Regisztráció Blogot indítok
Adatok
johi

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A South Park alkotóiról sok mindent el lehet mondani, csak azt nem, hogy tisztelnének bármit is. Hirtelen nem jut eszembe senki és semmi, aki nem kapta volna meg a magáét tőlük, Jézustól Hitlerig, a zsidóktól az arabokig ütnek-vágnak mindenkit, joggal persze, mert a baromság az…..
Hogy miért ér meg harmincmilliót a Tv2-nek, hogy bemutassa Zalatnay Cinit, ahogy kicipeli a melleit a börtönből? Hogy a Napló stábja miért forgat ezúttal szemétgyűjtésre, patkolódíj-fizetésre, vagy kutyaszar-lapátolásra buzdító propagandafilm helyett jópofa reklámot a magyar…..
Ez a sok randalír szinte már elviselhetetlen. Szerencsére a Riadt Mosómedve, a Vörös Kiscica, a Mókás Pingvin és barátaik egy kicsit most is enyhíteni tudnak a komor hangulaton.               ..
Mert mi történhetne egy tűzijátékon? Vörösen villogó Gyurcsány-portrékká robbannak a petárdák, a Szózat előtt még meglepetés koncertet ad a csak erre az alkalomra csak itt újból összeállt Johnny Cash? Vagy a finálé alatt feltűnik Godzilla, hogy dzsesszbalett-bemutatót…..
Befejeződött az Index boldog, kuplerájjal és zajjal (na és persze munkával) telített öt éve a Klapka utcában. Dobozba került az akasztott szivacsbaba, az útjelző tábla, az éneklő rágcsáló, a pornóképekkel súlyosbított politikai kollázs-halom, megmenekült a madárpók, és a…..
Csáp Géza Lejmolj biteket! 2006.08.14 20:03:00
Hol vannak már a lepusztult punkok, akik vörösboros kólára valót lejmolnak, (és még azelőtt lehányják a cipőd, hogy a pénztárcádhoz nyúlhatnál), vagy hol vannak a buszjegyre gyűjtő gimis csajok, akik vihogva elfutnak, ha a kezükbe nyomsz egy huszast? Ki tarhál már cigit a…..
Hülye dolog a nosztalgia, az ember megnézi 16 év múltán az Angyalbőrbent, és nem lesz ideges a béna forgatókönyvtől, meg az egész infantilizmustól, nem, hanem ellágyulva nézi a régi egyenruhákat, a vöröscsillagos ködvágót, a surranót, az igénytelen magyar fejlesztésű…..
Az RTL Klub sportközvetítéseit szidni már lassan olyan, mint belerúgni a földön fetrengő Thürmer Gyulába, és közben az hajtogatni röhögve, hogy csak fél százalék baszd meg, csak fél százalék! De azért azt még sem hagyhatjuk szó nélkül, hogy tegnap a Forma-1 montreali…..
Maga az alaphír lelkesítő: a Duna TV megvett ötven, Magyarországon eddig még nem sugárzott epizódot Stephan és Harry kalandjaiból. A körítés még lelkesítőbb: Az ötven új részben akciódúsabbak a jelenetek, bonyolultabbak az ügyek, gyorsabbak az autók és modernebb a…..
Kecskemét, bár három évig laktam ott a Művésztelepen, a világ legunalmasabb településének tűnt mindig is. De ez persze csak a látszat. Attila ugyanis megtalálta Minden Idők Legszmókerebb Cikkcímét a Petőfi Népében. Így hangzik: A legtöbb forintot tudatformálásra szánja a…..