendelte a népszavazást. A lényeg csak kicsit távolabbról sejlik fel és sajnos még csak véletlenül sem szerethető; olyan mintha valaki belerondítana a medencébe - természetesen a  trambulinról, majd mivel…..
Még januárban több írásban is megemlítettem, hogy már látom előre a CSOK károsultak hadát. Sajnos a törvény és a szabályozás egyáltalán nem teljes, nem korrekt és folyamatosan önkényes módon változik. Az ügyfél ma már nem bízhat a bank állításában sem, hiszen eljutottunk odáig, hogy a közjegyző…..
Róth Manó unokái 2016.05.06 23:24:36
Matolcsy György az önfényezés bajnoka, aki azzal kérkedik, hogy a siker hírnöke a korrupciógyanú. Kétségtelen, hogy normális helyzetben kinyílik a bugylibicska az ember zsebében ilyen arcpirító kijelentések hallatán, de nálunk a legjobb esetben is a fülüket tisztogatják a honpolgárok, hogy vajon…..
Jön a tavasz, nem kell nagy jóstehetség, hogy lássuk, hogy a kormánypárt és a közpénzből jól kitartott Habony művek újra migráncsozásba fog kezdeni a média fősodrában. Eddig még legalább is nem találtak ki mást a tragikus oktatási és egészségügyi állapotok, és a mindent elborító korrupció…..
Róth Manó unokái 2016.03.11 16:50:23
Azt hiszem, 2010 körül volt, hogy meghívtuk őket egy házibuliba. Aztán megjelentek, kizabálták a hűtőt, összesározták a szőnyeget, elhajtották az összes jó csajt és srácot, és még tőlem kértek cigit, mielőtt elmentek. Azok a fajták voltak, akik sokáig néznek a szemedbe, majd amikor rájuk köszönsz,…..
Most szakadt ketté a Fidesz. Nem, nem hullik darabokra, nem oszt senki lapot Tóbiásnak vagy Gyurcsánynak, az ő szekerük ettől függetlenül gurul vagy rohad el félúton. A Fidesz nevű halmaz azonban aligha lesz egyben tartható 2018-ban. Lesz egy rész, amelyik megmarad Fidesznek, ez lesz a visszataszító…..
Róth Manó unokái 2016.03.04 08:50:36
Miniszterelnök Úr! Ön Brüsszel! Egyetlen döntés sem születhet ott az Európai Tanácsban (Brüsszelben) az Ön jóváhagyása nélkül, miként ez tíz napja, brüsszeli lebukása nyomán kiderült. Ön a tanácsterem zárt ülésén, amint ezt dokumentum igazolja, egyetértett a kötelező kvótákkal, majd kommunikációs…..
Róth Manó unokái 2016.03.01 15:09:39
Orbánék következetesen bevándorlóknak hazudják a közpénzmilliárdokba került nemzeti konzultáció óta a menekülteket. A fideszes kormányzati propaganda ma ott tart, hogy fideszék mentenék meg az iszlámtól és a terrorimustól azt az Európát, aki - érthető módon - megveti a…..
Róth Manó unokái 2015.09.29 00:34:53
Mélyen lement kutyába Tiffán Zsolt a Fidesz Baranya megyei elnöke, miniszteri biztosa és országgyűlési képviselője. Orbán kedvenc borásza azon akadt ki, hogy ellátogattam Beremendre és leírtam a tapasztalataimat. A Facebook oldalán úgy fogalmazott, hogy szerinte ez hazaárulás,…..
Róth Manó unokái 2015.09.20 16:23:21
Számos hasonlóság fedezhető fel Orbán Viktor 2006-os és 2015-ös politikai cselekedei között. Ő diktálta akkor is a gyűlöletet, az országmegosztást - és most is. 2006-ban is hónapok alatt készítette elő a fizikai erőszakot és ezt tette 2015-ben is. Kilenc éve az őszödi…..
A migrációs hullám néhány hónapja bőven elegendő volt a hazai balliberális blokk totális koncepciótlanságának bemutatására. A Facebook-os kommentek még a DK, az Együtt és az MSZP támogatói között is inkább a kormány lépéseit dicsérik. Zsákutca 1. A drótkerítés…..
A Szegedi Kattintós tudósítója a helyszínen tapasztalta meg, hogy milyen nagy a különbség a Tisza két partja között napjainkban. Amíg a folyó jobb partján hatalmas a menekültáradat, és szinte teljesen felbolygatta az ott élők mindennapjait a migránsok érkezése, addig a bal…..
„Wir schaffen das.” Igen, megcsináljuk? Gyurcsányi jellegű, megalapozatlan, teljesíthetetlen nagyotmondás csapdájába estek Németország vezetői? Angela Merkel német kancellár, a CDU elnöke pár napja még arról beszélt, Németország meg tudja oldani a migránsválságot, a…..
Róth Manó unokái 2015.09.14 11:10:51
@GNDL: sorold már azokat az európai országokat, akik olyan jól kezelik a válságot, te libbant.
Az elmúlt hónapok egyre súlyosbodó menekültügyi válsága nem magyar sajátosság. Azonban a magyarországi menekülthelyzet kezelése, a hazánkba érkező menekültek ellátása az. A magyar kormány nem teljesíti a feladatát, helyette embertelen válaszlépésekre ragadtatja magát: borotvapengés  kerítést épít a…..
A bevándorlás témája az egymás elleni csupasz belpolitikai indulatokra szűkült. Nálunk szokás - kis túlzással - gyűlöletnek nevezni ezt a hajtóerőt. Idepasszol tehát Kornis „Árokásó” Mihály híres mondatának (mi még sokkal jobban gyűlölünk titeket mint ti minket)…..
A tegnapi nap megalázó volt Magyarország számára, több szinten is.  Nemzetközi hírnevünk totálisan a földbe lett döngölve. Gyakorlatilag nem maradt olyan nyugati politikus, pártszíntől függetlenül, aki nem ítélte volna el élesen az orbáni antihumánus menekültpolitikát. A…..
Pár nap alatt Orbán Viktornak sikerült lezúznia, amit nagy nehezen felépített. A menekültekkel megvert, Európát hősiesen védő, a magyar munkahelyéért borzasztóan aggódó miniszterelnökből pár nap alatt a holokauszt felidézője, egy embertelen, igazságtalan és közönséges…..
JogÁsz Meddig tűrjük? 2015.09.03 14:01:11
„Magyarországon meg kell előzni, vagy meg kell akadályozni a népvándorló hordák agresszióját. Akkor is, ha mi adunk először tűzparancsot a határaink megvédésére. Az idő közeleg.” Már azt is szégyellem, hogy idéznem kell ennek a - magát politológusnak álcázó…..
Mondja, látott már ön menekültet? Nem az Echo TV / Magyar Királyi Propagandatévé / kurucinfo-féle vonalon kérdezem, hanem úgy élőben? Igaziból.  Beszélgetett ön már valaha öt percet egy cigányemberrel? Zsidóval? Nem is tudja? Na látja, ez az.  Önnek fogalma sincs, hogy…..
Szinte elképzelhetetlen, hogy létezzen jelenleg az országban olyan ember, aki nem szembesült a menekült problémával, szerencsére sokan nem is mennek el szó nélkül mellette és segíteni szeretnének. Öt pontban szedtük össze, hogyan tud, aki szeretne, a legegyszerűbben támogatást,…..
Meglepő helyen szóltak be a kormánynak:  // Orbánék embertelen migrációs politikájával szembeni ellenérzés a legmeglepőbb helyeken is felbukkanhat. Az alábbi... Posted by Kötöttségek…..
Itt van ez a Buda-Cash botrány, amit a sajtó szépen megrágott és körül elemzett. Számtalan önjelölt szakértő és megmondóember mondott véleményt, miközben beigazolódott a legnagyobb félelmem, miszerint a felügyelettel egybeolvasztott MNB képtelen megfelelően kezelni egy hasonló…..
Róth Manó unokái 2015.03.01 13:31:11
Okuláré A zűrzavar éve 2015.02.27 07:26:12
Kedves Szerkesztőség!             Egy véletlen kapcsán a postaládámba került Orbán Viktor utolsó évértékelő beszéde, melyet 2015. február 27-én, a Várkert Bazárban mond majd el. Ezúton szeretném megosztani Önökkel.  „Jó napot kívánok, hölgyeim és uraim! Szokásos tisztelettel köszöntöm Dalma…..
Róth Manó unokái 2015.02.27 23:47:50
@maxvall bircaman szerkesztő: te honnan tudod, hogy milyen magyarnak lenni? Mondták?
Eddig nem akartam megszólalni az üggyel kapcsolatban, direkt vártam egy-két napot, hogy meglássuk, a hatóságok hogyan végzik munkájukat az elmúlt évtized valószínűleg legnagyobb brókerbotrányával kapcsolatban. Mindig adjuk meg az esélyt. Csak valószínűleg a legnagyobb, mert…..