Regisztráció Blogot indítok
Adatok
\\\'tor

0 bejegyzést írt és 48 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kata kritikáját ide kattintva tudjátok elolvasni Vártam ezt a filmet. Vártam egyfelől azért, mert az utóbbi pár évben Steven Spielberg noha nem készített pocsék filmeket, de egy igazán jó, spielberg-i élménnyel adós maradt. Másfelől pedig azért vártam, mert ez a geek filmes…..
Korábbi cikkünkben már foglalkoztunk a nemrég felújított Budafoki (de Albertfalván található) remízzel. Akkor nem sokkal az átadás előtt derült ki, hogy rossz tervezés miatt nem tudtak beállni a villamosok a remízbe, ugyanis a tervezők-kivitelezők egy felső vezetéket tartó oszlopot a járművek útjába…..
\\\'tor 2018.08.01 16:57:27
@Újbudai mindenttudó:
Kedves mindentudó!
A probléma amit felvetettél fontos, megoldást igényel. Szerintem meg is oldják.
Viszont aki mindentudónak nevezi magát, nem biztos hogy mindenhez (is) ért. Talán fogalmazz kissé óvatassabban, mikor mások munkáját bírálod. Nem tudom mi a szakmád - ha van egyáltalán - biztos te is örülnél, ha valaki a partvonalról sértően fikázná a munkádat.
Tudod egy ilyen projekten 100 - 150 mérnök dolgozik. Rengeteg műszaki és egyéb kompromisszumot kell kötni. De nem untatlak hiszen, te mint minden(is)tudó, már meghoztad a mérnököket sújtó ítéltedet.
Gratulálok!
Szerző: Lukácsi Kriszti Az elején szeretném leszögezni, tegnap délután a horvátoknak drukkoltam. Hogy miért? Mert amit ők tettek ezen a VB-n, ahogy eljutottak a döntőbe, egy kicsiny európai országként, ahol töredékét költik focira, mint nálunk, az valami csodálatos. Hollik István ismét azt mondta,…..
Filmophile Valami Amerika 3 2018.02.16 17:15:30
Nem sok várakozással ültem be a moziba, de a filmnek sikerült azt is alulmúlnia. Nincs ezen mit szépíteni, ez egyszerűen egy szar film. És még a popcorn is annyira morzsás volt, hogy kanállal kellett volna enni. Na de kezdjük az elején.  2002-ben kijött egy film Magyarországon, ami instant siker…..
A politikai szezon indításaként Orbán bedobta az évtized blöffjét: az EU fizesse ki a magyar határkerítés költségeinek felét. Persze mindez csak figyelemelterelés, elévágás a hamarosan megszülető, és őt elítélő uniós bírósági döntés miatt...
\\\'tor 2017.09.01 19:25:06
Török Gábor már azért is érdekes figura, mert népes rajongótábora nem köthető oldalakhoz és szintén oldalfüggetlenül rühellik sokan. Könnyű parodizálni a miatt, mert állítólag sose mond egyértelmű véleményt, szerinte ez is lehet, meg az is. Nekem ez nem tűnt fel, de az…..
kiski Horthy és Orbán 2017.06.22 03:16:25
Orbán legalább akkora államférfi, mint Horthy volt, bár ez utóbbihoz képest rémesen rosszabb helyzetben kellett átvennie a kormányrudat. Horthy idejében alapból megvolt a sok kommunista, akik ellen lehetett küzdeni, Orbánnak sajnos csak virtuális komcsijai voltak, belőlük kellett erős, kemény…..
Kedves gyerekek! Harrach Peti bácsi vagyok, keresztény, szülő és nagyszülő. Szeretem a családot, a lurkókat, azért csináltam a srácaimból politikust, hogy az unokáim ne éhezzenek. Mert jobb ma egy szarvasbélszín, mint holnap egy háromnapos zsíros kenyér, szerintem ezt ti is…..
Szlovákia-Magyarország 2:0! Bős-Nagymaros után újabb összecsapáson igazoltuk a papírformát, ahogy azt az előzetes latolgatások alapján sejteni lehetett, sallangmentesen lehoztuk Brüsszelben a meccset. A dotoho birtokába jutott néhány kép, hogyan égette magát a magyar…..
A sok rettenetes hír közepette érkezett egy nagyszerű is. Jövőre, az István, a király harmincadik évfordulójára ismét bemutatják ezt a nemzeti kincset. A Boldizsár Miklós, Ezredforduló című drámája alapján írt rockoperát Alföldi Róbert viszi színre. Igen, az az Alföldi…..
Lánczi András-interjút mindig szórakoztató olvasni, már csak azért is, mert ilyenkor az éles kérdések kereszttüzében nincs nagyon lehetősége ragaszkodni a precíz megfogalmazásmód minden egyes követelményéhez, és jobbára olyan szintű közhelyeket kénytelen pufogtatni, melyek…..
Cikkünk írásának pillanatában még zajlik a családon belüli erőszakról szóló vita a Parlamentben. Mi már nem követjük. Nem követjük, mert amit a fideszes parlamenti képviselők művelnek a parlamentben, attól csak hányni tudunk. Itt van pár idézet csemegéül: a kép…..
Olvasom, hogy Szájer József és Kovács Zoltán helyreigazítja Szíjjártó Pétert. Pedig ő Orbán Viktor szája, tehát nyilván azt adta tovább, amit a miniszterelnök mondott neki, mint felmondandó ostobaságot a visszamenőleges büntetésről, amellyel Medgyessyt, Gyurcsányt és Bajnait…..
Hosszú vita után ráálltam, de kijelentettem, hogy a gyerekek nem kerülnek a nevére, hanem az enyémre. Belement. Sziasztok! Rövid leszek és tagolt. :) Azért hagyott ott az élettársam, mert nem mentem hozzá, de kezdem az elején. Megismerkedtünk, egymásba szerettünk,…..
Pedig annyi kérdésünk lenne a magyar diktátorhoz, de mégsem tudjuk ezeket feltenni. Ha megszólal, külföldön teszi. Idehaza csak zokniban dekázik, egy-egy hazugsága közben becsap a villám, de leginkább azt szereti, ha néha kiteheti a kezét egy-egy előtte elvonuló focista elé, aki…..
"Miénk itt a tér, mert mi nőttünk itt fel, A ház is a miénk, mert mi viseljük el..." (Nagyobb képhez kattints a képre!) Jobboldali vitázók arra hivatkoznak, hogy az átnevezés alatt álló Moszkva tér eredeti neve Széll Kálmán volt. Miért baj tehát, ha visszanevezik?!…..
Miután végre nyomdába került az ígért két pofonból az első, a milicistakérdés le is van tudva, így most megint arról lesz szó hetekig, hogy náci gárdát alakítani sem szép dolog, de talán ha a cigányok abbahagynák a cigánykodást, akkor eleve nem lennének gárdisták se. Ezt…..
w A pedofilok védőszentje 2011.04.14 06:00:00
Széles körben elterjedt félelem volt egy évvel ezelőtt, hogy a jobboldali győzelem intoleranciát hoz. A kétharmad pedig pláne. Ma már kijelenthetjük: ez nem vált valóra. Magyarország keblére öleli a legvadabb devianciákat is. Sőt, díszlépésben üdvözli. Szerdán Schmitt Pál…..