Regisztráció Blogot indítok
Adatok
punchcake

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az előző listát ide kattintva tudjátok elolvasni. Nagyjából másfél évvel ezelőtt, 2014. június 13-án jelent meg ennek a listának az első felvonása, amely nem csak sok olvasót vonzott, de többségében elégedett visszhangok is érkeztek a felsorolással kapcsolatban, így nem volt…..
punchcake 2016.01.28 09:26:16
@FroG: Meg a Szerb film és az Antikrisztus... :)

Ebből a listából engem az Éjsötét játszma és A kezelés érdekel, le is töltöm ha hazaérek :)
punchcake 2016.01.28 19:45:29
@FroG: hogy érted, hogy blöff? Nekem mondjuk nem volt durva. Mármint amúgy durva, de nem akadtam ki rajta. Öncélú.
Az Antikrisztus valóban a hangulatával nyomaszt. Már az első 5-10 percben megkapod a fílinget, és nem is ereszt a végéig...
punchcake 2016.01.29 08:51:40
@FroG: Ja igen, ez igaz. Olvastam én is, hogy ha mélyebbre ásunk a Szerb-ben, akkor igazi társadalomkritikát láthatunk, bla bla bla... Megnézve a filmet tök egyértelmű, hogy öncélú az egész, direkt arra megy minden jelentével és mondatával, hogy a nézőt kiakassza, és próbára tegye, hogy kinek mennyit bírnak az idegei és a gyomra. Meg kell mondjam, én untam a filmet... Vártam mindig a beteg, morbid jeleneteket, de még azok is szarok... A végefelé még röhögtem is, átment önmaga paródiájába az egész.
Az Antikrisztus, mondhat akárki akármit, egy filmremek. Rétegfilm, nagyon rétegfilm, de van mondanivalója, hangulata, és igen, a jó szó a lehengerlő.
A 7 days lesz a következő, amit megnézek, majd a Snowtown. :)
A rendszeres félrelépés egyik leggyakoribb oka az odahaza tapasztalt silány szexuális élet. Persze, nagyon változó, hogy ki mitől érzi silánynak azt, ami van (ha egyáltalán van még valami): vajon arról van-e szó, hogy az igényeihez képest kevés, túl rövid, kapkodós a szex, vagy…..
Azt, hogy miért szexelnek a férfiak, igazából senki se akarja tudni. Merthogy róluk az a hiedelem alakult ki az idők során, hogy nekik ehhez nem kell külön motiváció. Mert hajtja őket a vérük, mondták a régiek, mert magas a tesztoszteronszintjük, mondják a maiak, mert csak... El…..