Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Full Kontakt

10 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bejárta a teljes világsajtót a hír, hogy a Stanford egyetem egyik campus bulijában egy 19 éves srác, az intézmény elismert úszóbajnoka egy kuka mögött megerőszakolt egy eszméletét vesztett 22 éves lányt. Tettéért Brock Turnert 6 hónap börtönbüntetésre és 3 év próbaidőre ítélték.  Az ügy hatalmas…..
Az iskola végével minden fiatalt elhalmoznak egymillió klisével és jótanáccsal, hogy mennyire fontos a nyár, és hogy töltse hasznosan, ne csináljon hülyeséget. Egy ifjú titán azonban a szabadság illatát megérezve egyáltalán nem törődik a százszor ismételt frázisokkal, hanem fejest ugrik az évszak…..
Szavazásra tette fel az index azt a plakátot, amit Orbán Viktor családról szóló nyilatkozatára készítettek válaszul. A felirat szerint a “világ és az élet bizony színes és változatos”, és a piktogramok szerint a család fogalmába beletartozik például az állatbarát melegek (két férfi + kutya + macska)…..
Iszonyú fájdalmas és kegyetlen tud lenni, hogyha iskolásként az embert kirekesztik és kiközösítik az osztályában. Sokszor egykori barátok, jó haverok fordulnak váratlanul ellene - szinte észre sem lehet venni, hogy hol változtak meg a dolgok. Akik egykor a legféltettebb titkaikat mondták el, akikkel…..
Január harmadik hétfője az év legdepressziósabb napja a tudósok szerint. Íme néhány jótanács, hogyan éld túl ezt a napot!..
Egy nemrég készült közvélemény kutatás szerint a 25 év alatti izlandi fiatalok 0,0%-a hiszi azt, hogy Isten teremtette a világmindenséget...
Szinte nincsen olyan fiatal, akinek ne akadt volna már gondja a szexuális kísértésekkel. Az Istennek és a Bibliának határozott az álláspontja a kérdésben, mégis úgy tűnik  a valóságban piszkosul nehéz megállni, hogy az ember megmaradjon tisztán. ..
Emberek milliárdjai függnek a közösségi oldalaktól: posztolnak, chatelnek, kommentelnek, lájkolnak. Rajta van az egész világ, mint egy nagy univerzális közösség, s ahogyan az évezredek alatt kialakultak bizonyos szociális és társadalmi normák, úgy a 21. század kiemelkedő újdonsága, a közösségi…..
Már eltelt azért egy pár év azóta, hogy utoljára a gimnázium folyósóját koptattam - annyi viszont egyátalán nem változott a suliban, hogy mindenki, de tényleg mindenki hulla laza akar lenni. A társaság közepe, a legvagányabb arc. Erre megy ki a játék, de az egész igazából csak egy színjáték. ..
A január önmagában egy csodálatos hónap, az év végeztével az ember összegezte az elmúlt év történéseit, levonta a tanulságokat és hatalmas elánnal óriási célkitűzéseket állított az év elején.  Viszont, ahogy az lenni szokott, pár hét elteltével a lista tételei felejtésre kerülnek az újévi…..
Sokan azt hiszik, hogy az önkielégítés mindössze szégyenérzetet okoz és lelkiismeretfurdalással jár. Ebből kiindulva azonban jogosan merülhet fel bárkiben, hogy a lelki gyötrődés és bűntudat elkerüléséhez elég annyi, hogy ne tekintse bűnnek és rossz dolognak az önkielégítést és a…..