Regisztráció Blogot indítok
Adatok
shepherd

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az Apple zenei törekvései az elmúlt fél év során több alkalommal szolgáltattak témát blogunk számára. Az iPad megjelenése kapcsán úgy tűnt, a zene háttérbe szorul Steve Jobsék elképzeléseinek listáján. A Lala felvásárlása azonban újra élesztett ea reményeket, hogy az…..
shepherd 2010.11.16 14:00:13
@NGA: De kemény volt :-) Még szerencse, hogy vannak ilyen botfülüek, mint te, akinek el tudják adni a sok kinai bazárt :-)

Kemeny szavak ezek attol aki a Walkman torteneterol ir blogot. :) (Vagy a Walkman az ok, az mp3 lejatszo meg mar az ordogtol valo?)
shepherd 2010.11.18 12:40:51
@NGA: Valoszinuleg inkabb az a bajom, hogy egysegesen 30ezres hazimozin Fasy mulatot hallgato igenytelennek neveztel mindenkit aki nem ugy es nem azt es nem azon hallgat amit te. De latom sikerul oda kilyukadni, hogy nyilvan nekem meg meg walkmanbol is fos volt (mert igenytelen vagyok), mig neked ubermegafem "persze abbol a korszakbol amikor a Sony meg jelentett valamit".
Egyszerubb lenne tenyleg a modoson nyitni egy szocikket, irhatnal akar oda egybol.
Ön nem taxizik, de nem is rokkant de szeretne híres lenni legalább öt percre? Szeretné, ha önről szólnának a hírek? Úgy gondolja, hogy a biztonsági öv csak egy tudatalatti szolgalélek-kreátor? Itt a megoldás. Vélemények az azonos című írásunkról...
shepherd 2010.10.27 09:36:23
@Csumpi Hálidéj: A csipogás csak egy figyelmeztető jelzés. Pont olyan ami arra figyelmezet hogy égve maradt a lámpa. Semmi több. Mivel a gyujtás ráadása előtt be (kellene) kötnöd magad, igy elviled sohasem kellene hallanod a csipogas. Csak akkor ha valamit rosszul csinálsz.
Megérkeztek az első tesztek a negyedik generációról, és ahogy az várható volt, az újságírók többsége el van ragadtatva. Az Engadget például kerek-perec kimondja, hogy ez most a legjobb okotelefon a piacon. A hardver remek, a kijelzőtől sokkot kap, aki csak látja, a szoftver végre…..
shepherd 2010.06.23 10:05:34
@Klaus Duran: Arra a mondatra gondolsz ami a cikk végen szerepel: "Would I buy it? Yes."
Mióta az Apple bejelentette, hogy 14,99 dollárban maximálja az iBooksban eladott könyvek árát, mindenki az Amazont lesi, és találgatja, mi lesz most. Pedig a helyzet korántsem olyan tragikus, legalábbis a legutóbbi pletykák szerint.Na, de lássuk, mi történt eddig. Mint ahogy Steve…..
Megint játszunk, ezúttal az EzPontAz dizájntermékeket árusító bolttal. A feladat roppant egyszerű, nézegesd a bolt honlapját, válaszd ki a szerinted legviccesebb mondatot, és kommentezd ide, a linkkel együtt, hogy mi is megtalálhassuk.  A játék két hétig tart majd, az EzPontAz…..
shepherd 2010.02.22 10:53:25
ezpontaz.hu/termekek/irodaba/sorkulcs-sornyito.html

Pontosan úgy néz ki, mint egy szokványos kulcs, de mégis sörnyitó, amely mindig kéznél van (amíg el nem hagyod a kulcsaidat!)
Pólópokol Vér ciki véradás 2009.08.13 11:53:00
 Tegnap a Szigeten a Vöröskereszt sátránál akartam vért adni, és nem lehetett, mert nem volt nálam TB kártya. Mondom és mi van akkor, ha tudom a TB számomat, és bediktálom? Mondják, hogy azt nem lehet, sőt még fénymásolat sem jó a kártyáról, csak az erdetivel lehet vért…..
Manapság annyira sok jelszót kell megjegyezni, és persze az lenne a legjobb, ha minden szolgáltatáshoz újat találnánk ki. Egyre nehezebb helyzetbe kerülünk. Szerencsére itt a megoldás: bele kell írni az összes jelszavunkat a ThinkGeeknél kapható kis füzetecskébe. Ezentúl, ha…..
shepherd 2008.04.24 13:31:49
Hóbelevanc Ismét szerverfoglalás 2008.04.24 09:50:00
Két érdekes, egymással párhuzamosnak is nevezhető hír jelent meg az asva.info portálon. Az egyik szerint végre visszaadták a tavaly augusztusban lefoglalt Power of Freedom szervereket. Külön pikantériája az esetnek, hogy eredetileg kizárólag az adathordozókra szólt a határozat, de…..
Se. Meg sehol közúton. Mephisto bár tudatában van, hogy hülyeséget csinált, az M5-ösön lesüllyedt annak a szintjére, akit megszivatott, mert az meg agresszív idióta volt. Itt a lehetőség, hogy eldöntsétek, melyikük csinálta a nagyobb marhaságot! Már párszor elhatároztam,…..
Inzert Egy pohár tej, tiszta fej 2008.04.24 08:13:52
Még mondja valaki, hogy a hetvenes években nem volt verseny a magyar piacon. Dehogynem, tejverseny például volt - igaz, akkor még nem az állítólag túltámogatott, szuperolcsó szlovák tejekkel kellett versenyeznie a magyar termékeknek.....
Ez az igazi termékkapcsolás! Miklós hat évvel ezelőtti hiteléhez most kötelező jelleggel új biztosítást köthet, amit külön kell ezentúl fizetni, amihez nem ártana, ha rögtön számlát is nyitna az FHB-nál, és ha még az OEP-adatait is beküldené...Hat évvel ezelőtt állami…..
shepherd 2008.04.24 08:00:32
A Yanko Desing gatyába épített vezeték nélküli billentyűzetet, csak arra kell vigyázni, hogy az alsógatya igazgatása közben ne nyomódjon be az enter. Talán mobillal is működik. Csak sms írása közben ne nézzenek perverznek...
Egy hete mutattuk be a babtáblát, a kifejezetten laptopoknak készült párnát. A gyártó/forgalmazó felajánlott egyet egy szerencsés olvasónknak. Hogy a tiéd legyen a babtábla, mindössze egy kérdésre kell helyesen válaszolnod.Hányféle textilből (színből) rendelhető babtábla?A…..
Igazi össznépi poszt következik, mert többeket megihletett az "emberszeretet gazdag érclelőhely" kifejezés illetve a körülette látható levél. Persze nehéz ellenállni egy "SZERENCSEKÍVÁNAT -A ELEKTRONIKUS LEVÉL NYERT LOTTÓ" kezdetű emailnek, a Homár sem tett…..
UPDATE2: Nos, kiokosítottam magam. A képeket professzionális módon eltorzítottam, a rendszámra/névre utaló kommenteket eltávolítottam.És akkor nézzük. Kikapcsolom a félkövér írást, mert fele annyira karakter kell egy sor megtöltéséhez és ez zavaró.Máris jobb. Szóval! Előre…..
Már többször nekifutottunk a témának, de a jelek szerint nem javult drámaian a helyzet, és nem csak a kisebb internetszolgáltatókat érinti, ha még a UPC-nél is lehetnek olyan területek, ahol a vonal kapacitásához képest túl sok előfizetőt kötöttek be, ezért mindenkinek rossz.…..
shepherd 2008.04.21 14:07:01