Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bezilon

2 bejegyzést írt és 35 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
大無意味ブログ Csak, awwwww 2013.06.16 13:47:30
Karizmatikus egy róka, irigylem... ..
Hát eljött a pillanat mikor fontolóra veszem a blogkészítést. Egyelőre még nem tiszta semmi, de majd kiderül mind a kerek 0 embernek aki ide fog járni, hogy sok értelme nem lesz a blognak. A neve is épp ezt takarja. Japánul dai-mu-i-mi annyit tesz, mint "a nagy értelmetlenség". Azt…..
Bevallom, nekem ezek közül a legtöbb nem mond semmit, de mivel tudom, hogy ti jobban követitek az új játékokat mint én, gondoltam kirakom ezt a toplistát, hátha érdekesnek találjátok.Az MSN (Gamecast) összeállította azt a TOP 20 karaktert, amelyek a legjobban idegesítenek a…..
Hamarosan megjelenik majd az új videó. Bár még sehol sem tartok, de lesznek majd szabadnapjaim. És csak azért sem írom le, melyik filmből van ez ;)  ..
Bezilon 2010.08.31 07:40:19
Bezilon 2010.08.31 07:42:03
@algi: Dick Cheney
Tudjátok, hogy nem vagyok grafikabuzi, de kérdem én, hogy így kell kinéznie egy 2010-ben megjelent játéknak? Itt van hozzá egy zseniális beszámoló, a pontozásnál az iróniafaktor bankot robbant. Van egy erős Mortyr fílingje is,nem? Köszönet: Tirexi, Krass..
Bezilon 2010.06.08 13:18:52
@Minotaur:
Igazad van, és borzasztó csúnyán leszarták, hogy bele lehet piszkálni az amúgy is rettentetesen rossz alap engine-be... Volt már vele dolgom, de feladtam, mert megcsillant előttem a DX10-es változata, de annyira viszont meg nem voltam túlbuzgó, hogy kipróbáljam =D
Megint egy kis retrós játék. Mielőtt valaki megint azzal jönne, hogy "régi játékot mit szekálok", az tartsa meg magának, mert fogalma sincs a régi játékokról.     Az Abandonia honlapján található egy írásos beszámoló a játékról. Letöltési linkkel…..
S@ti megkért, hogy mivel nincs külön webes megjelenése, rakjam ki a legfrissebb fordítását, hogy emlékeztessük a közönséget, hogy bizony készülnek fordítások. Idő hiányában jelenleg havi 1 epizóddal tervez, de szerintem ha valami jó angolos beszállna, biztosan elfogadná. Itt…..
Bezilon 2010.02.17 23:22:50
@simon7108: Számból, akarom mondani, kommentemből vetted ki a szót... ;P

Mellesleg nem mindegy ki hogyan fordít, amíg alig magyarosít bárki is. Sokaknál hiányzik és sokaknak fel sem tűnik, hogy sokkal megfelelőbb kifejezéseink vannak mint a majdnem szószerint fordított borzalmak. Picit gondolkodni kell, hogy "hmmm, ezt így szoktuk mondani" és voila kész az igazi felirat! =D
Sajnos még mindig a második pályánál tartok, de ez nem tartott vissza, hogy egy idióta trailert összedobjak  ..
Ne felejtsétek. 26.-áig még küldhettek be videót. Eddig csak 12 beadvány érkezett, úgyhogy még nincs nagy konkurencia :)Minden részlet itt..
Marci felajánlott nekem egy játékot, hogy hihetetlenül unalmas és élvezhetetlen. A játék alapötlete valóban innovatívnak is mondható, nevezetesen egy kapust menedzselhetünk és rajtunk múlik hogy egy Király Gábor lesz belőle, vagy egy ilyen pancser. Mielőtt valaki belémkötne,…..
Bezilon 2009.12.03 08:59:46
Egyszer már kiraktam ezt, de Youtube megint hisztizett, úgyhogy S@ti felrakta a videókat máshová.Úgyhogy ha nem tudnál angolul, vagy nem elég jól és emiatt kihagytad a mester munkásságát, akkor most pótolhatod hiányosságodat. Elmondása szerint hetente egy résszel bővül a…..
Most már nem kell a demóval megelégednetek, elkészült a teljes verzió, amely csak arra vár, hogy letöltsétek. A készítő (vicces1212) az Otherworld fórumon közzétette a letöltőlinket, úgyhogy próbáljátok ki. Tényleg jópofa lett. KÉSZ! LETÖLTHETŐ! KIPRÓBÁLHATÓ!-Minden…..
Ha beírja a keresőbe az ember, hogy mesterlövész, vajon mi lesz a legelső (azaz gyanítom utóbbi időben legkeresettebb) ajánlás? Plusz még a többi vele kapcsolatos link. Mesterlövész puska? Mesterlövészek? A hét mesterlövész? El sem merem mondani mi van akkor, ha…..
Látom a játék szörnyei nagyon tetszettek nektek, úgyhogy a legszebbek képeit elérhetővé tettem. Ugyanúgy most már elolvashatjátok a fantasztikus történetet is szép nyugodtan, illetve a credits-nél kiderül az is, hogy ez a játék valami családi vállalkozás lehetett, mert a négy…..
Bezilon 2009.10.22 09:46:25
Ezt nevezem. Szeretem, ha ilyeneket kapok e-mailen! :) Elég szép screeneket sikerült kilopnom a Mount & Blade - ből, melyen az egyik katonám igen érdekes pózban ért földet várvédelemkor, ne hagyhattam ki ezt a kis poént! Somesz - gamedroid.hu ..
Nem tőlem, mert nekem az már meg sincs (nem is lesz többé), de Katamori nevű olvasóm készített hozzá egy kiegészítést. Ebben a patchelt verziót mutatja be, elég szókimondóan. Pár dolgot, amit bemutatott, már említve volt a blogon is (pl az a manus) de azért Rigs fanatikusoknak…..
Bezilon 2009.06.23 10:00:18
@Pyki: Egyetértek és felesleges. Több dolog ami hülyeség volt: Kátyú? inkább inverzkátyú... És ezt minek kell 2x kiemelni? Kanyarodás? Ez egy thereautó és nem egy versenyaudtó!!! Hogy akarsz vele jól kanyarodni? (5x) Eszki? Lol? Jó szleng... (Jó tanács: tanulj meg artikulálni... nagyon rondán mozog a szád, borzasztó milyen verbális deffektusaid vannak ember... ready mintha egy retardárd mondta volna) A Másik, hogy azért felesleges, mert a készítők ezt a sz*rt béta verzióban adták ki. 15 percet le lehetett volna mondani 3 perceben: 15 -(káromkodás)-(felesleges imétlések)-(colin mcrae rally-val felesleges összehasonlítások)=3 perc. Na, de mindegy
Bezilon 2009.06.23 10:02:07
@Bezilon: Jó, én meg szépen gépelek, csak én tudok róla =/
A City Interactive (jobban mondva annak magyar forgalmazója) továbbra is ellenállhatatlan triós combókkal csábítja el az embereket. Mindezt 2 illetve 3000 forintért. Megszakad a szívem, de egyikkel sem játszottam még :( Főleg az Action-ösnél: Játszott velük…..
Rossz PC játékok sorozat Update 2009.05.01 15:00:00
Tudom srácok, hogy egy hónapja volt utoljára videó. Van bűntudatom elég rendesen, de jelenleg egyszerűen tényleg nincs rá időm. Remélem a napokban tényleg kicsit felszabadulok, már attól is tökön szúrom magam, hogy pont most megy a hoki-vb. Bele sem merek gondolni, hogy mi lett…..
Ahogy korábban említettem, volt "fotózni" való bőven, ezeket láthatjátok itt. Képre kattintva nagyíthattok   INDAFOTO.slideshow.run({ "feedUrl":"http://feed.indafoto.hu/rosszpcjatekok/tag/mortyr/feed", "width":"550", "height":"420", "orientation":"horizontal",…..
'Danted' borítója magabiztosan dominálta a szavazást az első pillanattól kezdve. Nagyon profi munka, gratulálok neki. Köszönöm a beadványokat, több mint 200 érkezett!Most már csak a videós nyereményjátékon lehet nyerni valamit. Igaz, az a fődíj. Az eddig beküldött videókat ma…..