Regisztráció Blogot indítok
Adatok
matteo24

4 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nagyon sokan olvastátok előző infógrafikánkat (Hogyan hat a pornó az agyra?), ami az amerikai Covenant Eyes (CE, Szövetséges Szemek - a név eredetét lásd itt) keresztény ismeretterjesztő csapat munkája alapján készült. Most a CE díjnyertes chartja következik, újabb megdöbbentő…..
"Gyerünk már! Csinálj valamit!" Vajon működik-e a terrorszervezet ellen, ha nevetség tárgyává tesszük? Az iszlám kalifátus visszaállításáért végletekig harcoló szélsőséges iszlám fundamentalisták a nyugati világból meglehetősen vegyes érzelmeket váltottak ki. Talán az…..
Megdöbbentő adatokat tett közzé egy érzékletes infógrafikába sürítve az amerikai Covenant Eyes (Szövetséges Szemek - a név eredetét lásd itt) keresztény ismeretterjesztő csapat. A pornográfia sok féle módon pusztít, mint az adatokból látható. Egy különösen…..
“Isten nem vagyok, mert nem Isten nyerte meg a háborút, hanem mi.” – szól a mozikban nemrég debütált “Kódjátszma” című film fő üzenete, mintha csak egy ateista propaganda filmet néznénk. De nem,  a vásznon a második világháború egyik kulcsfontosságú eseménye jelenik…..