Regisztráció Blogot indítok
Adatok
subbazoo

0 bejegyzést írt és 56 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Melyik az a valóság-show szereplő hölgy, aki volt annyira együgyű, hogy egy most induló ál-reality műsor szereplőjeként szanaszéjjel tetováltassa az alkarját? Nem VV Éva, ennyire talán még ő sem szerencsétlen. ..
subbazoo 2012.11.25 21:31:53
www.youtube.com/watch?v=BmimbbUX1TA

de ez már régi ebben van valami vv buzi.

egyébként szeretem őket, mármint az invictus tattoosokat
Egy büntetőper gyanúsítottja számára – amennyiben fontosnak tartja a közvélemény ítéletét – kulcsfontosságú, hogy álláspontját a sajtó nyilvánossága előtt is világossá és egyértelművé tegye. Egy hónappal ezelőtt a Fradi-pálya eladása kapcsán hűtlen…..
subbazoo 2011.05.03 13:58:09
@izzikagalagonya: nem a blikkből tájékozódom, ezt dobta a google a "geréb kitörte a nyakát" kulcsszavakra. Mert ezekre emlékeztem. :)
subbazoo 2011.05.03 14:05:01
@teknős: én is ezt mondtam, ott abban az esetben az volt a gond, hogy nem végeztek gátmetszést. mert otthon ugye azt nem lehet. Szerintem az anyuka is vállalta volna, hogy tovább gyógyulgasson ha a gyereke élne.

további jó vitatkozást nektek.
subbazoo 2011.05.03 14:14:34
@teknős: ebben az esetben amit írtam Geréb nem végezte el és feltételezhetően ezért halt meg a csecsemő. de tényleg mennem kell.

döntse el mindenki. igazatok van. bb
Nyilván a baleset okozta sokk hatása alatt érezte úgy Ákos, az előadóművész felesége, hogy kiemeli, hogy ő bizony Ákos felesége. A kedden történt autóbalesetben egy másik félceleb volt a vétlen résztvevő, Nagy Ő Anikó (ex VV Anikó ) testvére. Ő nem…..
Gyuszi 8 éves kora óta vezet mindenféle gépjárművet, mégis simán elkaszálták jogsivizsgáján. Átment ugyan egy záróvonalon, de szerinte a nagyobb gond azzal volt, hogy nem motiválta eléggé oktatóját, például plusz órákkal vagy csak úgy zsebbe:Elöljáróban azt szeretném…..
Péternek 30 ezer forintjába került ez a manőver. Miért kapta a büntetést? A helyes megfejtés alant: A homáron is és sokhelyütt a neten sokan azért háborognak, hogy miért parkolnak mások igy meg úgy és hol van a rendőrség ilyenkor! Nos elárulom neked, hogy hol. Itt és lesújt…..
subbazoo 2010.09.15 18:29:55
@Xezs:
szövegértelmezés:

40. § (5) Tilos megállni:

e) kijelölt gyalogosátkelőhelyen, valamint a gyalogosátkelőhely előtt személygépkocsival, motorkerékpárral, segédmotoros kerékpárral, kerékpárral és kézikocsival 5 méter

tehát ezek az járművek előtte 5 méterrel nem állhatnak meg

egyéb járművel 15 méter távolságon belül;

tehát teherautók és kamionok, tankok és traktorok még jobban kitakarnak, ezért még messzebb állhatbak meg előtte.

a posztoló bömös meg sz@rjon sünt. hőbörögjön neki a poliszon. :)
A képen Dr. Peter Gasser veszi át az elmúlt 35 év első hivatalosan engedélyezett szállítmányát...
subbazoo 2010.08.30 14:39:51
subbazoo 2010.08.31 08:12:21
@craft: nem vagyok az a retardált. miből is következtettél erre? a tudatos nevelés az egyenlő a retardált idiótákkal, akik veszélyeztetik a saját kölykük mellett az egész közösséget mert nem adatnak be nekik védőoltásokat?

persze tuningoljuk lsd-vel a katonákat komment alapján akár meg is érdemelném, de szerintem te másra gondolsz.
Most gondolj a legféltettebb jelszavadra! Elég biztonságos? Az első lépés, amit online adataid védelmében megtehetsz, hogy létrehozol egy biztonságos jelszót, egy olyat, amelyet egy számítógépes program, vagy egy kitartó egyén, nem tud kitalálni! A legfontosabb jelszó az e-mail jelszavad. Ha azt…..
subbazoo 2010.08.09 13:25:16
@belekotty:
"Ez jó, ez nagyon jó! :-))
IBM mainframe gépeken van titkosító processzor, ahol a hardver titkosít. Ha titkosítod az állományodat, hiába tudod a jelszót, ha másik gépre viszed, nem tudod elolvasni. Az IBM kell hozzá."

egy orosz szoftver és eszköz kell hozzá meg két lábat rövidre zárni a chipen a megfelelő időpontban és a merevlemezed nyitva van. szóval annyira ne dőlj hátra, én már csináltam ilyet, simán lehet nyitni a titkosított winchestereket.

igaz a kütyü önmagában megfizethetetlenül sokba kerül (mi is csak béreltük) és a tulajnak nyitottuk vissza még több pénzért.
subbazoo 2010.08.09 13:26:59
@Artie: mondjuk a jelszóemlékeztető / új jelszó igénylés funkciótól tudja ellopni az iwiwed? ha tiéd a mail feletti uralom, tényleg megszerezhető sok minden.
Mindenki, akinek született már gyereke Magyarországon, pontosan tudja, hogyan kényszerítik bele a szülész-nőgyógyászok az anyákat abba, hogy az ingyenes kórházi konzultációk mellett vagy inkább helyett az ő magánrendelésükre járjanak, alkalmanként 10 rugó körüli áron.…..
subbazoo 2010.08.02 09:10:26
@Manci néni, a szomszéd: A tagadás az első jel! Le kellene szokni az italról! :D :D :D
Márciusban futott egy kört a Homáron Ferenc, aki hitelátvállalósan vásárolt autója integrált cascojáért küzd a Lombarddal. Azóta a PSZÁF félmillió forintra büntette a pénzintézetet, amiért tévedésből 37 ezer forintos törlesztőt kalkulált, bár igazából 52 ezret kellett…..
Ma úgy látszik bankos napunk van, szegény Wágner úr a számláin izgul, teljes joggal, hétfőn ugyanis őrült, összevissza adatokat kapott a Budapest Banknál vezetett két számlája állásáról. Ráadásul, mit tesz isten, a valódinál jóval kisebb összegekről. A bank elismerte a…..
Subba Best of Vatera: Popóbrill 2010.06.22 12:15:00
Sajnos már elfogyott, de reménykedünk, hogy lesz még!..
subbazoo 2010.06.22 15:36:57
www.vatera.hu/item/view/index.php?cod=171777147

gorktar már vett egyet és maximálisan elégedett. ;)
Tavaly már találkoztunk egy Pepsi-kristályvíz sztorival, akkor kevésbé volt megnyugtató a végkifejlet. Most viszont egy korrekt panaszkezeléssel szépített az ügyfélszolgálat, ahová snm telefonált be, mert gyanúsan darabos volt a megivott ásványvize. rendezvényen kaptam fel egy…..
Nagydajab nem akadt ki azon, hogy bő egy hónapos Black&Decker-vésőgépét máris viheti javíttatni, cserébe mindenki nagyon jófej volt vele: Egy igen ritka, de sikert sikerre halmozó esetet szeretnék veletek megosztani. Ez év februárjában, szükségem lett egy vésőgépre.…..
Subba A nap képe: A pokol kapuja 2010.06.01 01:50:00
Az Agatha nevű trópusi vihar egyik tornádója csinálta közben leesett rengeteg csapadéknak köszönhetően "lyukadt ki" ilyen csinosan Guatemala City Kettes Zóna nevű városrésze. (Az eset nem azonos a három évvel ezelőttivel.) Nem kamu. Ez talán egy kicsit 'shoppoltnak…..
B. A. túlképezte magát, nyilván ezért nem érti a MÁV logikáját. B.A. Érden lakik, Pesten dolgozik és Gödöllőn tanul tovább. Hiába van vasúti bérlete Érd és Pest között és hiába van érvényes diákigazolványa, mégis megbüntették, amiért a Budapest-Gödöllő szakaszra…..
subbazoo 2010.05.03 14:14:40
@phrascarica: A kedvezményes árú menetjegy kizárólag a diákigazolványban, a tanintézeti igazolásban vagy az „Igazolás a tanulók
vasúti kedvezménye igénybevételéhez” nyomtatványban tételesen feltüntetett vasútállomások közötti utazásra váltható.
Elı nem jegyzett viszonylatra, közbeesı állomásra vagy közbeesı állomástól kedvezményes árú menetjegy nem adható ki.
Az elıjegyzett viszonylatra megváltott menetjeggyel a közbeesı állomáson a fel- és a leszállás megengedett. Közbeesı
állomáson történı fel- és leszállás esetében a menetdíj-különbözet visszatérítése nem igényelhetı.

kb 2 perc keresés interneten és megvan a válasz rá...

csak a Te kedvedért, www.mav-start.hu/res/mAv-start_szUsz_ii_a4_09_11_15.pdf
38. oldal.

ugyanakkor nem feltétlen értek egyet a máv politikájával, de ez van. Ha nem így lenne, rengeteg trükközésre adhatna okot. Nem a Gödöllő-Érd viszonlatban, de mondjuk egy miskolc, aki Pécsen tanul gyakorlatilag mindenhova vehetne jegyet a Te elméleted szerint. Magyarok vagyunk, meg is tennénk sokan. (sztem én is)
subbazoo 2010.05.03 16:16:32
@Kitalátor feljegyzetei: nem akarok ebből vitát nyitni nagyon. Igazából a kedvezmény lényege, hogy be tudjon járni ócsóér az iskolába.

A másodképzésem így végeztem én is, én IC-ztem sokat. Nem az tenné tönkre a nemzetgazdaságot (van olyan itt?), de nézd a dolgot a másik oldalról. Az iskolába tud féláron járni. Miért nem elég ez?

tudod, pont ez a hozzáállás a legnagyobb baj az országban.

"ha az önköltséges, sötétben vagy postán vizsgázó egyetemisták féláron utazhatnának szanaszét az országban, nemdebár"
Ne utazzanak féláron bárhová. Aki levelezőn munka mellett tanul elégedjen meg azzal, hogy legalább iskola-lakóhely között kap kedvezményt. Akkor már inkább menjenek az aktívan DOLGOZÓ nagycsaládosok még nagyobb kedvezménnyel.

Korkedvezményes nyugdíjasok hogy jönnek most ide?
Látod, nekem leginkább ez nem tetszik az átlag honfitársaimban. Nem azt nézi, hogy vazz, mehet a levelezős 50%-ért suliba. Azt nézi, hogy a korkedvezményes mehet bárhová.

Elfelejti, hogy nyilván van annak oka, hogy mehet. Én nem lennék tűzszerész még a 1.5 vagy 2 szorzóért sem. Hiába nem robbantottak itthon bombát, mégsem vállalnám. Ha meg vállalja, abban benne van hogy 35 évesen nyugdíjas. ugyanakkor ne felejtsük el, hogy benne van az is, hogy darabokra szakadhat bármikor.

ez viszont egy másik téma, amihez elvből nem szólnék hozzá, itt is csak azért mert felhúztam magam. :)

worldpeace :)

eszembe is jutott az ördög, amikor kérdezik tőle, hogy a magyarok üstje mellett miért nincs őr. - Hát ha egy kijutna a többi úgyis visszarántja.
 Amikor még címlapon is lehozzák mindezt. Kinek lehet gratulálni?..
subbazoo 2009.11.12 12:53:27
Linda sztorija üde színfolt a sok anyázós, mérgelődős, erőszakos történet között. Nincs is viccesebb annál, mint amikor egy zselés hajú faszacsávó nekiáll vagánykodni, hogy bevágódjon, aztán néhány pillanat alatt egymás után többször is beégeti magát, egészen a…..
Aki találkozott már éhes és fáradt négyévessel, az megérti, hogy A. miért követett el mindent, hogy bejusson a Budai Sport Hotel éttermébe, ahol a táblák szerint nem csak a szállóvendégeket várják szeretettel. A szeretet viszont elmaradt, a pincér mindenre talált kifogást, hogy…..
Fantasztikus fordulatokat tartogat még a győri Kábelgate. Aki nem olvasta volna: Ádámot a helyi kábelszolgáltató műsorlopással gyanúsította, mert a kábelszekrényben az ő végződésénél a szűrő drágább díjcsomagot engedélyezett, mint amire előfizetett. Ádám azt mondja, ő…..
subbazoo 2009.06.26 13:39:57
@N.Ádám: csak tudod ott kezd kellemetlen lenni a dolog, hogy volt már korábban nézeteltérésed a céggel. Ezt azért megemlíthetted volna. Mert így már nagyon úgy néz ki, hogy a kis csatározásotokba bevonod a Homárt is.

utáljátok egymást, de két egymást utáló ember (cég, akármi) ne a Homáron cirkuszoljon. mert akkor nagyon homároknak fogjáj tartani mindkettőt.
Elképesztő sztorit küldött Péter, akit állítólag egy parkoló autóból szedtek ki a rendőrök szombat este és vittek el vérvételre, anélkül, hogy bármivel meggyanúsították volna. Jó ha tudjuk, hogy amíg ez meg nem történik, tehát, hogy a rendőr közli, hogy minek az alapos…..
subbazoo 2009.05.21 08:54:12
vér néni 2009.05.20. 03:12:11

valóban nincs szó arról hogy ivott a főhős.

Megpróbálom életszerűen látni a dolgokat.

Nehogy azt mondja nekem bárki is, hogy rendőrök az utcán autóból kirángatnak embereket és előállítanak vérvételre, ha nem látszik rajta hogy mattrészeg vagy ivott.

Ha így történt, megkövetem a posztolót.

Ugyanakkor ha nem ivott, miért nem volt képes választ adni a kérdésre? miért csúsztat? valami olyasmit írt, hogy "ha meglesz az eredmény, közlöm". akkor miért nem írja le, hogy "nem ittam". azonban emberünk csúsztat, nem válaszol, mellébeszél.

próbálom életszerűen elképzelni a dolgot. valahogy engem egyetlen közúti ellenőrzésnél nem akartak vérvételre szállítani egész életemben. és gondolom a hozzászólók 90%-t sem. szegény posztolót vajh miért???

és nem okostojáskodom, csak megosztom véleményem.

kedves vér néni: szerinted életszerű ez? de most komolyan! valami sántít a dologban... parkoló autóból embert kicibálni és vérvételre bevinni. remélem nem tartunk itt, mert elvileg ilyen egy másik rendszerben sem volt, oda függönyözött autó ment. igaz utána nem volt kedve az elhurcoltaknak panaszkodni -sajnos-.

szóval továbbra is fenntartom, hogy VALAMI FONTOS RÉSZLETET nem közölt szegény áldozat... (pl: a barátnője a rendőr felesége, mégis tajrészeg volt, előtte részegen vezetett, a rendőr a szomszédja és évek óta haragban vannak, esetleg k*rva részegen ment a kocsihoz kulccsal a kezében)