Regisztráció Blogot indítok
Adatok
shiiva

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Homárt mindig is szexuális izgalomba hozták a reformok, így tíz pálcalábbal dübörgönk örömünkben, hogy a Tesco - legalábbis a Soroksári úti egység - március elseje előtt már hetekkel deportálta a kasszákból a so 2007 egy- és kétforintosokat. Az ügyesség ott rejlik, hogy…..
Kevés annál szarrágóbb dolog van, mint árengedmény idején árat emelni. Olyat viszont még nem látott a Homár, hogy 50%-os kedvezmény előtt, több mint duplájára "korrigálja" valaki étlapját. A Torkos Csütörtökok történetének eddigi legparasztabb vendéglátóipari…..
shiiva 2008.02.10 13:22:25
kedves gregor!

egyetértek Veled abban, hogy az ember ne hagyja, hogy hülyének nézzék, ne legyen birka.
ha mondjuk veszel egy cipőt, egyből láthatod rajta, hogy gagyi, hogy hamisított, stb - vagyis ha látod és mégis megveszed, aztán rinyálsz, hogy 2 hét alatt tönkremegy - megérdemled.

DE HA egy szolgáltatást veszel igénybe, ergo pl beülsz egy étterembe, akkor valamelyest ki vagy szolgáltatva annak, hogy előbb kapod a szolgáltatást, aztán fizetned kell, és ha szart kaptál, nem tudod olyan egyszerűen "visszaadni"!

Vagyük ezt a mostani konkrét példát: Beülsz a barátaiddal vacsizni egy helyre, hogy lesz egy klassz estétek. Jó kedvetek van dumcsiztok, és mivel nem vagytok proli suttyó barmok, kezdetben rendkívül elnézőek vagytok a pincérekkel, pl. azért, mert kurvára nincs kedvetek a hidegbe kimenni és hirtelenjében egy másik helyet keresni, ahová pont egy ilyen napom még lesz is hely egy nagy baráti társaságnak.

Ha egyedül ültél volna be, persze, simán felállhatnál és ott hagyhatnád őket a francba. De jelen esetben ott a teljes társaság aki szeretne egy klassz estét.
A végére jöttek csak rá, hogy nem érte meg kedvesnek lenni, nem érte meg elnézőnek lenni, nem érte meg megérteni őket, hogy tele vannak, stb.
És akkor már igenis kurva dühös az ember, hogy ő emberi módon viselkedik, és ezt cserébe maximálisan kihasználják...

Igenis jó, ha ezt leírja egy ilyen fórumon, mert én pl. nem ismertem a helyet, de hétszentség, hogy soha az életbe be nem teszem oda a lábam.
Én köszönöm a sztori íróinak, hogy vették a fáradságot,hogy megosszák ezt velünk.

És hidd el, pl. én sem proli, sem birka nem vagyok, hanem újságolvasó, közélet iránt érdeklődő, diplomás, 2 nyelvvizsgás értelmiségi vagyok és hiszek abban, hogy érdemes és lehet harcolni azért, hogy valóban olyan színvonalú szolgáltatásokat kapjunk, amiért nem sajnálunk pénzt kiadni...