Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Androido

0 bejegyzést írt és 229 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Közösségi imanap van Gileádban, a többség azért imádkozik, hogy térjen haza a kis Nichole, June meg azért, hogy Serena lépjen túl a saját önzőségén és Fredet is győzze meg erről, de ha ez nem megy, úgy is jó, csak akkor legalább ütné el őket egy istenverte teherautó...
Androido 2019.07.07 10:49:28
@KingofHell: Szerintem nekik szorosabbra van fércelve a szájuk. Itt talán befér a szívószál.
"Under the Qun." :D
    Ancsa akkor a legjobb, ha ezt a "szomszédcsaj vagyok a kettőperhatból, van egy óvszered?" lookot hozza, mint most, haj egyenes, semmi fakszni, már csak a kamerába belebúgást meg a sztreccsfarmert kéne hanyagolni és jöhet egy számmal nagyobb feladat is, mondjuk egy Reggeli. Mindegy, ez nem az…..
Androido 2018.12.30 14:40:09
@MosóMaca: Az, hogy a nézők "gusztálnak" talán egy idő után nem zavarna, gondolom a kamerákról való elfeledkezéssel már ez sem tűnne fel, de azt kifejezetten gyűlölném, ha a cigiskanapéról bámulnának. Azt is utálom, ha az aktuális párom látja a dolgot, nem hogy egy csapat rosszindulatú lemmung... :D
Androido 2018.12.30 14:40:21
@Androido: lemming*
Androido 2018.12.30 14:41:43
@MosóMaca: ez így van. de akkor is csúnya mindkettő, szerintem. Nem kell kockahas, de ez tipikusan az, amikor még az a farmer is bevág, ami amúgy jó rád, mert annyira puha vagy.
Szomorúan nézek szembe a ténnyel, hogy ez a 200 első randi utolsó hete. Még a végére rendesen megkeverték a szálakat, s hogy elvarrják-e őket? A végére ígérem, kiderül. Elsőként hadd említsem meg az eseményt, ami rögtön hétfőn történik. Lucáék babavárót szerveznek a…..
Anikó ma este feltűnően lánynak volt öltöztetve, rózsaszínbe (biztos a tegnapi fiús szettre tett megjegyzésünk okán) és szép estét után azt mondja, valaki nagyon elhúzott, mármint nem a villából, hanem a párbajszavazás során. Adri és Krisztián között zajlik a párharc a kedves nézők és olvasók…..
Androido 2018.12.17 09:35:29
@Androido: De ha az nem műhaj*
Androido 2018.12.17 09:49:07
@Spitzbauer: Köszi a tisztázást (annyira nem követem szorosan a dolgot, csak fél füllel-szemmel). Hát, akkor mondhatni kiábrándultam Huniból, hogy felhúzza ezt a szutyok nőstényt (de ugyanez lenne bármelyikkel).

Kapott egy Alt + F4-et a belevaló, okádok Győzikétől, miért van ez képernyőn???
Androido 2018.12.17 10:05:16
@Nyuszomuszo83: Úristen, derossz. Nagyon kib*sztak vele (meg veled is :D)! Eleve kicsit fura feje van a csajnak, és így, ezzel a hajjal büntet.
38. nap Küldetésünk 38. napján továbbra is a NR4 (továbbiakban Föld bolygó a helyiek nyelvén) egyik legprimitívebb, az emberi faj egyedeinek vizsgálati anyagát továbbítjuk a X1683ZQ anyahajó felé. Vizsgálatunk tárgya egy 10 fős (javítás földi idő szerint 23.34-kor: 11 fős - Lacika egyed kimaradt az…..
Az előző hetek sűrű történéseit most felváltotta a nyugodt történetmesélés, hiszen igazán sokat nem haladt előre a sztori, de ez nem is baj. Ildikó rögtön azzal indítja a hetet, hogy egy beszélő mérleget ad Lucának. Kedves ajándék. Egy gyanta-szett után a második legjobb. A…..
Az összefoglaló első percei édes nosztalgiával töltenek el. Felsejlik előttem a gimi konyhás nénijének tekintélyt parancsoló alakja, és hangja, ahogyan lágyan az arcomba kiabálja: „Ebéééédjegy????!!!!” A villalakóknak utóbbira nincs szükségük, hiszen ez az egész műsor maga az…..
Ugyan véget értek a nomádpusztai hétköznapok, de a villalakók teljesen megszokták a kőkorszaki retket, a középkori patkányos parókákat, de annyira asszimilálódtak, hogy a lassan bármely tetszőleges magyar kórház állapotát felvevő, esetleg egy portóríkói putri szintjére süllyedő Való Világ Villában…..
Androido 2018.12.04 19:06:48
@bElannaTorres: Ja, az nézne ki normálisan, ha a hajtöve és a szemöldöke nagyjából egyszínű lenne. Tehát most nagyon világos szemöldök kéne neki. Ahogy nő le a haja meg kopik a szemöldökfesték, egyszer csak összeér.
Reninek is jó hernyósra festették ki. :D
Előzetesben annyit, hogy nem lesz hosszú a mai összefoglaló, röviden két téma volt amiről nem tudtunk leszakadni, arról viszont kurva sokáig nem, úgyhogy sajnálom kedves elégedetlenkedők, de ebben szerintem ennyi van. Anikó a mai konferansziénk, meg kell jegyeznem hogy egyre jobban belejön a…..
Androido 2018.12.02 12:18:14
@Angora Cardi: Rákattintottam a [Profil] gombra, és "A keresett felhasználó nem létezik" oldalt kaptam xD

Befejeztem az offolást tesák.
Androido 2018.12.02 12:44:50
@bElannaTorres: Nekem is elkezdett már tetszeni, de most behoztam a Konyhafőnis lemaradásomat, és sajnos az ott mutatott viselkedése miatt visszacsúszott. Nem tudok elvonatkoztatni, így nagyon nem improvizál nekem...
Androido 2018.12.02 12:59:16
@bElannaTorres: hát nincs. de szerintem a VIP az teljesen scripted, nincsenek illúzióim.
Tudom, most többen értetlenül merednek maguk elé, azt dünnyögve, hogy „Bruti bazdmeg, te már írtál a héten”, de ez van. Persze én sem önszántamból emeltem duplára az agyhalottakkal töltött óráim számát, hanem mert Sixx kolléga már megint túlvállalta magát valami szarral. Vannak ilyen álláshalmozók,…..
Androido 2018.12.01 13:22:06
@Angora Cardi: én nézni fogom, ha ez számít. :D
Androido 2018.12.01 13:29:55
@Angora Cardi: A héten nem nagyon követtem az eseményeket, aztán miközben eltakarítom a saját disznóólam, nézném az övéket :D
Hát itt vagyunk újra. Petinek ma véletlenül a női kellékes szertárból hozták fel az öltözékét, és lusták voltak visszamenni újért, úgyhogy beadták Petinek, hogy igen, ez egy száz százalékosan férfi ing és nem egy női blúz, aztán röhögve kimentek kávézni a büfébe. Era gongat, Greg szuperképességére…..
Androido 2018.11.26 22:57:57
@Csakazértis én vagyok a királynő: igazából mindegy, hogy van-e kendője és egy héttel tovább vergődik bent. Teljesen leírta magát ezzel a kb. 3 mondattal (legalábbis nálam).
Max az kár, hogy ezzel később lehetett volna tattikázni. De ezektől a papucsállatkáktól amúgy se telik ilyesmire.
Androido 2018.11.26 22:59:55
Androido 2018.11.26 23:11:34
@Ecotrans: lehet nem 3 volt, csak egy hosszú, rosszul tagolva. Mikor savazta Ginut (nem figyeltem, kinek), hogy "nééééézd a ribanc, mit csinál, hát szivecskéket küld Hunornak!" Elég szánalmasan adja elő.
Kezdem rögtön azzal, hogy minden elismerésem az eddigi írói munkálatokért, mert ugyan sokszor elhangzott már az előző évadok során, hogy szarból építjük a várat, de MOST TÉNYLEG. Valahogy egyre inkább nem kóser az, ahogy a műsorszolgáltató lassan már csak abba fektet energiát, hogy évről évre…..
Androido 2018.11.25 21:58:54
@Mók_Ica: Az amúgy elő volt? Mert ha igen, hogy sokkot kapott a lelkem, hogy annak a vadparasztnak ennyi esze van, hogy egy ilyen elhagyja a száját, nem volt rá felkészülve.
Erre meg fel lehetett.
Bár ez nem mentség, hogy se a fülére nem mondták, se ki nem írták... Gyökerek.
Androido 2018.11.25 22:00:34
@mocskosmacska: Arra szavakat sem találok. De talán őket kicsit sajnálom, hogy ilyenek lettek. Hogy valószínűleg csak ilyenek tudtak lenni.
  Ezt a hogyvoltot olvasóbarát módon két részre osztottam, így akit már az előző epizódban is fárasztott Csokiék kiruccanása, az nyugodtan átugorhatja őket, akit pedig a villában el- és feltűnő tárgyak hagynak hidegen, befejezheti a művelődést, amint a srácok elhagyják a tanyát. Elmés megoldás,…..
Androido 2018.11.24 22:55:45
@bElannaTorres: Én a nézők helyében Ginut szavaznám vissza Csoki ellenében (is), hogy hadd pörögjön az ápoltak 2 agysejtje, hogy akkor most miaf történt :D
Az sokkal viccesebb lenne, mint Csoki bármikor volz / lesz.
Androido 2018.11.24 22:58:15
@tvbuzi: Én is, tuti.
Puskás Péci van ma, egy olyan ingben konferálja fel az eseményeket, amiért remélem hogy valaki hamarosan felelni fog. Előző nap bent járt a villában és levezényelte a tippelős játékot: a lakók korábban szavaztak bizonyos kérdésekre a lakótársaikkal kapcsolatban, és most meg kell tippelniük, hogy…..
Androido 2018.11.23 22:45:23
@Mók_Ica: Ha ezt kéne hallgatnom, amit Zuzu tol, én is üvöltenék :D
Androido 2018.11.23 22:48:01
Nehezített pálya a mostani, mert garantáltan nem engem vártatok, de az van komáim, hogy sixx atyánk bokros teendői miatt sajnos kénytelen volt ideiglenesen lemondani a trashadagjáról, ezért mára az átlagon aluli színvonal meg az ócska viccek jutottak, dehát ezt a békát most le kell nyelni. Anikó van…..
Androido 2018.11.23 08:29:04
@mézescsók: @bElannaTorres: kicsit off, póthaj: nekem (is) volt, nem ilyen csomózott, de hőillesztéses, európai haj (majdnem teljes fejen borotvált hajat növesztettem le). Nem kellett hozzá semmi spec kence, annyi volt a kitétel, hogy szilikonmentes legyen a sampon. Az egészet mostam. Nyilván nem lehetett úgy, mint a saját hajat, de soha nem alulról kezdtem, hanem a tövétől. Tőben fésülni nem lehetett, és nem használtam spec kefét sem, csak egy sűrű fogú hajkefét. Mondjuk SOHA nem kötöttem úgy fel, mint az ápoltak, max tarkón és mostam 3 naponta. Ezzel csak arra akarok utalni, hogy lehetne ezeket a hajakat szépen tartani, és másra nagyon nem is lenne dolguk, de IGÉNYTELENEK... igen, Reni főleg, aki úgy kikérte magának tegnap. :D
Eljött a hét, amikor a tervek szerint a hallgatók, és Luca is végső búcsút vesznek Félixtől, hiszen indul a tévéműsor, így Luca ülhet Félix székébe a rádióban. Luca egyébként szerelmesebb a rádiósba, mint valaha, az az előző esti csók adott számára bizonyságot arról,…..
Androido 2018.11.22 11:19:07
@Gillotte: Igen, Félix egy rohadék... Volt 1-2 pillanat, amikor azt gondoltam, hogy na talán most egy kicsit, csak egy kicsit önzetlen lesz, de valószínűleg esélytelen. Én is erre tippelek, hogy bele fog zúgni, bár eléggé karakteridegennek érezném. Azt hamarabb el tudom képzelni róla, hogy amikor Luca összemelgszik Márkkal, csak azért is bele fog tenyerelni, hogy nehogymár ne ő legyen az imádat tárgya.

@KapitányG: Persze, értem én, hogy valahol karikatúra sz összes karakter, de szerintem ez a szintű kutyába lemenés már sok volt.

Viszont Roland egy cukorfalat, nagyon szerelmes vagyok belé :D
Androido 2018.11.22 21:58:28
@KapitányG: Na igen, az is több mint érdekes volt. Nem láttam át, hogy a viráglelkű srácnak hogy lesz jó a beszólós-lepofozós csajjal (még akkor is, ha nem direkt csinálja).
Első ránézésre nekem sem volt az esetem, de valahogy "eladta" magát <3 :)
Androido 2018.11.23 08:20:19
@Gillotte: Pont ez a fura számomra is, hogy annyira egyértelműen műszínű az a szőke, és annyira elüt a sráctól, és mégis jó, szerintem.
Dehát ízlések és pofonok, kinek a pap, kinek a paplan :)
Nagy a nyomás gyerekek, most hogy megtudtam, hogy Pávó Réka is minket olvas (sziaRéka), úgyhogy hajnalban keltem, hogy a szajrét időben és minőségi formában kapjátok, bár a kommenteket olvasva, ha 5 előtt jön a poszt sapkában, az a baj, ha 5 után sapka nélkül, akkor meg amiatt vonyítanak egyesek,…..
Este elaludtam mielőtt benézhettem volna a villába, úgyhogy most két cigi meg egy kávé után prüszkölve kapcsolok, hogy dik, itt van az első párbaj a nyakunkon, hogy repül az idő, hajjakmeg tesókáim. Miután tegnap kiosztották a játékosoknak a Marvel hőseit is porba döngölő szuperképességeket, erről…..
Minden nap tanul valami újat az ember, én ma például azt, hogy lehet egy 5 szavas mondatban 3 igazán alpári szó – így már bizton ki merem jelenteni, hogy mikor sixx atyánk javasolta, hogy hagyjam ott kicsit a zombiapokalipszist, és tekintsek körbe a való világban (esküszöm, véletlenül jött ki így)…..
Ez még csak a harmadik adás, de nekem folyamatosan azon jár az eszem, hogy ugye nem ezeknek kell majd megkeresni a nyugdíjamat, mert, ha igen, kurva nagy bajban leszek húsz év múlva. Külön gratula a castingért, mert ilyen alpári büdösgyökereket tényleg gondosan válogatni kell. Ezért bizony keményen…..
Androido 2018.11.07 22:40:40
Androido 2018.11.07 23:06:42
@Mók_Ica: sírok :D sukárút :D
Kilencedikre nagyot köll gurítani a szarból is, tartja a közismert albán tévés mondás, és azzal folytatja, hogy egyébként csak szétkenődik a (mű)gyepen, amivel messze egyetértünk, sőt, szóval a lakókkal szemben nagy elvárások vannak támasztva. A műsorvezetéssel szemben is, a Belevalót a rutinból…..
Androido 2018.11.05 22:51:29
Androido 2018.11.05 23:19:42
@Mók_Ica: Basszus, tényleg! Ezer éve nem láttam már! :D Holnap be is szerzem.
Az Aranyélet második évada nem olyan volt, mint az első. A sok akció, az új történetszálak és a 80-as évekbe visszarévedés nem aratott osztatlan sikert. Így aztán kevesebb akció és több magyar valóság uralja a sorozat harmadik és egyben utolsó évadát...
Androido 2018.10.22 22:46:10
OFF
@xm95: azt hallottam (hogyvolt blogon), hogy majd folytatják, ha lement az X-faktor. Még egy ekkora faszságot, hogy csak így, random félbevágják az évadot, komolyan...

ON
Nekem tetszett a 3. évad, szórakozni akartam, sikerült (bár a végével vannak fenntartásaim).
Szerintem amúgy nem tudtak volna olyan évadot csinálni, amibe valami szar miatt bem köt bele a nagyérdemű.
Vessetek a mókusok elé.
A mai epizódban egy pillanatra Dallasban képzelhetik magukat a szereplők. Történik ugyanis, hogy Szifon az erdőben csörtet részegen, majd belezuhan egy gödörbe. Elsőként a hárombetűs nedűt menekíti ki a lyukból, majd kimászik utána, ám tiszta fekete szurok a keze és a pólója.…..
Elöljáróban annyit, hogy ez a valaha volt legjobb részként vonul be szerintem a sorozat történelmébe, már a címe is sokat sejtet. Évadzárónak is tökéletes lett volna, de a tavalyi évaddal ellentétben a második nem 10, hanem 13 részes. Alig bírom ki hogy ne a végéről kezdjem a…..
Androido 2018.07.03 20:21:02
@agika88: @Tiainen:

Ja, az orgazmustól lehetnek összehúzódások meg oxitocin szabadul fel (mesterségesen is szoktak ezzel a hormonnal indítani). A spermának pedig magas a prosztaglandintartalma, ami szintén segít a szülés beindulásában. Egyszer olvastam erről egy cikket, de abban még arról volt szó, hogy pontosan még nem tisztázott a dolog (de ez egy jó pár éve volt).

Abban szerintem megegyezhetünk, hogy a körülmények és Waterford kevés kis életképtelen spermája eleve nem sokat segíthettek a dolgon...
Offred az óljában elmélkedik a helyzetén, amikor Szürke érte jön, hívatnak minket, mama. A nappaliban a Parancsnok várja őket: kirándulni megyünk Serenával néhány napra, addig szépen viselkedjetek, tessék, itt hagyok nektek egy húszéves süldőt hogy nézzen a körmötökre, míg…..
Androido 2018.06.23 02:01:18
@Sargabogre: nagyjából eddig a részig én is azt akartam gondolni, hogy Serena áldozat, de a 10. rész kicsit új perspektívába helyezte a dolgokat.
Ettől függetlenül szeretem a karakterét, ahogy Aunt Lydiáét is, nagyon összetettek.

Ami kimaradt a hv-ból, és szerintem említésre méltó, hogy mekkorát aláztak Serenán - a más kuktúra tiszteletben tartása a címén -, amikor átadták neki a piktogrammokból álló napirendjét. Eat it, bitch! :D Y.S. arcjátéka remek volt.
Androido 2018.06.25 11:12:25
@Sargabogre: Én azt gondolom, hogy nem fog lelépni, hanem Gileáddal fog "égni", ha sor kerül erre, mert ez az ő "gyermeke". És nem fogja elhagyni, bármilyen elbaszott is a dolog.

Persze, valahol ő is áldozat, mert úgy gondolom, hogy azért ezt nem teljesen így képzelte el, hanem a hatalmon lévők tovább pervertálták az amúgy is igen kétséges koncepcióját, de az, hogy a következő részben felvetette azt a dolgot, és asszisztált is hozzá, teljes mértékben elfogadhatatlan, áldozatság/elnyomottság ide vagy oda.