Regisztráció Blogot indítok
Adatok
MisterXYZ

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vásároltam, visszavittem. Megpróbáltam, megpróbáltam, megpróbáltam. Bementem. Átvettem, visszavittem. Megpróbáltam. Bementem. Átvettem. Visszavittem. Átvettem. Visszavittem. Most is ott van. Az Ország Boltjában.  Tisztelt Tékozló Homár! Levelemmel azért kerestem meg Önöket,…..
MisterXYZ 2015.02.23 17:08:51
@sarostehen: Akkor úgy érzem révbe értünk :-).
MisterXYZ 2015.02.23 17:33:40
@hobbitroll: Nem azt mondtam, hogy nem veszem át. Ne forgasd ki a szavaimat. A hanyagoljuk a nagykert című részre kíváncsi vagyok, hogy csináljátok. Ha naponta attól a nagykertől mondjuk 150-200 terméket vásároltok.. Inkább bevállaljátok bukóval, hogy drágábban vásároltok máshol? Ugyan :-)
Nagy forgalmú cégek nem tehetik meg egyszerűen, hogy "hanyagolnak" egy nagy nagykert.
MisterXYZ 2015.02.23 18:00:28
@hobbitroll: "Nem forgatom ki a szavaidat, de ahogy te fogalmaztál. Ne várjon el ugyan olyan színvonalú/szintidejű ügyintézést a 1.5 éves termékre, mint a 2 hónaposra? Ha a gar. vége előtt 2 nappal viszi be, azt is úgy kell kezelned, mintha 1 hete vásárolta volna."

Úgy értem, hogy gyártónként eltér az ügyintézés.
Ha megvesz egy kínai occó cuccot, akkor lényegesen rosszabb szerviz háttérrel rendelkezik a gyártó, ezáltal lassabb lesz az ügyintézést, mint PL DELL HP és társai esetében.

Az tény, hogy megérzi, de vajon amíg rájön a nagyker, hány nap telik el? 5-10? Nektek megéri az X nap drágábban vásárolás 1 gar ügy miatt? Az jó pár millió Ft, ha mindent máshol vesztek drágábban, akkor azért igen nagy árrés kiesés keletkezik, egy garos tétel miatt.